- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.261
ay siz ne kadar sabit fikirlisiniz.ben ortalama 40 günde bir regl oluyorum,ergenliğimden beri durum bu. hatta hamile kaldığımda doktora 6 haftalıkken gittim.yani gittiğimde doktor söyledi 6 haftalık diye. 11 haftalıkken kalp atışını duyduk hatta..
bence de böyle bişr durumda hemen ayrılmalı kadın ama işte,ne hayatlar var yurdumun insanında biliyo musunuz? o kadar basit değil herşey bazı kadınlar için..baba evine dönse töreye kurban gidecek hatta çocuğu öldürülecek kadınlar var heberiniz var mı sizin?ama yok sanmam..
Eki Görüntüle 437218
Bu resim gercek olamaz denmis.
Kusura bakmayin ama 15-16. haftasinda cinsiyet yüzünden aldirilan bebekler aynen bu durumda.
Bir bebegin cinsiyeti görülebilecek kadar!! gelismis durumda. Boyut olarak 10-11 cm ama herseyi ile bir insan. Sadece gözleri henüz kapali.
Derseniz ki " zaten yasal sinir 10 hafta bu yasak" iste öyle olmuyor. Bakiyor ki bebek kiz aldiran yine aldiriyor. Bunu yapacak vicdanda kadinda var doktorda. Istisna olabilirler ama var ve resim bir yalani anlatmiyor.
Bu resim gercek degil yerine " bu resim ancak 15-16. haftasinda aldirilan bebekleri gösteriyor, bizim bahsettigimiz embriyo insan seklini almadan önce 6. haftalarinda yapilan kürtaj" diyebilirsiniz.
Birseyi savunurken, savundugum seye zarar verir diye birseyleri inkar etmek o seylerin olmadigi anlamina gelmez.
aynen canım ya, küçücük kızlar tuvaletlerde doğum yapıp,bebeği bırakıp gidiyorlar,o kadar çok haber okudum ki böyle.çanta içnde bırakılan bebekler(hatta birini arabanın tekerine bırakmış,adam da görmeden çarpmıştı,için acır hala )...
bebeklerin yaşam hakkı da var ama uygun şartlarda büyüme hakkı da var.
bu yüzden cinsellik eğitimine önem verilmeli,korunma yolları anlatılmalı,eğit,mler verilmeli,köy köy dolaşılmalı..kürtajın oranını düşürmek ancak bu yollarla olur,yoksa böyle bir yasayla sadece kağıt üzerinde rakam düşer,realitede aynı rakam kalacaktır,kasap doktorların ,ebelerin elinde,merdiven altlarına düşer bu işler..
Resim büyütüldüğünde sol üst köşede bu bebeğin 23 haftalık olduğu yazıyor zaten.
Bunun sabit fikirlilikle alakasi nedir?
Bende size mi sabit fikirli diyeyim?
Bakin siz diyorsunuz 40 günde regl oluyordum 6. haftasinda doktordaydim diye.
Normal regl döngüsü 21-35 gün arasidir.
Siz ki anormal olarak regl döngüsü yasiyorsunuz ama 6. haftasinda siz bile harketmissiniz.
Karsinizdaki insanin fikrini begenmiyorsaniz cevap yazmasiniz ama sabit fikirlide diyemezsiniz.
siz istiyorsunuz diye fikrimi degistirmemek sabit fikirli olmaksa, herhangi bir konuda sizin gibi düsünmeyen milyarlarca insan var unutmayin!!!!
ee 23 haftalık bi bebegide vajinaya minik bi alet sokarak veya parçalayarak çıkarmak imkansızdır...
Bunun sabit fikirlilikle alakasi nedir?
Bende size mi sabit fikirli diyeyim?
Bakin siz diyorsunuz 40 günde regl oluyordum 6. haftasinda doktordaydim diye.
Normal regl döngüsü 21-35 gün arasidir.
Siz ki anormal olarak regl döngüsü yasiyorsunuz ama 6. haftasinda siz bile harketmissiniz.
Karsinizdaki insanin fikrini begenmiyorsaniz cevap yazmasiniz ama sabit fikirlide diyemezsiniz.
siz istiyorsunuz diye fikrimi degistirmemek sabit fikirli olmaksa, herhangi bir konuda sizin gibi düsünmeyen milyarlarca insan var unutmayin!!!!
neden sabit fikirlisiniz biliyo musunuz,hala diosunuz ki normal döngü 21-35 gün arasıdır. değil işte,insan vücudu makine değil herkeste farklı çalışıyor.ben bile farketmişim...ben bile yani hahahahah...neyse ben anormalim zaten,riskli günlerimde değil de,regl öncesinde hamile kalmışım.daha sonra doktorum haftasını değiştirdi bebeğimin..
Arkadasim, okumadan cevap vermeyin.
Takrar okuyun yukarda kirmizi ile isaretledigim yeri. Ne demisim NORMAL DÖNGÜ 21-35 DIR . SIZIN YASADIGINIZ ANORMAL. Yani herseyde bir normal sinirlar oldugu gibi regl döngüsünün normal sinirlarinin altinda ve üstünde olanlar anormaldir.
Herkes ne demek istedigimi anlamistir. Baska cevap yazmayacagim.
arkadaşımmm bak bilmiyosun konuşupta herkesin sinirlerini oynatma bebegi 14 haftalıkken ölen kadınlarla bi konuş bakalım vajinalarına aleti sokup parça parçamı almışlar bebegi yoksa sancı verip dogummu yaptırmışlar.yani anlıyacagın burda insanlar kürtajı konuşuyor ee dogal olarak dogumla kürtaj aynı şey degildir.......
o yüzden insanlar buna bu kürtaj degil resim sahte derler çünkü dedigin aylarda cenin küçücük bi aletle alınıp rahimden koparılamaz.imkansız yani.cenin önce ilaçla öldürürlür daha sonrada dogum yaptırırlır......
ee 23 haftalık bi bebegide vajinaya minik bi alet sokarak veya parçalayarak çıkarmak imkansızdır...
'Biz çocuk için uğraşıyoruz, başkaları aldırıyor' diyenleri anlamıyorum,
Anlayamadığım; bu iki bambaşka durumu bağdaştırmaya çalışmak.
Başkalarının hamile kalıp kürtaj olması sizin hamile kalamamanızla nasıl ilişkilendiriliyor anlamıyorum. Allah kısıtlı sayıda çocuk mu veriyor, onun doğurmayıp aldırması sizin hamile kalma şansınızı kötü yönde mi etkiliyor?
Böyle bir şey yok değil mi? Elbette yok arkadaşlar, herkes kendi hayatından sorumlu. Siz hamile kalmak için uğraşıyorunuz, bu psikolojinizi etkiliyor, annelik iç güdülerinizi kabartıyor diye başkalarının kürtaj olma hakkının ellerinden alınmasını savunamazsınız. Bakın kürtajı kendi vicdanınıza göre yanlış bulabilir, yadırgayabilirsiniz. Ama başkalarının kendi hayatları, kendi ahlak değerleri çerçevesinde verdiği kararların, kendi içgüdülerinize ve vicdanınıza göre engellenmesini savunamazsınız. Empati kurun, sizin varolan hakkınızın elinizden alındığını düşünün, bu hakkınızın hayati önemi olduğunu düşünün, tepki göstermez misiniz? Açıkçası ben hakkın içeriğini kendimce doğru bulmasam bile uğrunda mücadele verip kazandığınız hakkınız olduğu için yasaklanması durumunda sizin adınıza tepki gösteririm.
Güzel yerlere değinmişsin yine Slania.
Kesinlikle herkes kendinden sorumlu.
Hayır anlayamadığım şu : Keskin bir tavırla reddeden arkadaşlar,hayatınızda kaç kez Çocuk Esirgeme Kurumu'na gittiniz ya da bağış yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?