- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi orantisizempatik
-
Kendi hayatına son vererek ufacık çocuğu annesiz bırakmaya senin hakkın yok !!! Kendine gel toparla kendini ! Eşim "anne" denilen o kutsal varlığı hiç görmemiş sevgisi nedir bilmiyor ve ben onun içindeki yaranın en derin izlerini düğünümüzde gordum. Annesiz bir düğün,tatmadigi bir duygunun varlığını yanında istemesi ve gelin odasından çıkmayışı!!!Dikkat cekmek istesem KK ya konu acmam :) en son isteyeceğim sey suanda dikkat cekmek :)
Tedavi görüyorum evet ama bu fikri aklımdan cıkaramıyorum.
Derdim büyük, anlatılarak cözülemez.
Ölme fikri cok yakın gelmekle birlikte bencilce de geliyor.
Dünyaya getirilmiş iki yasında bir cocuğa sorulmadı kimin evladı olacağı. Bu şekilde yalnız bırakmak. Biraz icimi acıtıyor. Daha doğrusu durduruyor diyelim
inşallah.çalışıyor sanırım.
yemeğe gitmiş olabilir
kimseye söylememiştir.Bu düşünceni ailen biliyo mu kendine gel nolur o çocuğa bunu yapmaya hakkın yok
çalışıyor sanırım.
yemeğe gitmiş olabilir
Dikkat cekmek istesem KK ya konu acmam :) en son isteyeceğim sey suanda dikkat cekmek :)
Dünyaya getirilmiş iki yasında bir cocuğa sorulmadı kimin evladı olacağı. Bu şekilde yalnız bırakmak. Biraz icimi acıtıyor. Daha doğrusu durduruyor diyelim
Dikkat cekmek istesem KK ya konu acmam :) en son isteyeceğim sey suanda dikkat cekmek :)
Annenize Allah rahmet eylesinAklını başına topla. Ben 13 yaşında annesiz kaldım. Babannem vardı babam artı dayımlar yengemler. Ben iki doğum
yaptım ikisinde de 40 gün yalnız kalmadım. Yengemler sırayla kalıp 40 günü doldurdular.Evlenirken gelip 20 gün
önce bütün çeyzimi yıkadılar eksikleri diktiler aldılar eşimin akrabalarının annesinin ağızı açık kaldı bunlar nasıl
insan diye? Amaaaaa anne öyle birşey ki heran yanında ne kadar iyi olursa olsun yakınlar anne çok başka bir şey.
Üstelik evlat acısı yaşamış bir annane ne kadar sağlıklı sabırlı olabilecekki bir de senin küçücük çocuğuna bakacak??
O çocuğa sormadın dünyaya gelmek istiyormusun diye kendi elinle onu böyle bir kaosun içine atamazsın.Buna
hakkın yok.Madem doğurdun bakmak kollanamak annelik yapmak zorundasın kendine gel.( doğal yollardan gelen
ölüm bunun dışında tabi) Hiç bir acı aynı ağırlığıyla kalmıyor.Herkes kendi yaşadığını biliyor kendi acısını en zor
zannediyor. Bu dünyada ölüm acısı varken kimse bana ötesinden bahsetmesin
Kesinlikle öyle benim şu an oğlum var Anne anne diye dolaniyo peşimde ben düşünüyorum da bu acıyı ona nasıl yaşatırım cocuk olmadan önce iyi düşünmek lazım herseyi ve hayata dört elle sarılmak lazıminşallah.
yemeğe gitmiştir.
yoksa ben onu ele alırsam bu düşünceden kurtarırım diye düşünüyorum.
aynı yolu ben de yürüdüm . dibe vurmuşken kurtuldum. şükür.
kimseye söylememiştir.
komşumun eşi 2 kez denemişti bu kötü şeyi.
ailesi doktora götürmeye ikna edemedi.
ve üçüncüde adam yaptı yapacağını.
doktor ilaç şart
Üstelik evlat acısı yaşamış bir annane ne kadar sağlıklı sabırlı olabilecekki bir de senin küçücük çocuğuna bakacak??
Annenize Allah rahmet eylesin
mekanı cennet olsun
Çok kötü etkiler hem de çok. Hayata karşı çok acımasız oluyor insanYani merak ediyorum.
Diyelim ki anne bi buhran geciriyor, intihar eğiliminde. Bu cocuğu ne yönde etkiler
ben de hep "Allah bizleri yavrularımızın başından eksik etmesin,kimseye muhtaç etmesin diye" dua ediyorum.Allahım kimsenin yavrusunu annesiz bırakmasın:/ anne olunca insan, ona bir şey olsa ne yaparım diye çok Korkuyor. tabi bir de bana bir şey olursa o ne yapar..
Konu koca anne baba iş vs değil
Boşanmak falan bunlar fasa fiso. Çok basit işler.
Hayat cok amacsız kaldı. Yazdıklarınız hepsini yutkunarak okuyorum. Herseyin farkındayım. Teyit almak gibi bir niyetim de yok.
Sadece cok merak ediyorum. Cok üzülüyorum. Cok boş hisediyorum. Anlatamıyorum da derdimi.
Doktor da care olamıyor gercekten. Bir ödevmiş gibi gidip konusup ilac kullanıp yasıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?