- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.281
arkadaşlar bence bunları tartışacağınıza o yasayı çıkaran kişiye bi sorun bakalım zinaya verilen cezayı kim kaldırmış yine aynı kişi değilmi hergün onlarca kadın neden televizyonlarda bu kadar teşhir ediliyor bizim kutsalımız annelerimiz kadınlarımız neden bu kadar aşağlanıyor önce bunlara çözüm bulsunlar yasa çıkarsınlar sokak çocuklarına sahip çıksınlar ondan sonra elalemin kürtajıyla bilmem neyiyle uğraşsınlar kürtaj kişinin allahla arasındaki bir konudur kimse kimsenin doğurduğuna sahip çıkmıyor çıksaydı sokak çocuklar yetimhanedeki çocuklar olmazdı ben annesiz büyümüş bir insanım 4 yaşındayken altıma kaçırdığım için yakıldım hergün 3 posta dayak yedim herkes kendi çektiğini bilir ben bunları yaşarken ne devlet nede sokaktan biri bana sahip çıkmadı halada izlerini taşıyorum ben kürtajı keyfi yaptıranları savunmuyorum bende hamileyim şu anda ama bunların tartışmak yerine halkı bilinçlendirsinler bu konu çok yönlü araştırılsın ona göre çözümler aransın
bir kaç kere daha paylaşmak istedim yazdıklarını...yap bakarız, sen yap o bakılır bu kadar kolay mı?
annelik duygusunu tatmış olanlar ( henüz içinde de olsa :)) , hayattaki evlatlarının gelecekleri için daha endişeliler gibi geliyor bana
Kürtaja karşıyım: Aaa pis yobaz, gerici, tutucu, sabit fikirli....
Kürtaja karşı değil: Aaa pis katil, ahlaksız, edepsiz...
Ne bu arkadaşlar. Herkes fikrini beyan etsin.
Neden birileri kendi fikrini dayatmaya çalışıyor?
Neden herkes benim gibi düşünsün anlayışındasınız anlamıyorum.
neden bu mesele sadece tecavüze uğrayan kadınlar üzerinden tartışılıyor.. mesele 'hayat hakkı' değil mi? yaa!sanki bütün kadınlar tecavüze uğruyormuş gibi yansıtılıyor.kürtaj yapanların tamamı tecavüz mağduru değil ki.evlilik dışı yada içi cinsel birliktelikler kürtajda en büyük rakam.tecavüze uğrayanlara hiç bir sözüm yok..söylemeyede hakkım yok ama bu olaya sadece tecavüze uğrayan kadınlar tarafından bakmayın lütfen..!
"Kürtaja karşıyım." diyenelere "yobaz, gerici" diyen birini görmedim ben burada. Ama diğerini gördüm.
Eğer bu tarz yazışmalar olduysa, o kişi kürtaja karşı olduğu için değildir bu büyük ihtimalle, bir arkadaşın isimlendirdiği gibi "şehir efsanelerine" inanıp o tarz yorumlar yaptığı için olabilir.
Çünkü zaten buradaki çoğu insan kürtajı savunmuyor. Kürtaj hakkını savunuyor.
(Bunu alıntı yaptığım arkadaşa yönelik söylemiyorum, genel olarak söylüyorum.)
Ben sigara içmiyorum, içmek gibi bir niyetim de yok. Şimdi sigara içme yasağı çıkacak olsa, ben de desem ki; "Sigara içenler kendilerini ve etrafındakileri zehirliyor, sigara içmenin kötü sonuçları var, yasaklanabilir."
Olur mu?
Olmaz.
Her ne kadar sigaranın kötü bir şey olduğunu düşünsem de bu yasağa karşı çıkarım.
"Sigarayla kürtaj bir mi?" diye sorulma ihtimaline karşılık; Bunun sigarayla, kürtajla ya da başka herhangi bir şeyle ilgisi yok. Sadece örnek verdim. Bunun HAKla ilgisi var.
"Canı veren Allah. Sen hangi hakla alabiliyorsun?" diyenlere karşılık da 30 kere söylenmesine rağmen yine söylüyorum; Bu ülkede herkes müslüman değil, herkes bir dine mensup değil. Kimse kimseyi kürtaj yaptırmaya zorlamıyor. Lütfen anlayın ama artık.
Bir de bunun üstüne "Tecavüz mağdurlarını saymıyorum." diyenler de var; E o canı da Allah veriyor? N'olacak şimdi?
Olmuyor yani böyle.
Evet haklısın .. din ile inanç ile alakası olmayan birine din ve inançla birşeyler anlatamazsınız zaten , bu konun kopma noktasıda orada yaşanıyor bana göre.
Dini konulara pek girmek istemiyorum ama; burayı anlamadım? :26:
Daha basit bir örnek vereyim mesela sizin dinle inançla hiç alakanız yok diyelim ama ben bir konuyu size din ve inançtan örnekler vererek anlatmaya çalışıyorum gibi.
neun;24965234[COLOR="#FF0000" .!.:]"Kürtaja karşıyım." diyenelere "yobaz, gerici" diyen birini görmedim ben burada. Ama diğerini gördüm. [/COLOR]
Eğer bu tarz yazışmalar olduysa, o kişi kürtaja karşı olduğu için değildir bu büyük ihtimalle, bir arkadaşın isimlendirdiği gibi "şehir efsanelerine" inanıp o tarz yorumlar yaptığı için olabilir.
Çünkü zaten buradaki çoğu insan kürtajı savunmuyor. Kürtaj hakkını savunuyor.
(Bunu alıntı yaptığım arkadaşa yönelik söylemiyorum, genel olarak söylüyorum.)
Ben sigara içmiyorum, içmek gibi bir niyetim de yok. Şimdi sigara içme yasağı çıkacak olsa, ben de desem ki; "Sigara içenler kendilerini ve etrafındakileri zehirliyor, sigara içmenin kötü sonuçları var, yasaklanabilir."
Olur mu?
Olmaz.
Her ne kadar sigaranın kötü bir şey olduğunu düşünsem de bu yasağa karşı çıkarım.
"Sigarayla kürtaj bir mi?" diye sorulma ihtimaline karşılık; Bunun sigarayla, kürtajla ya da başka herhangi bir şeyle ilgisi yok. Sadece örnek verdim. Bunun HAKla ilgisi var.
"Canı veren Allah. Sen hangi hakla alabiliyorsun?" diyenlere karşılık da 30 kere söylenmesine rağmen yine söylüyorum; Bu ülkede herkes müslüman değil, herkes bir dine mensup değil. Kimse kimseyi kürtaj yaptırmaya zorlamıyor. Lütfen anlayın ama artık.
Bir de bunun üstüne "Tecavüz mağdurlarını saymıyorum." diyenler de var; E o canı da Allah veriyor? N'olacak şimdi?
Olmuyor yani böyle.
Eki Görüntüle 437218
yazmayacaktım artık ama dayanamadım ...şu saçmalığı görüp inanıp buna göre yorum yapan varsa vay halimize kime ne anlatıyorsun...
bu kürtaj değildir...bahsedilen kürtajla ilgisi yoktur bebek bu kadar olduğunda yapilan işleme kürtaj denmez artık...üstelik azıcık okuyup gören bilen bir insanın bu görüntüdekinin anne karnından alınan cenin olamayacağını bilir...bu boyda öyle parça parça falan alınmaz doğum yaptırılır...bunlar açıklamak zorunda kalmak bile acı....kaldı ki ben resmin daha beterini yapıp yayabilirim sanal alemde benim teknolojim bile buna yeter
yazık vicdanlarınıza, nasıl sömürülüyorsunuz, nasıl kandırılıyorsunuz
Daha basit bir örnek vereyim mesela sizin dinle inançla hiç alakanız yok diyelim ama ben bir konuyu size din ve inançtan örnekler vererek anlatmaya çalışıyorum gibi.
Evet haklısın .. din ile inanç ile alakası olmayan birine din ve inançla birşeyler anlatamazsınız zaten , bu konun kopma noktasıda orada yaşanıyor bana göre.
din ve inancı karıştırmayın bir kere. bu ülkede ateistler de var hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?