- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
Bir konu açılsa burada, küçük bir genç kız sevgilimle birlikte olduk hamileyim ne yapmalıyım diye bir soru sorsa,
bizlerin ilk tepkisi ''o senin bedenin sen kullandın, sen karar ver ? '' mi olur yoksa neden bu yaşta böyle bir hayat tercih ediyorsun diye mi olur, ya da buna benzer bir soru işte herneyse ?
Zihinlerimizde ilk oluşan hangi soru olur ?
Cok üzüldüm..bana aptal muamelesi yapan insanlar benim tüm haklarım hakkında ahkam keserken de bu kınama merakınız devam ediyor olur umarım.işte bizim insanımız tartışmayı bile beceremiyor ancak böyle hakaret edebiliyor
bu yorumu kınıyorum
Bizim agzimiz kapanmaz. Admin gelse de kapatsa:)
ne güzel bugün sakinleşmiş ortalık, herkes düzgünce fikrini belirtiyor, ortalarda dolaşıp ilkokul öğretmeni gibi uyarılar yapmak, konular kapatmak zorunda kalan editörler yok, kalkıp kendi fikirlerini açıklamak yerine insanlara sen çok kürtaj yaptırdın galiba diyen tipler yok, güzel bir platform olmuş burası
Tartismak yerine bence anket yapilmali. Herkes kendi fikrini savunuyor sonucta kimsenin degistigi yok:)
Koca istemeyince o beden sizin beden olmuyor mu ? Bu da bir müdahale değil mi ?
Böyle bir evlilik ne kadar sağlıklı olur ki zaten ?
küçük bir gençkız sa eğer yani çocuk yaştaysa şahsen ben yetkililere kopyalardım bu sayfayı.
ergen bir genç hanımsa ,tabiki annelik iç güdüsüyle kızarım önce neden bu hataya düştü die ama yardım edebileceğim ya da yol gösterebileceğim fikirlerimi yazarım tabikii.
bu sayfalarda arsızca yanlış yaptım die itiraf eden ama pişmanlık duymayanları görüyorum,ama hataya düşmüş ve bundan pişmanlık duymuş birine hadi kızım yürü demem .
vicdanım el vermez
"İste ben bilmem beyim bilir" düsüncesinin tohumu
Ne güzel bugün sakinleşmiş ortalık, herkes düzgünce fikrini belirtiyor, ortalarda dolaşıp ilkokul öğretmeni gibi uyarılar yapmak, konular kapatmak zorunda kalan editörler yok, kalkıp kendi fikirlerini açıklamak yerine insanlara sen çok kürtaj yaptırdın galiba diyen tipler yok, güzel bir platform olmuş burası
atladığınız şey hamileliğin sonlandırılması sadece karı ve kocayı alakadar eden bir durumdur die defalarca yazdım.
Bir konu açılsa burada, küçük bir genç kız sevgilimle birlikte olduk hamileyim ne yapmalıyım diye bir soru sorsa,
bizlerin ilk tepkisi ''o senin bedenin sen kullandın, sen karar ver ? '' mi olur yoksa neden bu yaşta böyle bir hayat tercih ediyorsun diye mi olur, ya da buna benzer bir soru işte herneyse ?
Zihinlerimizde ilk oluşan hangi soru olur ?
Benimde iki düşüğüm var,ahirette cennette bekleyen iki meleğim var.
İkisinin de kalp seslerini duydum aman Allahım o ses neydi anne bak dinlee ben burdayim bir atın hizlı koşma ayak sesleri gibi hiç bir zaman kulaklarımdan gitmeyecek silinmeyecek.
Sonra gelişimleri durdu doktor bekleyelim kendiliğinde düşebilir düşmezse kürtaj.
Kürtaja gerek kalmadan rahim birakdi meleklerimi
Biliyorum'ki meleklerim beni ahirette bekliyor, annelerinin biricik şefaatçileri onlar.
Lütfen ama lütfen kürtajı bir doğum kontrolu olarak lanse etmeyelim.
Ne kadar sig dusunuyorsun. Ortayi yumusatmak icin yazilmis bir cumleyi bu kadar abartmissin. Benim diger yazdiklarimi okumamissin. Ayrica cumlende cok basit, seni siddetle kiniyorum:)) Dusunmeyen bir beyinden cikmis talihsiz bir cumle oldugu icin fazla da takmiyorum.
Cok üzüldüm..bana aptal muamelesi yapan insanlar benim tüm haklarım hakkında ahkam keserken de bu kınama merakınız devam ediyor olur umarım.
"İste ben bilmem beyim bilir" düsüncesinin tohumu
ben de bu tarz cevaplardan bıktığım için cevap yazmayı kestim
Bence ne kadar tartisirsak tartisalim bir noktada bulusamiyoruz.
Yasayi bir kenara biraksak.
Herkes keyfi kürtaja karsiyim diyor. Ama bu seferde keyfiyet sinirlarinda sorun oluyor.
Zaten tecavüz ve saglik sorunlarinda cocunluk hemfikir.
Keyfiyet sinirlarini cizmekte cok cok zor.
Ben bir kadinin vücudum deforme olmasin diye cocuk aldirmasina keyfiyet derim, baskasi tercih hakki der.
Yani sanirim ortada bulusmak en dogrusu ama o orta neresi:)
Bunu bir vicdansız yapar ancak ''ne halin var gör'' demeyi..Ben akıldan geçen ilk soruyu, ilk çağrışımı merak etmiştim aldım cevabımı.
Demek ki bedeni kendisininde olsa bu şekilde kullanması insan kalbine,mantığına ağır geliyor.
...
Hani dediniz ya merdiven altınıda bulur..
O bu kadar değerli bizim bedenlerimiz sırf özgürce kullanma hakkına sahibiz diye oralara mı layık sırf eşimiz istiyor diye ?
Ben anlamıyorum bu benim beden cümlesini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?