- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.481
Bakın burda 5 tane mesaj yazmışsınız,3. sünde sırf sizin gibi düşünmediğimiz için bize hakaretler etmişsiniz.
Bir mesajınızdada aynı bizi birilerini küçük görmekle suçladığınız gibi ''Burdaki kadınlar bir kendilerini okumuş!!herşeyi bilen zannediyor '',diye küçümsemişsiniz.
Yani suçlamak için alıntıladığınız herşeyin fazlasını siz yapmışsınız zaten.Burası bir tartışma platformu,keşke kürtaj yasağını destekleyenlerde nedenlerini anlatsalar,burda yazdıklarımızı okuyup ,savunduğumuz düşünceleri çürütmeye çalışsalar.
140 sayfadır,her gelenin söylediği aynı,
-Dinimize göre kürtaj yasak
İyide kardeşim bu ülkede Müslüman olmayanlar da var,onların hakları nerde,Kürtaj yaptıranların günahı tüm Türk halkına mı yazılacak,herkes kendi kararının günahını çeker.
_Vicdansızlar,yaşam hakkı nerde?
Bizler o istenmeyip aldırılan bebeklerin ,dünyaya getirildiklerinde korunma hakkı,beslenme hakkı,eğitim hakkının karşılanmadığını söylüyor,devlet yurtlarındaki çocukları,tinerci çocukları,taciz mağduru çocukları vicdan yapıyoruz.
-Benim çocuğum olmuyor,kimse kürtaj yaptırmasın.
O zaman o istenmeyen gebeliği evlat edinin lütfen,madem annenin içinde bulunduğu zor şartlatrı anlamak istemiyorsunuz,siz o yavruya doğunca bir yuva olun.
NOT;Burda çoğunluk olduğumuz için azınlık psikolojisine girdiğinizi,size saldırılmadığı halde gocunduğunuzu düşünüyorum.
Aman ben de nerede kaldı Yiğit, neden susuyor, hasta mı yoksa diyordum.
Bir o kalmıştı konuşmayan zira...
Yiğit Bulut öyle bir adam ki yarın çıkıp başbakan biz yasa tasarısından caydık dese, ona bile karşı çıkar.Gazı aldı bir kere.
Kralın tacını üfler, parlatır, önünde de yerlere yatar.
Ondan daha kralcıdır.
Onu hep şu cümlesiyle hatırlayacağım: Madem evrim var, tahtadan insan yapsanıza tesadüfen.
Yazık Ergi Hoca öylece bakakalmıştı.:)
Böyle sabit fikirli bir adam ne yazık ki eşimin de uzaktan akrabası.
Zevkle dinledim.:)
Boeing 707, onun için fazla karmaşık olur.Hayat Okulu Tıp Fakültesi, güzel bölüm.
LYS de yaklaşıyor, belki tercih eden olur.
Boeing 707 örneği verseydi en azından, tahtadan insan nedir yahu?
Güldüm epey. =))
Bu arada bu tarz paylaşımlar forumda nasıl karşılanır bilemiyorum fakat;
Bianet :: Kürtaj Hakkı Kampanyası Büyüyor - Bianet
Buraya göz atıp resimlerinizi yollayabilirsiniz arkadaşlar.
Ben de kocaman göbeğime "Benim bedenim! Benim meselem! Benim kararım!" yazmayı düşünüyorum.
Hehe.
Boeing 707, onun için fazla karmaşık olur.
Ustasız iğneden girdi, tahtan adam meselesinden çıktı..:)
Bu eylem için başbakan açıklama yapmış.
Eylemin dini bir temeli yok, diyerek eleştirmiş.
Bahsettiğim insanın cezai ehliyeti yok, olsa hiç problem değil.
O sebeptendir kırpmam, musallat olmasın. En son bizim Efe(Aydal)'ye sarmıştı videoları yüzünden =)
Dini temeli yokmuş he?
"Die Religion ... ist das Opium des Volkes"
Marx sen ne büyük adamsın yahu.
eee hadi arkadaşlar bekliyorum
yazdım işte düşüncemi ve düşüncemin dinle, siyasetle vs. ile hiçbir ilgisi yok.
bekliyorum işte
diyosunuz ya düşünce yazılmıyor diye alın yazıldı buyrun yorum yapın
düşünceyle ilgili düşünceniz yoksa da lütfen artık başlığın adını değiştirin.
buyrun bekliyorum hayır öyle değil şöyle diyin tartışalım
yazdığımla ilgili tartışacak kimse yoksa bu bu başlığa yazdığım son mesajdır.
hatta sizin için basitleştireyim
1- Bebeğin kendine ait yaşam hakkı yoktur çünkü...............................................
2-Zorlayıcı nedenler dışında da kürtaj serbest olmalıdır çünkü....................
3- Bebeğin bilinçli olmadığını biliyoruz çünkü..................................................
4-Anne karnındaki bebeğin fiil ehliyeti yoktur ama hak ehliyeti de yoktur çünkü........................
5-Geleceğinin parlak olmadığını düşünerek ya da hayatımıza zorluk katacağı inancıyla üçüncü bir şahısa zarar verebiliriz. Kendi hakkımız daha üstündür çünkü........................................
6-Hukuk düzeni üçüncü şahıslara zararı olsa da hiçbir hareketi kısıtlayamaz çünkü..................
7-Bizim özgürlüğümüzün sınırı başkasının özgürlük alanına girince bitmez. Biz istediğimizi yapmaya devam edebiliriz çünkü............
eee hadi arkadaşlar bekliyorum
yazdım işte düşüncemi ve düşüncemin dinle, siyasetle vs. ile hiçbir ilgisi yok.
bekliyorum işte
diyosunuz ya düşünce yazılmıyor diye alın yazıldı buyrun yorum yapın
düşünceyle ilgili düşünceniz yoksa da lütfen artık başlığın adını değiştirin.
buyrun bekliyorum hayır öyle değil şöyle diyin tartışalım
yazdığımla ilgili tartışacak kimse yoksa bu bu başlığa yazdığım son mesajdır.
hatta sizin için basitleştireyim
1- Bebeğin kendine ait yaşam hakkı yoktur çünkü...............................................
2-Zorlayıcı nedenler dışında da kürtaj serbest olmalıdır çünkü....................
3- Bebeğin bilinçli olmadığını biliyoruz çünkü..................................................
4-Anne karnındaki bebeğin fiil ehliyeti yoktur ama hak ehliyeti de yoktur çünkü........................
5-Geleceğinin parlak olmadığını düşünerek ya da hayatımıza zorluk katacağı inancıyla üçüncü bir şahısa zarar verebiliriz. Kendi hakkımız daha üstündür çünkü........................................
6-Hukuk düzeni üçüncü şahıslara zararı olsa da hiçbir hareketi kısıtlayamaz çünkü..................
7-Bizim özgürlüğümüzün sınırı başkasının özgürlük alanına girince bitmez. Biz istediğimizi yapmaya devam edebiliriz çünkü............
o verilen linkte birde çocuk kullanılmış
sorularınızın hepsine çok kereler fazlasıyla cevap verildi hepsi defalarca konuşuldu anlatıldı...ha ya okumadınız ya işinize gelmedi...size tavsiyem konuyu hiçbir mesajı atlamadan bir zahmet baştan sona okumanızdır....
size tavsiyem konuyu hiçbir mesajı atlamadan bir zahmet baştan sona okumanızdır....
Saniyorum verdigim haber linkinden bahsettiniz. Ben fake oldugunu inanmiyorum bir kac internet haber sitesindede ayni haberi okudum.
ben üşenmeden okudum ve cevap bulamadım
-kalp atması canlılık göstergesi değildir ki gibi bir cümle dışında-
eğer üşenmez de cevap verirseniz sevinirim hem topluca bir yerde durmuş olur.
ben çürütmeyin benin düşüncem doğrudur demedim. sadece din siyaset vs araya karıştırmamama rağmen sanki taraflı yazıyormuşum gibi yazdıklarıma cevap verilmeden direk olarak saldırılmasını doğru bulmadım ve kişilerin düşüncelerini değil tavırlarını kınadım. Yoksa asla vicdansızlar manyaklar caniler demedim. Sadece toplu saldırı fiilini akbabalara benzettim
kürtajı destekleyenleri benzetmedim saldıranları benzettim
keşke herkes önce kendi vicdanını sorgulasa da sonra milletinkine sıra gelse..bende kürtaja hayır diyenlerdenim,ama yasaya da hayır diyorum.kendim kürtajı hoş bulmuyorum ama sadece kendim için.bir başka kadının bunu yaptırması o kadın ile vicdanı arasındadır..Allah ile kulu arasındadır..kimse kimseyi zorla "anne" yapamaz.dinden bahsediliyor,vicdan deniliyor ama arkasından bir sürü yargılayıcı cümle,alttan alta laf vurmalar..bizim dinimiz kimseyi yargılamayı hoş görmez..ve kimse kınadığını yaşamadan ölmez,keskin cümlelerle büyük konuşmamak gerek.
ben fake demedim linke tıkladım merak edip
kampanyalar yapılabilir yaparlarda
sadece çocuğu görünce üzüldüm
neyi niçin elinde tuttuğunu biliyor mu acaba!!!!!
o verilen linkte birde çocuk kullanılmış
başka bir kampanya için o çocuğun eline yazı yazılıp resmi çekilseydi (yüzü görünmüyor ama o çocuk bu durumun ne kadar farkına )
tepkileri düşünemiyorum
istismar ediliyor
olurdu!!!!!!!!!!!
ya tamam fikriniz neyse savununda o çocukları alet etmeyin lütfen..........
Bakın burda 5 tane mesaj yazmışsınız,3. sünde sırf sizin gibi düşünmediğimiz için bize hakaretler etmişsiniz.
Bir mesajınızdada aynı bizi birilerini küçük görmekle suçladığınız gibi ''Burdaki kadınlar bir kendilerini okumuş!!herşeyi bilen zannediyor '',diye küçümsemişsiniz.Yani suçlamak için alıntıladığınız herşeyin fazlasını siz yapmışsınız zaten.Burası bir tartışma platformu,keşke kürtaj yasağını destekleyenlerde nedenlerini anlatsalar,burda yazdıklarımızı okuyup ,savunduğumuz düşünceleri çürütmeye çalışsalar.
140 sayfadır,her gelenin söylediği aynı,
-Dinimize göre kürtaj yasak
İyide kardeşim bu ülkede Müslüman olmayanlar da var,onların hakları nerde,Kürtaj yaptıranların günahı tüm Türk halkına mı yazılacak,herkes kendi kararının günahını çeker.
_Vicdansızlar,yaşam hakkı nerde?
Bizler o istenmeyip aldırılan bebeklerin ,dünyaya getirildiklerinde korunma hakkı,beslenme hakkı,eğitim hakkının karşılanmadığını söylüyor,devlet yurtlarındaki çocukları,tinerci çocukları,taciz mağduru çocukları vicdan yapıyoruz.
-Benim çocuğum olmuyor,kimse kürtaj yaptırmasın.
O zaman o istenmeyen gebeliği evlat edinin lütfen,madem annenin içinde bulunduğu zor şartlatrı anlamak istemiyorsunuz,siz o yavruya doğunca bir yuva olun.
NOT;Burda çoğunluk olduğumuz için azınlık psikolojisine girdiğinizi,size saldırılmadığı halde gocunduğunuzu düşünüyorumNOT;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?