anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485

öncelikle güzel yorumlarınız için çok tşk ederim.

her ne kadar karşıt düşünceler olsada sizin gibi duyarlı kadınların düşünceleri beni çok mutlu etti saygıyla ve sevgiyle kalın.

Özgürlükçü,demokratik bir ülkede yaşıyorsak şayet;her kadın kürtaj mı olacak,sezeryan mı olacak bunun kararını pek tabii kendisi verebilir!..

doğum kontrol hapı hakkında bilgi vermediniz hala %2 risk var ?

Ve sen onu aldirma taraftarisin. Kendinle celistiginin farkinda misin?

eğer yazdıklarımı yanlı okumamış olsaydınız savunduğum şeyin neyin ne olduğunu anlardınız.

en basiti bu işte anlamadan yorum yapıyorsunuz,neye,niçin karşı olduğunuzun farkında olun lütfen .galiba bu algıda seçicilik.

Hakları elden almak öyle kolay değildir. Sandığınız gibi küçümsediğiniz insanlar olarak cahil, bilgisiz, eğitimsiz kadınlar değiliz. Adamın alnını karışlamayı da biliriz. Yasa tak diye meclisten geçmez. Önce meclise yasa tasarısı sunulur. Karşı olduğum konularda tasarı meclise sunulduğu anda kamuoyu oluşturup, düzgün açıklayıcı metinlerle milletvekillerine tek tek mail atıyorum. Büyük bir kalabalık topladıktan sonra tek tek vekillere mail atarak ya da sokaklara insanları teşvik edip bangır bangır bağırarak hak hukuk aradığım çok olmuştur. Asla pc başından,facebook'dan anca forward paylaşımlarla boş yere çene çalmadım. İçeriğini bilmediğim konuda kaos çıkartmam önce oturur beklerim.

arkadaşım can arkadaş, gül arkadaş

sen son yazdığım mesajdakileri uygula, hala hamile kalıyorsan, gel ben ödeyeyim çocuğunun bütün masraflarını.

Ne demek sizi ne ilgilendirir.
Sanane, babane, kimene düsünceleridir toplumu cökerten. Duyarsizlasan toplum cöken toplumdur.
Surda rüsvet alan olsa " alan razi veren razi banane, sanane?" mi diyeceksiniz.
Yada ben toplusal bir yara oldugunu düsündügüm konuya neden karsi oldugumu dile getiremeyim.
Bir kadinin sirf erkek degil diye aldirdigi kiz cocugu icin neden aci cekmeyeyim, neden karsi gelemyeyim.
Ayrica fikirlerinizi daha usturuplu, daha saygili dile getirin.
O zaman bende size kalkip, benim neye karsi oldugumda sanane? derim bu böyle sürüp gider.

Son düzenleme:

elinden alamazsiniz öylemi?? neden sizlere ne oluyor sizi ne ilgilendiriyor ,

bir de sizin mantığınızla bakıldığında ertesi gün hapı da doğma olasılığı olan bir canlının yok edilmesi değil midir?

sizin mantıkla masturbasyon yapan erkeğin de katliam yaptığını düşünmek normal olurdu. ya da kondom kullanmasak hamile kalacaktık.

hamilelik 2 günde başlamaz, ertesi gün hapı döllenmeyi önler.

doğum kontrol hapı hakkında bilgi vermediniz hala %2 risk var ?

güzel yöntemmiş.sizde şanslısınız ki eşiniz ilişki sonrası size kontrol etme fırsatı veriyo duyarlı yani...

tıpkı ülkemizdeki bir çok erkek gibi değil mi?

----hayatım bakiyimm bi yırtık falan olmuşmu sakın atma tamm mı?
----hadi git işine s.....ma yırtığına zıbar git...

bu ve benzeri sahneler sadece komedi filmlerinde olur zaten.bizim beylerin hepsi centilmen..

Bence sen anlamadan konuyu acmissin. Bir anne olarak, bir kadin olarak, sonra da insan olarak dusunsen. Sadece yasaga karsi cikmak icin muhalefet olmasan belki biraz da sen anlardin:)

bu %100 korunma yöntemi olmadığını değil, uygulanmadığını gösterir.
ben eşime söylemiyorum. o herseferinde atmadan önce kontrol ediyor. erkeğin de bilinçli olması şart.

arkadaşım can arkadaş, gül arkadaş

sen son yazdığım mesajdakileri uygula, hala hamile kalıyorsan, gel ben ödeyeyim çocuğunun bütün masraflarını.

Ben sizinle nasıl dikkatlice konuşuyorum , siz benimle nasıl bir üslupla konuşuyorsunuz ? Olayı kişiselleştirmek istemiyorum kesinlikle , belki eleştiriler sizi sinirlendiriyor ,bunu anlarım ama lütfen siz de dikkatli olun.
Bu konuda bir uzman gibi konuşmamalısınız , eğer değilseniz.

size katıldığım yerler var. korunmayı bilmeyen o kadar çok insan var ki. bu forumda gördüm geri çekilmeyi korunma yöntemi sanıyormuş kız hamile kalmıştı. allahtan sevgilisi bebeğe sahip çıkmıştı.
kesinlikle size katılıyorum aklın yolu bir korunmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…