anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485

siz yamyam olduğunuzu düşünüyorsanız ben ne diyebilirim ki
türkçe bilmiyorum ama buna savlar tükenince yapılan bu harekete
çamura yatma deniyor sanırım.

Son düzenleme:
konuya yeni girmiş biri olsam kürtajı cenin yemek zannedip, bana düz mantık diyenlere teşekkür ederdim

evet bu konular için cenin yemekten bahseden carmeilla arkadaşınıza ve düz mantık diyen jeannecdarc arkadaşınıza teşekkür edebilirsiniz

zira ikisinden de bahseden ben değilim

hanımlar nedir bu nefret tanımadıklarınıza saldırarak ne elde etmek istiyorsunuz? amacınız nedir üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi?

aa pardon her zamanki inkar edip saldırmadık diyeceksiniz
yahu yazılı olmasa ben bile inanacağım

Son düzenleme:
Niye ilaçları kesilen çocuklar hakkındaki sayfada kimse yok belli kişiler dışında ?:44:

o konu çok acı. o haberin devamını da bulup tanıdığım bir milletvekiline gönderdim bugün. o kesin ilgilenir. cevap bekliyorum, geldiği zaman sizinle paylaşacağım o sayfada. inşallah çözümü bulunur

Niye ilaçları kesilen çocuklar hakkındaki sayfada kimse yok belli kişiler dışında ?:44:
Konu taşınmış olduğu içindir muhtemelen.
Zira sitenin en işlek caddesi burası...
Bir de ortadaki iki yüzlülüğü görmezden gelmek, ben yanılmışım demekten daha kolay tabi.

Son düzenleme:

canım çekti şimdi gece gece

Bu arada köşe yazarlarını, habercileri konuyla ilgili sıkıştırmak çok mantıklı.
Bir arkadaşımız mail attığını söylemişti.
Devamını getirirsek, konuyu gündemde tutabiliriz.

eğer birkaç gün içinde cevap gelmezse o zaman bir gazeteciye anlatacağım. o muhtemelen konuyu gündeme taşır, inşallah yani.

çamura yatmak:

durumu kurtarmak icin ilgiyi farkli yonlere cekmek amacıyla söylenen anlamsız yada gülünç sözler
gururu kurtarmak için atılan kahkahalar

diğer konuda da söyledim, bilemiyorum ama ilgileneceğini düşündüğüm bir iki köşe yazarına mail attım...bir tanesi bu konuda da ciddi bir kamuoyu oluşturmuş bayan bir köşe yazarı...bu konuda en büyük güç medya...Zeynep hanım Serap Ezgü ye başvurduk ama yanıt alamadık dedi..çok dikkate alcağını zannetmiyorum ben de(serap Ezgünün) ama Okan Bayülgene ulaşılabilir

Son düzenleme:

Haklısınız , aslında çok yararlı olabilir , Twitter aracılığıyla ulaşabiliriz sanırım.

umarım işe yarar...bu gibi durumlarda gerçek güç kamuoyu ve medyadır diye düşünüyorum ben...böyle bir duruma kimsenin tepkisiz kalamayacağını düşünüyorum (umuyorum)

ve lütfen konuyu burda da sıcak tutalım malum tartışma, siyaset din ne ararsan var burda burası daha popüler...

Son düzenleme:
Bu kısımla ilgili ayet yok değil mi?

hayır yok. bu kısımlar islam alimlerinin farklı görüşlerini içeriyor. kimisi 40 kimisi 120 günlük olana kadar kürtaja olur vermiş.
ha hiç olur vermeyende var. ama bu konuda kuranda açık bir şey bulamadım. ama merak ettim araştıracağım sizlerle de paylaşırım.
ben dinle ilgili her kafama takılanı araştırırım hanımlar ve size de öneririm. bize dinin gereği diye dayatılan ama aslında sadee yorum olan pek çok konu var. mesela erkeğin 4 kadınla evlenme hakkı gibi. araştırın kuranın tercümesini okuyun mutlaka.
amacım yeni tartışma yaratmak değil yanlış anlaşılmasın . ben kuranın ilk emrini öneriyorum herkese "oku"...
okuyun öğrenin tartışın. benim dinim hiç kimseyi ezecek yada kadına zülmedecek bir din değil...

puhahahahahaaa

Carmellie ne yaptın sen ya şimdi bunu ciddiye falan alırlar senin o sözlerini o filmin görüntülerinin üzerine yazarlar işte namussuz kürtajcıların asıl niyeti ortaya çıktı diye bi video yaparlar.Sonuna da bir iki dua, ayet,kabe görüntüsü falan eklerler facebookta orda burda paylaşırlar yüzlerce insan da beğenir altına yorum yapar heee geçen bizim mahallede de biri aldırmış yiyordu ben gördüm ,çok fazla insan var böyle diye.

Hey Allahım ya,Sonra da bişey demediğimiz halde siz bize hakaret ediyorsunuz derler.Nedir bu aşağılık duygusu ya.Allah da inşallah onları bu aşağılık duygusundan kurtarır.

Okan bayülgenin şu anda devam eden programı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…