- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
Canım yazısız kurallar var neden var niye var bilmem.Parkta otururken 13,14 yaşın da ergenlerin öpüşmesi bana korkunç geliyor şimdi bunların hakkı var desem olmaz ,çocuklar gidip yanlarına uyarsam olmaz.Büyükler de yapıyor bunu ne diyebilirsin hiç bir şey bu olmamalı ya bu şekilde olmamalı bizim toplumumuz.ben saygı duyuyorum insanların bu tarz fikirlerine cunku ben size saygı duymazsam sizden de bana saygı duymanızı bekleyemem..siz evlilik oncesi ilişkiyi tasvip etmeyebilirsiniz tabi ama kimisi varki tasvip etmedigi icin baska insanları da rahatsız ediyor onların hayatlarına baskı kurmaya kendi istedikleri gibi yasamasını saglamaya calısıyor bana bu yanlıs geliyor sadece..
Bir de burada sık sık bulunup fikir paylaşanlar, sohbet topiği açalım yahu sizinle. Belliki güzel paylaşımlarımız olucak, ama burada olunca söz dönüp dolaşıp kürtaja geliyor, bir noktadan sonra kabak tadı vermeye başlıyor insana.
Canım düşünsene kadınız biz dır dırımızla ünlüyüz birde klavye başına geçince tutamıyoruz kendimiziBen genel olarak kötü niyetli olmadığınızı kibar davrandığınızı, amacınızın insanları yargılamaktan çok fikirleri tartışmak düşünüyorum, ama günlerdir kendi doğrularını anlatmaya çalışırken sürekli vicdansızlıkla, onunla bununla suçlana suçlana sinirleri gerildi herkesin.
Bir de işte bazı konularda güzelle çirkin iyiyle yanlış kişiden kişiye değişiyor, o konularda da fazla müdahale etmemek gerekiyor sanırım kimseye kendine veya başkalarına zarar vermeye başlamadıkça.
Canım yazısız kurallar var neden var niye var bilmem.Parkta otururken 13,14 yaşın da ergenlerin öpüşmesi bana korkunç geliyor şimdi bunların hakkı var desem olmaz ,çocuklar gidip yanlarına uyarsam olmaz.Büyükler de yapıyor bunu ne diyebilirsin hiç bir şey bu olmamalı ya bu şekilde olmamalı bizim toplumumuz.
Benim başıma gelmedi değil.ya bizim toplumda su vardır genelde 13-14 yasındaki bir kız bir erkegi o durumda gorseler aman yandılar ya yetiskin insanların bile sarılıp bankta oturdugu icin ahlaka aykırı davranıyorlar diye uyarı aldıgı bir toplumdayız ne yazıkki hani yasına ve ortama uygun olmayan hareketler yapan gencleri gorduklerinde tatlı dilli bir tavırla yaklassa insanlar belkide daha farklı bir hal alıcak bu durum..herkesin ortasında coluk cocuk otururken ozelini paylasan insanlara bende karsıyım ama ben cok rastlamıyorum acıkcası bu kadar uc noktalardaki seylere ama olanıda uygun bir dille uyarmak lazım bence bizim millet gider dover ya..
ya bizim toplumda su vardır genelde 13-14 yasındaki bir kız bir erkegi o durumda gorseler aman yandılar ya yetiskin insanların bile sarılıp bankta oturdugu icin ahlaka aykırı davranıyorlar diye uyarı aldıgı bir toplumdayız ne yazıkki hani yasına ve ortama uygun olmayan hareketler yapan gencleri gorduklerinde tatlı dilli bir tavırla yaklassa insanlar belkide daha farklı bir hal alıcak bu durum..herkesin ortasında coluk cocuk otururken ozelini paylasan insanlara bende karsıyım ama ben cok rastlamıyorum acıkcası bu kadar uc noktalardaki seylere ama olanıda uygun bir dille uyarmak lazım bence bizim millet gider dover ya..
Benim başıma gelmedi değil.Eşimle bankta oturuyoruz başımı eşimin omzuna koydum dedenin biri bastonuyla bir bağırdı bize korkup kaçmıştık
Benim başıma gelmedi değil.Eşimle bankta oturuyoruz başımı eşimin omzuna koydum dedenin biri bastonuyla bir bağırdı bize korkup kaçmıştık
her şeyden geçtim.... bu konuya tepki gösteren kadınlara el uzatan güvenlik görevlileri, polisler evdeki karılarının analarının yüzüne nasıl bakabiliyor?... kadının bir hakkını elinden almaya çalışırken öte yandan kadına her fırsatta devlet elinden şiddet uygulanıyor....
kadın bedeni üzerinden hiç kimse siyaset yapmaya kalkışmasın çünkü ne kadar uyutursanız uyutun bu memleketin anaları, kızları size pabuç bırakmaz!!!
Beni de lisedeyken 2 kız 2 erkek yürüyoruz diye polis durdurmuştu bi defasında, okullarımızın ismini filan almıştı ki öpüşüp koklaşan kimsede yoktu öyle, normal sivil biri gelse belki rahatsız olmıcam o kadar ama yasakmış gibi davranmıştı bi de
ya bizim toplumda su vardır genelde 13-14 yasındaki bir kız bir erkegi o durumda gorseler aman yandılar ya yetiskin insanların bile sarılıp bankta oturdugu icin ahlaka aykırı davranıyorlar diye uyarı aldıgı bir toplumdayız ne yazıkki hani yasına ve ortama uygun olmayan hareketler yapan gencleri gorduklerinde tatlı dilli bir tavırla yaklassa insanlar belkide daha farklı bir hal alıcak bu durum..herkesin ortasında coluk cocuk otururken ozelini paylasan insanlara bende karsıyım ama ben cok rastlamıyorum acıkcası bu kadar uc noktalardaki seylere ama olanıda uygun bir dille uyarmak lazım bence bizim millet gider dover ya..
var ya boyle insanlardahep akıl fikir baska yerlerde basını omzuna koymak ne kadar masumca hatta gordugunde insan ayy ne kadar guzel asıklara bak der ama dede kimbilir kafada ne kurdu 2 dakikada
ya ama kimisi de iyice abartıyo arkadaşım yaaaben kimsenin o kadar kalabalığın içinde,hemen yan masamda çok afedersin öpüşmesini görmek istemem ya 3-4 kez şahit oldum allah var yukarda yemin edebilirim yanı tahammul edilecek gibi değildi. şaşırdım şok oldum en son kalktım masadan annem çok sinir olur hemen söylenir duyurur bide tamam keyif onun ama ben de sahit olmak zorunda değilim
ya ama kimisi de iyice abartıyo arkadaşım yaaaben kimsenin o kadar kalabalığın içinde,hemen yan masamda çok afedersin öpüşmesini görmek istemem ya 3-4 kez şahit oldum allah var yukarda yemin edebilirim yanı tahammul edilecek gibi değildi. şaşırdım şok oldum en son kalktım masadan annem çok sinir olur hemen söylenir duyurur bide tamam keyif onun ama ben de sahit olmak zorunda değilim
polis o anda senaryoyu yazmıs basrollerde sizsimdi bunlar kesin opusup koklasırlar dur ben bunları bi engelliyim bi ara okullarda kızla erkek ogrencinin arasındaki mesafe ile ilgili ölçü vermislerdi ya hani 45 cm miydi neydi
Yok valla kocamın üstün de ceket falan da yoktu ama bilemedim artık ne senaryo kurdu kafasın da
artık konu kürtajı aşmış, bekarların cinselliğine gelmiş yuh ya:)
belkide gencligini ozlemisdir ben yapamıyorum onlarda yapamasın mantıgıyla hareket etmisdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?