- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
allah kahretmesin ya çok sinirlerim bozuldu tecavüze ugra sonra o çocugu dogurmak zorunda kal, nasıl o bebeği kendi cocugun gibi benimseyeceksin ki? ben sahsen bunu basaramazdım...
teşekkür ederim evladınız varsa darısı başına inşallah
elbette zorlayabilir ama kadın kendini bilir değil mi artık 10 hafta değil 4 haftaya kadar izin olacak sanırım
ben burdaki arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyorum
emin olun araştırmacı ruhum vardır istatistiğe de fazlasıyla meraklıyımdır ama bu konu etkiye tepki oluşturacak bir konu değildir
aaa yasak geldi ahdi sevişelim sonra kürtaj olurum indadına diyen biri olursa aklına şaşmak gerekir
bu konunun riski merdiven altı kürtajlarıdır
oda hali hazırda zaten küçük yaştaki kızlar ve eşinden gizli aldırmak isteyenler için var
iranli arkadasim var anlatmisti basortu takma degil bir teli gorunse ona ozel sabitlar gelip suratina kessap atma izinleri var ve yapiyorlarmis, yani kadin bir esyadan varki yok dini katip pasalar yasiyipb kadinlarsa kole gibi ...
Vay be gittim ablamin evini tasidik geldim kac saat oldu bu konu hala hararetli bir sekilde tartisiliyor!!!
Ne kadar cok seviyoruz tartismayi
Vay be gittim ablamin evini tasidik geldim kac saat oldu bu konu hala hararetli bir sekilde tartisiliyor!!!
Ne kadar cok seviyoruz tartismayi
Bizim agzimiz kapanmaz. Admin gelse de kapatsa:)
teşekkür ederim evladınız varsa darısı başına inşallah
elbette zorlayabilir ama kadın kendini bilir değil mi artık 10 hafta değil 4 haftaya kadar izin olacak sanırım
ben burdaki arkadaşlara bunu anlatmaya çalışıyorum
Neden kapanması gereksin ki konunun ?
Tartışmamalı mıyız ?
Farklılıklara saygı duymalıyız.
Saygılı bir şekilde tartışmak, istişarede bulunmak, farklı fikir çatışmaları bunlar güzel şeyler.
evet evladım var 5 yaşında.herşeyim o benim.bebeğimi öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim ben.adetlerim düzensizdi ve d.kontrol hapı kullanıyordum bu arada.allahtan yakın zamanda bebek planımız vardı da maddi ve manevi hazırlandık bebişimize.tersi olsaydı belki ben kıyamazdım ama eşimin çocuk konusunda belli kriterleri vardı.ondan önce yapmam olursada aldırırsın diyordu.korunurken ya şartları eşimin istediği duruma getirememiş olsaydık.bende eşimin baskısı nedeniyle kürtaj olmak zorunda olsaydım.böyle kadınlar yok mu.yasak olsa nolurr koca istemedimi o merdiven altını da bulur
Inan artik yüregim kaldirmiyor. Psikiyatri bölümünde bir cok hastayla karsilastim. Erkek psikiyatere sorunlarini aciklamaktan bile korkuyorlardi. o dönemde ögrenciydim ve eve her geldigimde o kadinlarin anlattiklariyla oturup aglardim. Kanun ciksa ne olacak yapan yine yapacak. Insanlarin özgürlükleri kisitlandirildikca ona buna saldiracaklar. Bunun basinda ilk kadinlar........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?