- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
Evet kimseyi ilgilendirmez doğru gelipte anlatma o zaman burada nişanlınla birlikte olduğunu!
evlilik dışı ilişkiye giriyorsanız ki bu beni ilgilendirmez, o zaman hamile kalmamaya da dikkat edeceksiniz. ben evli olduğum halde çocuk düşünmediğim için 5-6 yıl dikkat ettim korundum ve hamile kalmadım.
zevk için yaptığın şeyin sonucu hamile kaldıysan o bebeğin hayatına son vermen, işte burda düşünmek gerekir.
kürtaj yasaklanmasın ama her insan evlenmeden hamile kalıp bebeğimi aldıracağım diye kürtaj olmasın.
beden senin bedenin günah senin günahın.
ama daha dikkatli daha bilinçli olunması lazım.
yukarıda örnek verilmiş. okul formasıyla gidip kürtaj olan çocuklar, bu modernlik değil.
kürtajı yasaklamak yerine toplum daha çok bilinçlendirilmeli.
yasaklamak en kolayı ama bilgilendirmek,eğitim vermek daha zor.
kimse kimsenin bedenine karışamaz ama
okula giden çocukların hamile kalıp sanki grip olup doktora gidip ilaç alır gibi kürtaj olması da düşündürücü.
birde evli olup istemeden hamile kalan insanlara derler ya çocuk kısmetiyle gelir.
çocuğum oldu eşim iyi işe girdi, maaş arttı bilmem ne oldu.
benimde çocuğum oldu ama hayatımda maddi anlamda hiçbirşey değişmedi.
üstelik daha çok maddi zorluk içine girdik.
verilen çocuk yardımı 10 tl.
hani bana destek nerde?
dileğim rabbim kimseyi bu günahı işlemek zorunda bırakmasın.
"anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, günahı ne? anası ölsün öyleyse" demiş İ.Melih Gökçek.
Verilen değer bu işte.
Bu yasayla yapılan yasakçılıktır ve savunulamaz.
Ne olursa olsun, ister keyfi, ister tecavüz sonucu... Kürtaj yaptırmak isteyen kadın o bebeği istemiyor demektir.
Bu kimseyi ilgilendirmez.
Günahı vebali neyse kişinin sorunudur.
Kimse kimseyi kendi yaşadığı gibi yaşamaya zorlayamaz.
Kimse kimse gibi giyinmek, görünmek, yaşamak,inanmak, düşünmek zorunda değildir.
Konu aslında kürtajı savunmak değil, daha önce de söylemiştim başka konularda.
Konu kadının değersizleştirilmesi, devletin had bilmezliğidir.
Kürtaj bir doğum kontrol yöntemi değildir.
Burada savunduğum şey kürtaj değil, kürtaj yaptırma hakkıdır.
ayrıca bu beden benim bedenim istediğimi yaparım deme hakkı da yok mus kadınların bunu da ekledi sayın gökçek
"anası tecavüze uğruyorsa neden çocuk ölsün, günahı ne? anası ölsün öyleyse" demiş İ.Melih Gökçek.
Verilen değer bu işte.
Ne olursa olsun, ister keyfi, ister tecavüz sonucu... Kürtaj yaptırmak isteyen kadın o bebeği istemiyor demektir.
Kimse kimse gibi giyinmek, görünmek, yaşamak,inanmak, düşünmek zorunda değildir.
Hayatımda belki çok hata yapmışımdır ama 25 yıllık evliliğimde bile böyle hata yapmadım dikkat ettim kendime saygım evlatlarıma saygım olduğu için 2 çocuktan fazlasına bakacak maddi manevi psikolojik fizyolojik gücüm olmadığı için hata yapmadım.EEE herşeyin bir bedeli var kariyer düşünüyorsan toplumdan kurallardan çekiniyorsan nişanlıyken veya flörtken ilişkiye girmiyver sende.Kim zorluyorki seni yok buna kimse karışmasın diyorsan o zaman hamama giden terler CATELEYA kardeşim
Bütün bunlar kadının kullanılacak mal olduğu mesajını verir topluma.
Tecavüzle ilgili kaç açıklama yaptılar, hiçbiri önlemeye yönelik değil.
Sokak ortasında boğazlanıyor ülkemin kadınları.
Şiddet normal, cinayet namus.
Şu başlık altında bile birbirimize düşmüşüz.
Kadınlığımızı ne seviyelere indirmişler haberimiz yok.
Kürtaj yaptırsın yaptırmasın bu yasaya bütün kadınlar karşı çıkmalıydı.
Size ne, işinize bakın demeliydi...
Çok üzücü çok...
damızlık ineğiz biz sonuçta cırt cırt doğuralım, ya birde türkiyenin nüfusu az olsa , tamam vatandasa ihtiyacı var şu ülkenin deriz karar karsı gelmeyiz, zaten istanbula zor sıgıyoruz cocuk cocuk cocuk herkeste 5 10 cocuk, artık 150 milyon oluruz yakında
peki yakında evleneceğim, o zaman ne olacak bana akıl veririmisin? eşim olacak adamın yuzune bakmam o zaman annem spiralle hamile kaldı yengem dogum kontrol hapıyla, ama siz altını cızdıklerime değil, hemen nişanlı ve flort kısmına değinmişsiniz
Allah'ım ya şu düşünceye bakar mısınız?
İnşallah ileride evlendiğiniz vakit evlat hasreti çekmezsiniz
Kapı kapı çocuk aramazsınız ne diyeyim size
Bu arada Türkiye Sadece İstanbul'dan ibaret değil.
Allah'ım ya şu düşünceye bakar mısınız?
İnşallah ileride evlendiğiniz vakit evlat hasreti çekmezsiniz
Kapı kapı çocuk aramazsınız ne diyeyim size
Bu arada Türkiye Sadece İstanbul'dan ibaret değil.
senelerce bu ülkede kadının bedenine hükmedildi hala da ediliyor. kimsenin umrunda değil zorla başı açılan kızlar.. ama o medeniyet adına çağdaşlık adınaydı. eğer işin içinde çağdaşlık adına dine aykırı bir şeyler yapılıyorsa kimsenin kadın haklarını savunuculuğu tutmuyor. zorla yaka paça sürüklenen başörtülü öğrenciler götürülürken o kadın değildi onun bedenine saçına hükmetmiyordu yasalar(!)
ne denildi "başörtülü olacaksa oturusun evinde okumasın çalışmasın!!!" densin mi şimdi "kürtaj olması gerekecekse sevgilisiyle ilişkiye girmesin"
bırakın Allah aşkına kürtaj yasaklanacakmış!
bu ülkede ne doğru ki o düzelecek.!
Verilen değer bu işte.
senelerce bu ülkede kadının bedenine hükmedildi hala da ediliyor. kimsenin umrunda değil zorla başı açılan kızlar.. ama o medeniyet adına çağdaşlık adınaydı. eğer işin içinde çağdaşlık adına dine aykırı bir şeyler yapılıyorsa kimsenin kadın haklarını savunuculuğu tutmuyor. zorla yaka paça sürüklenen başörtülü öğrenciler götürülürken o kadın değildi onun bedenine saçına hükmetmiyordu yasalar(!)
ne denildi "başörtülü olacaksa oturusun evinde okumasın çalışmasın!!!" densin mi şimdi "kürtaj olması gerekecekse sevgilisiyle ilişkiye girmesin"
bırakın Allah aşkına kürtaj yasaklanacakmış!
bu ülkede ne doğru ki o düzelecek.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?