- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #2.041
İnsanca cevap verebilmeyi gerçekten dilerdim, ama biliyorsunuz yamyamım. Aşk olsun, hem köşeye sıkıştırıp itiraf ettiriyorsunuz, hem de insanlıktan bahsedip en zayıf damarıma basıyorsunuz, yapmayın. Birbirimizi anlayacağımız kadar anladık sanıyorum.
İyi geceler.
konuya yeni girmiş biri olsam kürtajı cenin yemek zannedip, bana düz mantık diyenlere teşekkür ederdim
konuya yeni girmiş biri olsam kürtajı cenin yemek zannedip, bana düz mantık diyenlere teşekkür ederdim
Niye ilaçları kesilen çocuklar hakkındaki sayfada kimse yok belli kişiler dışında ?:44:
Konu taşınmış olduğu içindir muhtemelen.Niye ilaçları kesilen çocuklar hakkındaki sayfada kimse yok belli kişiler dışında ?:44:
Konu taşınmış olduğu içindir muhtemelen.
Zira sitenin en işlek caddesi burası...
Gece gece ne güldüm.:)
İroni yapmak için söyledim ben de.
Aynı şekilde.
Kaç gündür ilk defa kahkaha atıyorum, ve günlerdir süren öfkemin ve üzüntümün de, bu geceki gülüşlerimin de temelinde kürtaj mevzusu var işin tuhafı.
Kocam kafayı yediğimi iddia ediyor. Bir bilse aslında neler yemek istiyorum...
Bu arada köşe yazarlarını, habercileri konuyla ilgili sıkıştırmak çok mantıklı.
Bir arkadaşımız mail attığını söylemişti.
Devamını getirirsek, konuyu gündemde tutabiliriz.
canım çekti şimdi gece gece
"Cenin mi?" diyeceğim de, seviyeyi daha fazla düşürmek istemiyorum
Bu arada, şu kesilen ilaçlarla ilgili Okan Bayülgen'e ulaşsak mı diye bir fikir geldi. Ataması yapılmayan öğretmenlerle ilgili, Gamze hanım ile ilgili gayet duyarlı bir duruşu olmuştu.
Bu arada, şu kesilen ilaçlarla ilgili Okan Bayülgen'e ulaşsak mı diye bir fikir geldi. Ataması yapılmayan öğretmenlerle ilgili, Gamze hanım ile ilgili gayet duyarlı bir duruşu olmuştu.
o konu çok acı. o haberin devamını da bulup tanıdığım bir milletvekiline gönderdim bugün. o kesin ilgilenir. cevap bekliyorum, geldiği zaman sizinle paylaşacağım o sayfada. inşallah çözümü bulunur
Bu kısımla ilgili ayet yok değil mi?
Üç ayda bir hamile kalıp, kürtaj yaptırıp ceninle beslenmek istiyorum. Fruit Chan'in bir filminde görmüştüm (gaau ji), cenin yiyen kadınlar inanılmaz güzelleşiyorlardı, benim ne eksiğim var, ben de güzel olmak istiyorum. Benim bedenim, benim ceninim, kime ne? Bu hakkımı elimden alamazlar, buna tepki veriyorum.
Oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?