- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.301
kurtaj kesinlikle yasaklanmali...
keyfi sezeryan engellenmeli..
ancakkkkk....
cinsel egitim iyi verilmeli korunma yontemleri anlatilmali....
adam gibi tup bebek tedavisi devlet tarafindan desteklenmeli...
dogum oncesi egitmleri verilmeli ornek bursa saglik mudurlugundeki gibi her ilde doguma hazirlik eipleri kurulmali..
kadin dogumcular icap degil 24 saat nobet tutmali...
533373_344768922256440_102774166455918_942398_909822778_n.jpg (13.0 KB (Kilobyte))
533373_344768922256440_102774166455918_942398_909822778_n.jpg (13.0 KB (Kilobyte))
Yanlış başlığa eklediniz heralde.
Evet maalesef yanlış oldu silemiyorumda forumda yeni sayılırım acemilik işte:) ltf yardım özür diliyorum
Bana uyar uymasına da , bu forumda siyaset ve dini içerikli konu acmak ve cevap yazmak yasak değil miydi ? Neden bir parti ve çıkaracağı yasayla ilgili konu burada konuşuluyor ? Ha dediğim gibi bana uyar gayet hoş olmuş hatta fakat başka konularda gıdım siyaset ya da dini içerikli cevaplar yazılsa ya banlanırsın ya uyarı alırsın...!
Katılmıyorum çünkü kadınla ilgili her konuyu konuşabileceksek eğer yönetimin bu yönde kısıtlamasını tamamen kaldırması gerekir zira "İslamda kadın " "Toplumda kadın" , "Siyaset ve parlamento da kadın " ana başlıklarıyla yığınlarca hayati konuyu burada saygı çerçevesiyle tartışabiliriz.
Katılmıyorum çünkü kadınla ilgili her konuyu konuşabileceksek eğer yönetimin bu yönde kısıtlamasını tamamen kaldırması gerekir zira "İslamda kadın " "Toplumda kadın" , "Siyaset ve parlamento da kadın " ana başlıklarıyla yığınlarca hayati konuyu burada saygı çerçevesiyle tartışabiliriz.
Bende çok istiyorum böyle olmasını daha öncede defalarca söyledim, tartışmak iyi gelicek hepimize, birbirimizin hayat görüşlerini, o görüşlere katılmasak bile saygı duymayı öğrenicez hayata farklı bir pencereden bakıcaz diye, belki bu konuda saygı çerçevesinde güzelce ilerlendiğini gördükçe daha özgür olur mod'lar diye umuyorum asıl olarak. Bir de bence bu konuda öyle kavga filan olmadı, zaman zaman biraz gereksizce geriliyor taraflar ama yinede başarılı bir adımdı kk için.
Burda 130 sayfa yasaklanmalı veya engellenmelilerin sebebini tartıştık,
Keşke sizde bu düşüncenizin sebebini yazsaydınız.
bu arada bak ben ne kadar anormalmişim fark ettim de,annemde spiral varmış bana hamileyken..
%100 korunma var diyen arkadaşlara hitaben...ama tabii aynı anda hem hap kullanılsa,hem spiral,hem prezervatif ,olmaz yani istenmeyen gebelikler
kurtaj kesinlikle yasaklanmali...
keyfi sezeryan engellenmeli..
ancakkkkk....
cinsel egitim iyi verilmeli korunma yontemleri anlatilmali....
adam gibi tup bebek tedavisi devlet tarafindan desteklenmeli...
dogum oncesi egitmleri verilmeli ornek bursa saglik mudurlugundeki gibi her ilde doguma hazirlik eipleri kurulmali..
kadin dogumcular icap degil 24 saat nobet tutmali...
Oğluma hamile kaldığımda korunuyorduk (ikizlerdi bu arada kızımı doğduktan sonra kaybettim) sadece bir yöntemdi ama oldu işte. Gerçi iyi ki de olmuş meleğim ama tek yönlü korunmasın kimse. Birden fazla olması şart!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?