- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
kürtaj hakkı size kanunların verdiği bir haksa aynı kanunlar o hakkı elinizden alıyor . haklar verilirken iyide alınırken kötümü
kürtaj hakkı size kanunların verdiği bir haksa aynı kanunlar o hakkı elinizden alıyor . haklar verilirken iyide alınırken kötümü
sizin ne Ahirette verdiğiniz hesap nede dünyada verdiğiniz hesap beni ilgilendirmiyor bilgi amaçlı söyledim isteyen istediği yorumu kendince alır kendinize söylenmiş kabul etmeyin.
varsa öyle kanunsuz yaşayan bir devlet neden olmasın istediğinizi yapardınız ama malesef öyle bir yer yok
Neyse ki ben size verilmiş bir hak olan söz gelimi ibadet etme hakkı günün birinde 'aynı kanunlarla' elinizden alınırsa size karşı bu cümleyi kurmayacağım. İçim rahat. Ahiretteki durumum da benden başkasını ilgilendirmez. Dini duygularınız baskın olabilir , ancak ne olur , bunu dayatmacılıkla karıştırmayınız.
İstediğimizi yapmıyoruz. Kanunlara göre, elimizde olan hakları kullanarak, başka insanların haklarına tecavüz etmeden istediğimizi yapıyoruz.
Merak ediyorum, sizin elinizde olan haklar alınsa ne yapardınız? Mesela ibadet hakkınız?
Hayır aynı şeyler değil. burda bahsettiğimiz bir can ve hiç bir hak candan daha değerli olamaz. kürtaj hakkınız varsa o bebeğinde yaşama hakkı var o bebeğin canını siz vermedinizki siz alıyorsunuz canı veren Allah ve yine alacak odur.
Hayır aynı şeyler değil. burda bahsettiğimiz bir can ve hiç bir hak candan daha değerli olamaz. kürtaj hakkınız varsa o bebeğinde yaşama hakkı var o bebeğin canını siz vermedinizki siz alıyorsunuz canı veren Allah ve yine alacak odur.
tabiki haklar verilirken iyi ve alınırken kötü
bunun neresinde sorun var ki??
devlet dese 'biz size seçme seçilme hakkı verdik ama onu artık geri alıyoruz',siz 'veren de devleeet alan da devlet,al gülüm' mü diyeceksiniz??
Tekrar açıklamakta fayda görüyorum.
Buradaki kadınlar gidin kürtaj yapın demiyor.
Kürtaj yaptırana karışmayın diyor.
Size ne kardeşim, diyor. Günahı yaptıranın, diyor.
Kaldırım taşı başına sokakta üç çocuk düşerken, milletin duygularını sömürerek vicdan sorgulaması yapmak ilginç diyor.
Doğuracağım diyene baskı yoksa, doğurmayacağım diyene neden psikolojik, yasal, toplumsal baskı var, diyor.
Ve başa dönüp tekrar size ne, diyor.
Kusura bakmayın ama mesleğiniz nedir?
Sonra da "Niye Türkiye ilerleyemiyor?"...
95 sayfa boyunca aynı şeyler konuşuldu. Bi' zahmet açın okuyun diyoruz, "kürtaj cinayet" diyorsunuz. E bi' açın okuyun ama artık.
Arkadasimiz profil bilgilerine göre ilkögretim mezunu bir ev hanimi .
eee sonra siz akıllısınız ben cahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?