- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.401
Kırmızı ile işaretlediğim yeri nasıl bir hırsla yazdınız ?:44:
Emredersiniz.
lütfen konudaki önceki yorumlarımı okuyunuz ve saldırılanın kim olduğunu görünüz.
ayrıcı alıntı yaptığım kişi aynı görüşte olduğum kişi
önceki sayfalara bakarsanız kürtaj yasaklansın diyen birinin profiliine bbakıp ev hanımıymış ilkokul mezunuymuş diye dalga geçildi bu tim tarafından
canım bence boşuna bir şey anlatmak için uğraşma. Burada kürtaj ve kadınlar tartışılmıyor çünkü.
Buraya bir çarpıtma timi kurmuşlar kim kürtajla ilgili ' özgür iradesiyle' bir şey yazarsa hemen başlıyorlar
- X partisini destekliyor
- Yobaz
-Cahil
-İftiracı oluyorsun bir anda
yazdığım hiçbir mesajda ne siyaset ne de dini bir içerik var ama direk saldırı başladı
sadece kürtaja karşı olman yeterli.
Akbaba gibi saldırmak ve çarpıtmak için bekliyor kendini eğitimli!!, gözü açık vs sananlar .Zannediyorlar ki bir kendileri okumuş. Bir kendileri çok biliyor
işlerine gelmeyen her şey şehir efsanesi, iftira hatta baksana kalbi atan bebek canlı değilmiş
bi de şay var bilir misin kafası kesilen insan bir müddet daha hareket eder tavuklarda daha net gözlenir bu durum hatta
kısacası boşuna çabalama burada tartışma falan yok
saldırırya hazır önyargı timi var
yeni başlık açın o zaman '' Kürtaj Yasağına Karşı olanlar '' diye orada istediğiniz gibi konuşun
insanlarda boşuna gelip fikirlerini yazma zahmetinde bulunmasınlar
NOT: bu mesajı alıntılayıp saldırmaya devam edebilirsiniz, alışmışsınız bir kere saldırıya. Sizi gördükçe gerçekten kürtaj yapılmalı diyorum. Sizinkinin dışında görüşü olanları neredeyse bir kaşık suda boğacaksınız gerçekten ürktüm sizden. Evet gerekli kürtaj gerekli
lütfen konudaki önceki yorumlarımı okuyunuz ve saldırılanın kim olduğunu görünüz.
önceki sayfalara bakarsanız kürtaj yasaklansın diyen birinin profiliine bbakıp ev hanımıymış ilkokul mezunuymuş diye dalga geçildi bu tim tarafından
canım bence boşuna bir şey anlatmak için uğraşma. Burada kürtaj ve kadınlar tartışılmıyor çünkü.
Buraya bir çarpıtma timi kurmuşlar kim kürtajla ilgili ' özgür iradesiyle' bir şey yazarsa hemen başlıyorlar
- Yobaz
-Cahil
yazdığım hiçbir mesajda ne siyaset ne de dini bir içerik var ama direk saldırı başladı
Akbaba gibi saldırmak ve çarpıtmak için bekliyor kendini eğitimli!!, gözü açık vs sananlar .Zannediyorlar ki bir kendileri okumuş. Bir kendileri çok biliyor
işlerine gelmeyen her şey şehir efsanesi, iftira hatta baksana kalbi atan bebek canlı değilmiş
bi de şay var bilir misin kafası kesilen insan bir müddet daha hareket eder tavuklarda daha net gözlenir bu durum hatta
yeni başlık açın o zaman '' Kürtaj Yasağına Karşı olanlar '' diye orada istediğiniz gibi konuşun
NOT: bu mesajı alıntılayıp saldırmaya devam edebilirsiniz, alışmışsınız bir kere saldırıya. Sizi gördükçe gerçekten kürtaj yapılmalı diyorum. Sizinkinin dışında görüşü olanları neredeyse bir kaşık suda boğacaksınız gerçekten ürktüm sizden. Evet gerekli kürtaj gerekli
Bazı yorumlarda " aldırılan bir embriyo, canlı değil, vs." yorumlar yapılmış. Eğer izin verirsek o da bir canlı olacak, o da doğacak, emekleyecek, büyüyecek,
Ağlayacak, gülecek kimi zaman üzülecek ..."anne" diyecek.
Tüm bebekler gibi,tüm insanlar gibi.
Kürtajı savunmanın hiçbir geçerli mazereti olamaz.
Bence anne rahmine düşmüş bir bebek o andan itibaren yaşam hakkına sahiptir.
Biz nasıl engelleyebiliriz?
Benim inancım budur.
- Yobaz
-Cahil
Bakin burada sizin görüsünüze saygi duyuyoruz. Kimse sizi engeleyemezde buna kimse karsi cikamaz. Ayni sekilde sizinde kisisel sebeblerden dolayi kürtaj yaptirmak zorunda kalan bayanlara saygi duymanizi bekleriz.
Burada kimse kürtaj olalim, kürtaj sart, ben kürtaj yaptiracagim demiyor. Kürtaj yasaklaninca olasabilecek sorunlardan bahsettik. Bunu da 140 sayfa boyunca alinti yaparak acikladik...
Bazı yorumlarda " aldırılan bir embriyo, canlı değil, vs." yorumlar yapılmış. Eğer izin verirsek o da bir canlı olacak, o da doğacak, emekleyecek, büyüyecek,
Ağlayacak, gülecek kimi zaman üzülecek ..."anne" diyecek.
Tüm bebekler gibi,tüm insanlar gibi.
Kürtajı savunmanın hiçbir geçerli mazereti olamaz.
Bence anne rahmine düşmüş bir bebek o andan itibaren yaşam hakkına sahiptir.
Biz nasıl engelleyebiliriz?
Benim inancım budur.
yani degilmi olmam karsıyım diyen kendi adına konussun karar versin benim hayatımdan kurtajımdan sizene yahu
kurtaja karsiyim...............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?