- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #2.021
hakaretlerin ardı arkası kesilmiyor
yaaa sabır
evet öyle deniyor sizinkine de süper düşünce deniyor acaip süper düşünüyorsunuz inanılmaz hatta düşünceleriniz o denli muhteşem ki
bakın kaç sayfa yazmışsınız düşüncelerinizin fevkaladeliğine rağmen hala anlamıyanlar var acaba aptallar mı ne hayret birşey gerçekten inanılmaz
sizin gibi düşünmemek için düz mantık olmak gerekir
kim böyle muhteşem bir düşünce yapısına karşı koyabilir ki ?
yaaa tabi tabi öyle kesinlikle öyle hatta o kadar inanılmazın da üstünde ki stendhal sendromu yaşıyorum şu an düşünceleriniz karşısında
bayıldım bayılacağım
işte tam da işaretlediğim şeyi yapmak için
yapmak istedikleri bu, tamamen bu
facebook'a malzeme verip arkadan başka işler çevirmek değil mi maksat?
ayrıca konu fikir yarıştırmaya dönsün ama akıl yarıştırmaya büyüklenmeye dönmesin
fikir yarıştırmakta bir sorun yok
Onun zaten herkes farkında da, ben asıl "hayır dediğiniz gibi değil de şöyle olacak, böyle olacak" derken neye dayandığınızı sormuştum aslında.
siz bir süredir Türkiyede yaşamıyordunuz sanırım...şu sıralar buralarda yasa yapma şekli şöyledir; başbakan ister bakan destekler ve meclis yasyı 1 gecede çıkarır...ve bu yüzden bakanların ne söyledileri önemlidir...ve bir ülkede sorumlu olması gereken, her konuda hassas olması gereken (halk önüne çıkan, halka hitab eden kişilerden hassas olması beklenir en azından ben beklerim) konularda "ammaaan canım ne var" tavrında olursa insan önemsemeden edemiyor.....hem madem tamamen yasaklamayacaksın neden çıkıp cinayettir deyip insanları birbirine düşürüyorsun vicdanları sömürüyorsun, vicdanlılar ve vicdansızlar diye ayırıyorsun??? hani cinayetti o zaman tamamen yasakla süresini kısaltmak neyi değiştirecek??? siz çok farklı bir yerden bakıyorsunuz, gerçekten sizi anlamaya çalışarak söylüyorum bunu...ama şuna emin olun o saçma sapan açıklamalar olmasa da, yöneticiler başka insanlar (başka görüşte, politikada ideolojide) olsalar da aynı şekilde tepki alırdı bu yasa tasarısı...
her hoşlanmadığımız, bize doğru gelmeyen şeyi yasaklayarak engelleyemeyiz...ben de insanların yerlere tükürmelerinin, sokakları istedikleri gibi kirletmelerinin, doğru olduğunu düşünmüyorum ve nefret ediyorum...ciddi bir çevre koruma kanunu çıkmasını istiyorum mesela...böyle bir örnek veriyorum çünkü suçun küçüğü büyüğü olmaz demiştiniz sanırım...
ki bence böyle bir yasa kürtaj yasasından daha önemlidir çünkü toplum huzuru, yaşayan insanların sağlığı, rahat yaşaması için gereklidir...
dilerim ne demek istediğimi anlatabilmişimdir...konu fikir yarıştırmaya dönsün istemiyorum...gerçekten bişeylere cevap olsun diye yazmadım... aynı fikirde olsanız da olmasanız da söylemek istediklerimi anlamış olmanız benim için yeterli...
ve kürtaj tamamen kişisel bir karar olduğu için buna müdahale etmek bana düşmez diye düşünüyorum...bir başkasının doğurup, besleyip, bakıp büyüteceği bir bebeği dünyaya getirmesi yada getirmemesi için karar verme yetkisinin bende olmadığını, buna müdahalenin benim haddim olmadığını düşünüyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/533053-anneyiz-once-kadiniz-197.html
Siz bu sayfada ne yapmışsınız acaba ? :44:
maalesef yeterli olmamakla birlikte siz aksini söylerken neye dayanıyorsanız ona dayanıyorum
yani ikimizin de bu konuyla ilgili bildiği medyada çıkan haberlerden fazla değil. ben de yazdığım şeyleri medyada duydum .şu an linkini bulamadım ama bir hukuk sitesinde tasarının bu şekilde olabileceğiyle ilgili bir haber vardı linki bulabilirsem hemen ekleyeceğim
Ben aksini söylememiştim ki, "şöyle şöyle bir durumda kalırsam, o bebeği doğurup doğurmama kararı benden başka kimin inisiyatifinde olabilir, ben bile şimdiden o durumda ne karar verebileceğimi bilemezken kim benim adıma önceden karar verebilir, bu kimin yararını gözetir" falan diye retorik sorular sormuştum fikirlerimi ifade edebilmek için.
o zaman tepki verdiğiniz yasa ne ? neye tepki veriyorsunuz
''şakşakladığım'' arkadaş oldukça açıklayıcı yazmış halbuki ''NE''sini anlamadın
Üç ayda bir hamile kalıp, kürtaj yaptırıp ceninle beslenmek istiyorum. Fruit Chan'in bir filminde görmüştüm (gaau ji), cenin yiyen kadınlar inanılmaz güzelleşiyorlardı, benim ne eksiğim var, ben de güzel olmak istiyorum. Benim bedenim, benim ceninim, kime ne? Bu hakkımı elimden alamazlar, buna tepki veriyorum.
Oldu mu?
Araya giriyorum ama "üç sıradışı"ydı yanılmıyorsam, güzel seriydi.
Alakasız oldu başlıkla, arkadaşlardan özür dilerim.
Evet, uzakdoğu sinemasının güzel üçlemelerinden biriydi. Ama sanırım fazla etkisinde kalmışım, çok da saklamaya çalıştım, ama arkadaşlar malesef tepkilerimin ardındaki karanlık emelleri ortaya dökmek zorunda bıraktılar beni. Ooof ki ne of yani...
Üç ayda bir hamile kalıp, kürtaj yaptırıp ceninle beslenmek istiyorum. Fruit Chan'in bir filminde görmüştüm (gaau ji), cenin yiyen kadınlar inanılmaz güzelleşiyorlardı, benim ne eksiğim var, ben de güzel olmak istiyorum. Benim bedenim, benim ceninim, kime ne? Bu hakkımı elimden alamazlar, buna tepki veriyorum.
Oldu mu?
yaa evet ben yapmışım
ben demişim cahil diye ben demişim düz mantık diye ben demişim katil diye
dikkatli okursanız
yapılana tepki göstermişim
ben saldırmayalım dedikçe duramıyorsunuz sanırım
bu arada çok düz mantıksınız tebrik ederim yeni bir iltifatmış az önce öğrendim
o hakaret değilmiş iltifatmış tanışınız JeanneCDarc hanım söledi
üyelik iptal talebim inşallah bir an öce işleme koyulur yoksa dilimden bir kaza çıkacak
güzel kardeşim diyorum ki madem aksini düşünmüyorsun
yani tecavüze uğransa bile her koşulda zorla doğurlucak şeklinde bir yasa çıkacağını söylemiyorsun
o zaman söylediğin nedir sana bunu soruyorum? insanca soru sorduk !
gerçekten türkçe yazmıyor muyum?
알았어 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?