- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.441
bunlar sadece son birkaç sayfadan alıntı. tüm cümlelerde KENDİ DÜŞÜNCESİNİ ÜSTÜN GÖRME ve DOĞRU KABUL ETME, SADECE KENDİSİNİN DÜŞÜNEBİLDİĞİNİ SANMA, KENDİ GİBİ DÜŞÜNMEYENİ APTAL YA DA CAHİL SANMA VAR
emin olun konunun başından başlayıp alıntılasam daha neler var ama üşendim. Lütfen artık yazıp yazıp inkar etmeyin.
Yukarıdaki alıntılara rağmen hala yok biz kendimizi beğenmiş değiliz yok biz tartışmak istiyoruz demeyin.
cevabınız için teşekkür ederim. bu durumda bunun bir tartışma veya fikir alışverişi olmadığı konusunda hem fikiriz
bunlar sadece son birkaç sayfadan alıntı. tüm cümlelerde KENDİ DÜŞÜNCESİNİ ÜSTÜN GÖRME ve DOĞRU KABUL ETME, SADECE KENDİSİNİN DÜŞÜNEBİLDİĞİNİ SANMA, KENDİ GİBİ DÜŞÜNMEYENİ APTAL YA DA CAHİL SANMA VAR
emin olun konunun başından başlayıp alıntılasam daha neler var ama üşendim. Lütfen artık yazıp yazıp inkar etmeyin.
Yukarıdaki alıntılara rağmen hala yok biz kendimizi beğenmiş değiliz yok biz tartışmak istiyoruz demeyin.
cevabınız için teşekkür ederim. bu durumda bunun bir tartışma veya fikir alışverişi olmadığı konusunda hem fikiriz
Kaldırımda bir erkek ve bir kadınla yürüyen kimliği belirsiz kadın doğum yaptı, ardından da bebeğini kaldırım üzerinde bırakıp gitti.
Kaldırım üzerindeki bebeği önce yoldan geçen bir çocuk fark etti. Çocuğun haber vermesi üzerinde çevreden gelenler polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, yeni doğan bebeği hastaneye götürdü. Sağlıklı olduğu belirlenen bebek, hastaneden taburcu edildikten sonra çocuk esirgeme kurumuna teslim edilecek. Polis ise, çocuğu doğurup kaçan annesi ile yanındaki 2 kişiyi arıyor. (alintidir)
Asagidaki linkten video sunu izleyebilirsiniz.
stanbul Baclar'da nanlmaz Olay
kizlar tecavuze ugrayan bayanlara hst. iğne yapilmiyormu (tecavuzu saklayanlari soylemiyorum) ben iğne yapiliyor diye biliyorum hamile kalmamasi için.
Ne iğnesi?
Evden dışarı kafalarını bile cıkaramıyorken iğne falan yapılmıyor :S
dün haberlerde izlemişsinizdir,kadın çocuğu yolda doğurdu çocuk yere düştü kadın ve yanındakiler arkalarına baktılar ve hiçbir şey yokmuş gibi yola devam ettiler..görüntüyü izleyince yemin ederim dondum kaldım..2 dk.boyunca öyle durdum inanmadım..şimdi doğursun biz bakarız diyenler ya da böyle çocuk istemeyen kişileri anne yapmaya çalışanlar ne yapacak acaba?!o kadının derdi neydi bilemiyorum ama doğurup böyle sokağa atacaklarına hiç doğurmasınlar daha iyi.ilahiyatçı değilim hangisi daha günah bilemiyorum ama bir anne olarak dün ki görüntü beni insanlığımdan utandırdı! kürtaj yasaklanırsa böyle şeyler artacak gibi geliyor bana.
nasıl yaaaa
nerde olmuş bu olay???devam edip gidenlere sorsan onlar da kürtaj cinayettir diyenlerdendir eminim.
Görüntüyü izlemedim ama tüylerim diken diken oldu.
İşte yoz toplum diye ,hayatını özgürce yaşayan toplumlara değil başkalarının hayatını zindana çeviren insanlardan oluşan böyle toplumlara derim.
Şu söze bayılıyorum:Kendi istediğin hayatı yaşamak değil başkasına kendi istediğin hayatı yaşatmak bencilliktir.
Buraya bir çarpıtma timi kurmuşlar kim kürtajla ilgili ' özgür iradesiyle' bir şey yazarsa hemen başlıyorlar
Akbaba gibi saldırmak ve çarpıtmak için bekliyor kendini eğitimli!!, gözü açık vs sananlar .Zannediyorlar ki bir kendileri okumuş. Bir kendileri çok biliyor
işlerine gelmeyen her şey şehir efsanesi, iftira kısacası boşuna çabalama burada tartışma falan yok
saldırırya hazır önyargı timi var
NOT: bu mesajı alıntılayıp saldırmaya devam edebilirsiniz, alışmışsınız bir kere saldırıya. Sizi gördükçe gerçekten kürtaj yapılmalı diyorum. Sizinkinin dışında görüşü olanları neredeyse bir kaşık suda boğacaksınız gerçekten ürktüm sizden. Evet gerekli kürtaj gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?