• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyim Diyetteyim :)

Canim senide ekliyorum insAllah
Hayirli olsun insAllah

Hosgeldin canim hayirli olsun insAllah. Senide ekliyorum

ayyy dun cok yogundum cekimler vardi sonra ofise gectim eve geldigimde saat 22.00 olmus

ayak ustu hazir seyler yedim
sabah yumurta salatasi
oglen iki kayisi
aksam kinserve hazir barbunya 2 dilim.ekmek
malesef birde avuc soslu fistik yedim dayanamadim :KK43:

Hosbuldum tatlim
Hadi hep birlikte zayif gunlere insallah :21:

Gunaydiin kizlaar :KK200:
Sabah tartildim 59,4
Kahvaltida cornflakes muz ve salatalik yedim
Sabahlari benim kan sekerim ve tansiyonum dusuyor ve titremeye basliyorum:110: ne yapabilirim onu durdurmak icin?

Seviyorsan tarcinli sut icebilirsin
hurma tuketebilirsin 3 4 adet
muz olabilir :)

Tartım da

87.5 çıktım pek de sasirmadim evden uzak 2gun gecirince ayak üstü seyler yedim hep
bugün daha düzenli takilacahim

Ben yer cucesi oldugum icin e normal bi adet daha insan olmasi. Senin muhtemelen boyun uzundur :KK66:

orta boyluyum ne uzun ne kısa 1.68
evlenmeden önce diyetisyene gittiydim o zaman kilo 76
dedi ki sen var 68 falan 8 kilo ver yeter
tartıya çıktım dedi ki abov sen kilo göstermiyin sana hedef 63 :D dahası seni çirkinleştirir
sanırım kilo vreceğime inanmadı barı düşük tutayım da modeli bozulmasın dedi :D

orta boyluyum ne uzun ne kısa 1.68
evlenmeden önce diyetisyene gittiydim o zaman kilo 76
dedi ki sen var 68 falan 8 kilo ver yeter
tartıya çıktım dedi ki abov sen kilo göstermiyin sana hedef 63 :KK70: dahası seni çirkinleştirir
sanırım kilo vreceğime inanmadı barı düşük tutayım da modeli bozulmasın dedi :KK70:
:KK70:ben inaniyorum senin kilo verecegine! Birbirimize burda destek olup inanmayanlara gunlerini gosterelim :lülülü:

Maşallah Can'ım sen diyeti bozmuşsun:duduk: Gerçi ben de dün annemdeydim. Biraz benim de bozulur gibi oldu, bugün toparladım. Bakalım yarın sabah tartıda ne çıkacak:halay:
Yemeyince çok kötü oluyorum midem bomboş olduğunu anlatircasina gurulduyor ve midem bulanmaya başlıyor şekerim düşüyor ve kendimi tutamayıp ne bulursam saldiriyorum. Evde sürekli yemek yapıp duruyoruz kalabalık oldugumuz için yemek de dayanmıyor hafta sonu annem olmadığından her şey bana kalıyor bazen yemeği yetistiremiyorum pide falan söylüyoruz dışardan.

Günaydın canım ben de 65,1 çıktım. 66 idim. Cumadan beri dikkat ediyorum. Beklediğimin üstünde vermişim, abur cuburu kesince farketti sanırım :KK49:
Ayy ben de kesebilsem keşke. Ben bu sabah tartilmadim evde temizlik var onun derdine düştüm şimdi çocuk sallamak zorunda kalınca oturdum. Yarın sabah tartilayim ben de. Ama bi sey dicem ben bazen sabahları oglenki kilomdan daha ağır oluyorum. Sabah yemekten önce daha hafif olmam gerekmiyor mu. Emzirdigimden artık geceleri de 2-3bardak su içiyorum ama icmeyince de öyle oluyor

Gunaydiin kizlaar :KK200:
Sabah tartildim 59,4
Kahvaltida cornflakes muz ve salatalik yedim
Sabahlari benim kan sekerim ve tansiyonum dusuyor ve titremeye basliyorum:110: ne yapabilirim onu durdurmak icin?
Ayyy ne güzel bi kilo. Benim erişmek istediğim kg. 58-59 olsam ya artık ama hiç bi sey yapmadan versem kiloları :dua: :kk77::halay:

Ayy ben de kesebilsem keşke. Ben bu sabah tartilmadim evde temizlik var onun derdine düştüm şimdi çocuk sallamak zorunda kalınca oturdum. Yarın sabah tartilayim ben de. Ama bi sey dicem ben bazen sabahları oglenki kilomdan daha ağır oluyorum. Sabah yemekten önce daha hafif olmam gerekmiyor mu. Emzirdigimden artık geceleri de 2-3bardak su içiyorum ama icmeyince de öyle oluyor

tuvaletten önce mi tartılıyorsun sonra mı

Ayyy ne güzel bi kilo. Benim erişmek istediğim kg. 58-59 olsam ya artık ama hiç bi sey yapmadan versem kiloları :dua: :kk77::halay:
Eriseceksin! Erisecegiz! Ilk basta abur cuburu kestinmi alisiyosun zaten sonra kendin bile istemiyeceksin yemeyi sadece disini biraa daha sIk cnm. Benimde hedefim 48 kilo :halay:

Eriseceksin! Erisecegiz! Ilk basta abur cuburu kestinmi alisiyosun zaten sonra kendin bile istemiyeceksin yemeyi sadece disini biraa daha sIk cnm. Benimde hedefim 48 kilo :halay:
Zaten yaz gelince sıcaktan canım abur cubur istemiyor yaz meyveleri güzel gidiyor onlar da hep sulu sulu. İnşallah bu yaz eriyecegiz

Back
X