- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.381
Hala bir anlık zevk,kadın her haltı yapmayı biliyor gibi sözler söyleyenler 2 sene önce gazetelerdeki şu haberi bir okusunlar da pembe gözlüklerini çıkarsınlar Türkiye insanlarının geldiği şu iğrenç durumu bi okusunlar bence:
AKSARAYda 5 çocuk babası 46 yaşındaki A.K., cinsel ilişkiye girip hamile bıraktığı 13 yaşındaki kızı Ü.K.'nin dünyaya getirdiği bebeği, bir taşın altına bırakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.
Tacizci babaya aile infazı
Kentin Karasu Köprüsü yakınındaki bir dere kenarında geçen perşembe günü taşların arasına gizlenen bir bebek cesedi bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Aksaraydaki tüm hastanelerin doğum kayıtlarını inceledikten sonra adreslere giderek bebeklerin hayatta olup olmadığını kontrol etti.
Niğdenin Bor İlçesine bağlı Obruk Köyünde oturan 13 yaşındaki Ü.K.nin evine giderek dünyaya getirdiği bebeği görmek isteyen polis ekibi, bebek bulunmayınca aile fertlerini sorguya aldı ve korkunç gerçeği ortaya çıkardı.
Kamyon şoförlüğü yapan A.K. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı Ü.K. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki S.K.'nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.
Karakuş polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:
Kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. Ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.
Daha sonraki günlerde bir kaç kez daha kızımla ilişkiye girdim. 5 ay sonra hamile olduğunu farkettik. Doktora götürdük ancak bebeğin 5 aylık olduğunu ve alamayacağını söyledi. Kızım Ü.K.yi eve kapattık.
Odadan hiç çıkarmadık. Doğum sancıları çekince de Aksaray Şammaz Vehbi Ekecik Kadın ve Çocuk Hastanesine götürdük. Doğum burada gerçekleşti. Doğum ücreti olarak 50 YTL verip, kalan 104 YTL için ise senet yaptık.
Bebeği alıp eve gidemezdik. Aksaray Karasu Köprüsü yakınlarında bir taşın altına bıraktık.
Gözaltına alınan anne S.K. da kızı ile ilişkiye girmemesi için eşi A.K.'yı uyardığını ancak kendisini dinlemediğini bu nedenle eşiyle tartıştığını söyledi. 13 yaşındaki Ü.K. ise polisteki ifadesinde tecavüz olayını doğrulayarak, Babam benimle ilişkiye girdi. Çok korktum. Ne olduğunu anlayamadım. Çok ağladım. Bebek doğunca bir yere bıraktık diye konuştu.
Kızını hamile bırakıp, dünyaya gelen çocuğu öldürdüğünü itiraf eden A.K. sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne S.K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Ü.K. ise Aksaray Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Ahmet Girgin Çocuk Yuvasında koruma altına alındı.
o çöp bidonlarına atılmış bebekler gayri meşru,çoğu üniversite öğrencisi tek gecelik yaşadıkları heyecanın,zevkin, ürünü.Sonucunu düşünmeden yapılan şeyin bedelini ödettikleri yavrular...!!Bunun önüne geçmek,önlemek gerekirken,herkes her haltı yesin sonucu ne olursa olsun en sonunda nasılsa aldırılır,kürtaj ne güne duruyor canım ne olacakmış herkes sonuçta tercih ettiğini,kendi hayatını yaşıyor değil mi? Ne zaman kaybettik değer yargılarımızı,vicdanımızı;çok üzücü,ürkütücü...
Gerçekten bu kadarını beklemiyordum.Nasıl oluyorda söylenenler bu kadar çarptırılabiliyor nasıl bu kadar anlamsızlaştırılabiliyor anlamış değilim gerçekten..Gerçekten ürktüm yani.Evet anlatılabilecek paylaşabilecek bişey yok.Kadınlarla muhatap olduğumu düşünmek gerçekten ürkütücü.:26:
canım bence boşuna bir şey anlatmak için uğraşma. Burada kürtaj ve kadınlar tartışılmıyor çünkü.
Buraya bir çarpıtma timi kurmuşlar kim kürtajla ilgili ' özgür iradesiyle' bir şey yazarsa hemen başlıyorlar
- X partisini destekliyor
- Yobaz
-Cahil
-İftiracı oluyorsun bir anda
yazdığım hiçbir mesajda ne siyaset ne de dini bir içerik var ama direk saldırı başladı
sadece kürtaja karşı olman yeterli.
Akbaba gibi saldırmak ve çarpıtmak için bekliyor kendini eğitimli!!, gözü açık vs sananlar .Zannediyorlar ki bir kendileri okumuş. Bir kendileri çok biliyor
işlerine gelmeyen her şey şehir efsanesi, iftira hatta baksana kalbi atan bebek canlı değilmiş
bi de şay var bilir misin kafası kesilen insan bir müddet daha hareket eder tavuklarda daha net gözlenir bu durum hatta
kısacası boşuna çabalama burada tartışma falan yok
saldırırya hazır önyargı timi var
yeni başlık açın o zaman '' Kürtaj Yasağına Karşı olanlar '' diye orada istediğiniz gibi konuşun
insanlarda boşuna gelip fikirlerini yazma zahmetinde bulunmasınlar
canım bence boşuna bir şey anlatmak için uğraşma. Burada kürtaj ve kadınlar tartışılmıyor çünkü.
Buraya bir çarpıtma timi kurmuşlar kim kürtajla ilgili ' özgür iradesiyle' bir şey yazarsa hemen başlıyorlar
- X partisini destekliyor
- Yobaz
-Cahil
-İftiracı oluyorsun bir anda
yazdığım hiçbir mesajda ne siyaset ne de dini bir içerik var ama direk saldırı başladı
sadece kürtaja karşı olman yeterli.
Akbaba gibi saldırmak ve çarpıtmak için bekliyor kendini eğitimli!!, gözü açık vs sananlar .Zannediyorlar ki bir kendileri okumuş. Bir kendileri çok biliyor
işlerine gelmeyen her şey şehir efsanesi, iftira hatta baksana kalbi atan bebek canlı değilmiş
bi de şay var bilir misin kafası kesilen insan bir müddet daha hareket eder tavuklarda daha net gözlenir bu durum hatta
kısacası boşuna çabalama burada tartışma falan yok
saldırırya hazır önyargı timi var
yeni başlık açın o zaman '' Kürtaj Yasağına Karşı olanlar '' diye orada istediğiniz gibi konuşun
insanlarda boşuna gelip fikirlerini yazma zahmetinde bulunmasınlar
NOT: bu mesajı alıntılayıp saldırmaya devam edebilirsiniz, alışmışsınız bir kere saldırıya. Sizi gördükçe gerçekten kürtaj yapılmalı diyorum. Sizinkinin dışında görüşü olanları neredeyse bir kaşık suda boğacaksınız gerçekten ürktüm sizden. Evet gerekli kürtaj gerekli
Kırmızı ile işaretlediğim yeri nasıl bir hırsla yazdınız ?:44:
Emredersiniz.
Siz genelde insanların yorumunu alıntılayıp saldırıyorsunuz galiba. Biz gayet medeni bir şekilde sayfalardır tartışıyoruz da sizin yorumunuzu okunuyunca şaşırdım.
Lütfen at gözlüklerinizi cıkarın artık; bizim derdimiz X partisi değil siyasiler. Siyasilerin gündemi meşgul edip bazı cahilleri oyalama cabası.
Bizim gözümüz acık değil, biz eğitimli de değiliz; biz kadınız, kendi rahmimizi kendi bedenimizi, kendi hakkımızı arıyoruz. Duygusal dünyamızı sandığa attığmız bilinçsiz oylarla kıyaslamıyoruz CANIM.
yoo hırsla yazmadım. yazdığım tipteki insanlara yani kifayetsiz mühterislere çokça rastılıyorum hem hayatta hem bu forumda
kendini çok akıllı sanmak genelde cahillerin işidir. kendini 'toplumdaki diğer kişilerden daha aydın 'sanmak doğru dürüst bir şeyi tartışmayı bile beceremeyenlerce yapılınca oldukça komik
lütfen konudaki önceki yorumlarımı okuyunuz ve saldırılanın kim olduğunu görünüz.
ayrıcı alıntı yaptığım kişi aynı görüşte olduğum kişi
not: Bu mesajı alıntılayıp saldırmaya devam edebilirsiniz, alışmışsınız bir kere saldırıya. Sizi gördükçe gerçekten kürtaj yapılmalı diyorum. Sizinkinin dışında görüşü olanları neredeyse bir kaşık suda boğacaksınız gerçekten ürktüm sizden. Evet gerekli kürtaj gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?