- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
Nasıl yapıldığıyla ilgili açıklayıcı bir yazı yazılmış zaten ama en azından kendim bilgilenmek için bir okuyup anlamayı deniyim linki.
Buarada yarın kadıköyde olacak olanınız var mı?
inşallah ben deBir aksilik çıkmazsa ben gitmeyi düşünüyorum.
Bir aksilik çıkmazsa ben gitmeyi düşünüyorum.
Biz de üniversite grubu olarak katılacağız.
inşallah ben de
Ne kadar ses getirir bilmiyorum ama bende katılacağım yarın, benim çok tesadüfi haberim oldu İstanbulda birşeyler yapılacak mı diye düşünürken, o yüzden belki sırf klayve dışında da destek vermek isteyenler olur diye buradan da söyleyeyim istedim.
ego icin hamile kalmanin ne demek oldugunu cok merak ediyorum, aciklarsaniz sevinirim. benim bu yazidan anladigim, korundugu halde hamile kalmis evli kadinin kurtaj hakkini savunuyorsunuz, hem de en dogal hakki diyerek savunuyosunuz, fakat sevgilisiyle yuzde yuz korundugu halde hamile kalmis bir kadina kurtaj hakki vermemeniz temelde asil ilgilendiginiz seyin bebegin olmesinin degil de insanlarin yasam tarzlarina olan hazimsizliginiz gibi geldi bana. yaniliyor muyum?
amaç bu zaten daha millet yürüyüşe falan gitsin.Siz KÜRTAJ i konuşurken
3. köprü ihakesi tamamlandı
Kentsel dönüşüm yasası onaylandı
THY içilerinnin grev hakkı kaldırıldı
ASELSAN'ın %51'i İsrail'e satıldı.
İYİ UYKULAR TÜRKİYE'M
alıntıdır...
Ne kadar ses getirir bilmiyorum ama bende katılacağım yarın, benim çok tesadüfi haberim oldu İstanbulda birşeyler yapılacak mı diye düşünürken, o yüzden belki sırf klayve dışında da destek vermek isteyenler olur diye buradan da söyleyeyim istedim.
amaç bu zaten daha millet yürüyüşe falan gitsin.
bu kadar mal, gerizekalı, kafasızca (umarım ban yemem) laflar eden bir hükümeti de daha savunan varsa ne diyeyim....
kürtaja karşıyım o ayrı.
Ülkemden kilometrelerce uzakta olmasaydım ben de gelmek isterdim..!
Ses getirmese de ses getirene kadar uğraş vermek gerekiyor aslında..Yoksa değişmeyecek gibi görünüyor birşeyler daha uzun yıllar..
Kimi yazarak kimi çizerek kimi sesi çıktığınca kimi gücü yettiğince...Bir şekilde destek vermeliyiz nihayetinde!
Canım şurada yazdıkların bile çok değerli yazdığımız mesajlarla bir kişinin bile kadınlık gururunu uyandırabiliyorsak ne mutlu bize.
Ayrıca zaten başımıza ne gelirse amaaan ne gerek var dan geliyor:
miting mi yapılacak amaaan ne gerek var kim gidecek oralara,boşuna uğraşıyorsunuz
itiraz mı edilecek amaaan kim uğraşacak
seçim mi var amaan kim tatili kesip de sandık başına gidecek nasıl olsa sonucu belli
arkadaş bir işin ucundan da tutun be.
Bunun adı öğrenilmiş çaresizlik.
Bu millet bir olduğunda yedi düvele haddini bildirdi,ama unutturulmaya çalışılıyor tabi.
Bu arada kürtaja karşı olan hamile arkadaşlar 2li 3lü testleri yaptırmıyorlar o zaman değil mi ,doğru anlıyorum.
Canım şurada yazdıkların bile çok değerli yazdığımız mesajlarla bir kişinin bile kadınlık gururunu uyandırabiliyorsak ne mutlu bize.
Ayrıca zaten başımıza ne gelirse amaaan ne gerek var dan geliyor:
miting mi yapılacak amaaan ne gerek var kim gidecek oralara,boşuna uğraşıyorsunuz
itiraz mı edilecek amaaan kim uğraşacak
seçim mi var amaan kim tatili kesip de sandık başına gidecek nasıl olsa sonucu belli
arkadaş bir işin ucundan da tutun be.
Bunun adı öğrenilmiş çaresizlik.
Bu millet bir olduğunda yedi düvele haddini bildirdi,ama unutturulmaya çalışılıyor tabi.
Bu arada kürtaja karşı olan hamile arkadaşlar 2li 3lü testleri yaptırmıyorlar o zaman değil mi ,doğru anlıyorum.
Kürtaja neden karsi oldugumuda yazayim öyle cikayim dedim bir kez daha.
KURAN-I KERIM de
Çocuklarını hiçbir bilgiye dayanmaksızın akılsızca öldürenler, gerçekten şaşırıp sapmışlardır ve doğru yolu bulamamışlardır(6/140)
Bir de geçim korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin, onlara da, size de rızkı biz veririz. Şüphesiz ki onları öldürmek, çok büyük bir suçtur. (17/31)
Bu iki ayet mevcut, bende inanip iman etmis bir insanim. Bu sebeple kürtaja karsi cikmak benim inancimin geregidir.
NOT: bebegin sagligi, annenin sagligi vb gibi zorunlu olanlar haric.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?