Annesizlik

Kötü anne diye birşey yoktur, en kötüsü annesiz olmaktır...

Düşün ki yavrun da senin davranışını yapıp senden sonra sana kavuşmak için canına kıyacak? Buna razı olur musun...

Kendi hayatına son vererek ufacık çocuğu annesiz bırakmaya senin hakkın yok !!! Kendine gel toparla kendini ! Eşim "anne" denilen o kutsal varlığı hiç görmemiş sevgisi nedir bilmiyor ve ben onun içindeki yaranın en derin izlerini düğünümüzde gordum. Annesiz bir düğün,tatmadigi bir duygunun varlığını yanında istemesi ve gelin odasından çıkmayışı!!! Hiç kimsenin bir çocuğu annesiz bırakmaya hakkı yok !!!!

çalışıyor sanırım.
yemeğe gitmiş olabilir
inşallah.
yemeğe gitmiştir.
yoksa ben onu ele alırsam bu düşünceden kurtarırım diye düşünüyorum.
aynı yolu ben de yürüdüm . dibe vurmuşken kurtuldum. şükür.
Bu düşünceni ailen biliyo mu kendine gel nolur o çocuğa bunu yapmaya hakkın yok
kimseye söylememiştir.
komşumun eşi 2 kez denemişti bu kötü şeyi.
ailesi doktora götürmeye ikna edemedi.
ve üçüncüde adam yaptı yapacağını.
doktor ilaç şart

Aklını başına topla. Ben 13 yaşında annesiz kaldım. Babannem vardı babam artı dayımlar yengemler. Ben iki doğum

yaptım ikisinde de 40 gün yalnız kalmadım. Yengemler sırayla kalıp 40 günü doldurdular.Evlenirken gelip 20 gün

önce bütün çeyzimi yıkadılar eksikleri diktiler aldılar eşimin akrabalarının annesinin ağızı açık kaldı bunlar nasıl

insan diye? Amaaaaa anne öyle birşey ki heran yanında ne kadar iyi olursa olsun yakınlar anne çok başka bir şey.

Üstelik evlat acısı yaşamış bir annane ne kadar sağlıklı sabırlı olabilecekki bir de senin küçücük çocuğuna bakacak??

O çocuğa sormadın dünyaya gelmek istiyormusun diye kendi elinle onu böyle bir kaosun içine atamazsın.Buna

hakkın yok.Madem doğurdun bakmak kollanamak annelik yapmak zorundasın kendine gel.( doğal yollardan gelen

ölüm bunun dışında tabi) Hiç bir acı aynı ağırlığıyla kalmıyor.Herkes kendi yaşadığını biliyor kendi acısını en zor

zannediyor. Bu dünyada ölüm acısı varken kimse bana ötesinden bahsetmesin

Annesizlik öyle bir şey ki bence anlatilmaz. Benim annem var Allahin esksikligini gostermesin. Babam yok.
Anneme bir sey olursa nefes alamam. Her gun ona hicbir sey olmasin diye dua ediyorum. Olumsuzluk suyu olsaydi arar bulur anneme icirirdim diyorum.
Sakin kötü bir sey yapmayin. Tedavi görün. Size tavsiyem islami bilgilerinizi cogaltin. Dua edin. Dua bir kurtulustur.
Hakkinizda hayirliis insallah.

Annenize Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun

Çoğumuz ölmüş olsak çocuğumuza kim bakar diye endişe duyarız.Çocuğun midesi bir şekilde doyar ama ruhunun doyması.Bir anne sıcaklığını sevgisini kim verebilir insana.Üvey anne elinde ,evlatlık olarak el bebek büyüdüğü halde aklı erince annesini arayan ,o sıcaklığı isteyen kişilerle dolu hayat.Müge Anlıyı izlemişsindir belki,40,50 yaşına geldiği halde ,küçük yaşta ayrıldığı anne babasını görmek için arayanlarla, mücadele edenlerle dolu.

Kesinlikle öyle benim şu an oğlum var Anne anne diye dolaniyo peşimde ben düşünüyorum da bu acıyı ona nasıl yaşatırım cocuk olmadan önce iyi düşünmek lazım herseyi ve hayata dört elle sarılmak lazım

ağlaya ağlaya okudum her sayfayı. her şey yolunda gitse bile ben 80 yaşına kadar yaşasam ve ölsem çocuğum 60 yaşında bunu nasıl kaldıracak diye bile endişe duyuyorum. bunları düşünüp içinden çıkamıyorum. hele ki 2 yaşındaki canımın canını nasıl terkedebilirim? ben balkonda çamaşır asarken her odaya koşa koşa bakıyor anne anne diye bakınıyor yüzündeki endişeyi görmen lazım. perdenin arkasında bi çıkıyorum sevinçten çığlık atıp boynuma sarılıyor. 25-30 saniyelik bir ayrılıkta bile dünyası duruyor yavrumun. ya beni bir daha hiç göremeyecek olsa? mahvolur. nefesi kesilir yavrumun.

Allahım kimsenin yavrusunu annesiz bırakmasın:/ anne olunca insan, ona bir şey olsa ne yaparım diye çok Korkuyor. tabi bir de bana bir şey olursa o ne yapar..

İntihar etmek şöyle dursun sağlığıma olabildiğince dikkat ediyorum her zaman sağlıklı mutlu güçlü bir şekilde yanında olmam lazım... Bunlar dönüyor hep aklımda... Ben çok iyi olmalıyım ki bebeğime hep destek olabileyim. Allah yardımcın olsun sorunları çözer ve güçlü bir şekilde çocuığunun yanında olursun inşaallah

Allahım kimsenin yavrusunu annesiz bırakmasın:/ anne olunca insan, ona bir şey olsa ne yaparım diye çok Korkuyor. tabi bir de bana bir şey olursa o ne yapar..
ben de hep "Allah bizleri yavrularımızın başından eksik etmesin,kimseye muhtaç etmesin diye" dua ediyorum.
en hassas noktam bu.

Konu koca anne baba iş vs değil

Boşanmak falan bunlar fasa fiso. Çok basit işler.

Hayat cok amacsız kaldı. Yazdıklarınız hepsini yutkunarak okuyorum. Herseyin farkındayım. Teyit almak gibi bir niyetim de yok.

Sadece cok merak ediyorum. Cok üzülüyorum. Cok boş hisediyorum. Anlatamıyorum da derdimi.

Doktor da care olamıyor gercekten. Bir ödevmiş gibi gidip konusup ilac kullanıp yasıyorum.

Ne peki sana bu şekilde düşündüren?
Kariyer, itibar falan demişsin bir önceki yorumlarında.
Hangisi çocuğundan daha önemli olabilir ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…