- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.501
eee hadi arkadaşlar bekliyorum
yazdım işte düşüncemi ve düşüncemin dinle, siyasetle vs. ile hiçbir ilgisi yok.
bekliyorum işte
diyosunuz ya düşünce yazılmıyor diye alın yazıldı buyrun yorum yapın
düşünceyle ilgili düşünceniz yoksa da lütfen artık başlığın adını değiştirin.
buyrun bekliyorum hayır öyle değil şöyle diyin tartışalım
yazdığımla ilgili tartışacak kimse yoksa bu bu başlığa yazdığım son mesajdır.
hatta sizin için basitleştireyim
1- Bebeğin kendine ait yaşam hakkı yoktur çünkü...............................................
2-Zorlayıcı nedenler dışında da kürtaj serbest olmalıdır çünkü....................
3- Bebeğin bilinçli olmadığını biliyoruz çünkü..................................................
4-Anne karnındaki bebeğin fiil ehliyeti yoktur ama hak ehliyeti de yoktur çünkü........................
5-Geleceğinin parlak olmadığını düşünerek ya da hayatımıza zorluk katacağı inancıyla üçüncü bir şahısa zarar verebiliriz. Kendi hakkımız daha üstündür çünkü........................................
6-Hukuk düzeni üçüncü şahıslara zararı olsa da hiçbir hareketi kısıtlayamaz çünkü..................
7-Bizim özgürlüğümüzün sınırı başkasının özgürlük alanına girince bitmez. Biz istediğimizi yapmaya devam edebiliriz çünkü............
yok sumuzzAyni linkten mi bahsediyoruz anlamadim...İstanbul Bağcılar'da İnanılmaz Olay! video izle - 07 Haziran 2012 / 09:16
Başka herhangi bir kampanya için o çocuğun eline yazı yazılıp resim çekilseydi (Yüzü görünmüyor; ama o çocuk bu durumun ne kadar farkında?)
Tepkileri düşünebiliyorum.
İstismar edilmiyor
olurdu!!!!!!!!!!!
Ya tamam. Fikriniz neyse savunun da o çocukları alet etme meselesini algınızlarınızda elemeyin lütfen..........
evet bende düşünüyorum hatta biliyorum
ama şimdi yazarsam ayrıntıları
hangi haklarının inançlarının zamanında insanların elinden alındığını
melleseffffffffffffffffffffffffff ben suçlu olurum
sizin kadar süslü cümleler kurup savunamam belki düşüncemi
o çocuğun elinde başörtüme dokunma diye bir resim olsaydı
ne olurdu ?
yok sumuzz
bionet diye bi link verilmiş
bazı hanımlar göbeklerini açmış
yazı yazmışya o linkten bahsediyorum
ne olurdu ?
Bir tane f harfi kâfi.
Yine aynı terane, benim kadar süslü cümleler kuramazmışsınız. Pekala.
O çocuğun elinde baş örtüme dokunma gibi bir resim olsaydı sonuna kadar desteklerdim.
Neden?
Çünkü insanların kişisel seçimlerine saygılıyım.
Yalnızca baş örtüsü-kadın bağlamında fikirlerimi söylerdim ki burası yeri değil sanıyorum, doğru mudur?
yok sumuzz
bionet diye bi link verilmiş
bazı hanımlar göbeklerini açmış
yazı yazmışya o linkten bahsediyorum
ne olurdu ?
O tip şeyler de gördü maalesef bu ülke ,o istismar edilen çocuklara üzüldük sadece,başka bir şey olmadı.
daha evvel birileri dahamı söyledi
süslü cümle kurduğunuzu aslında güzel bi durum
demekki tek ben düşünmüyorum
aslında seviyorum sizin gibileri çünkü kelime haznesinin çok olması o kunuyu daha net anlatma olanağı verir insana
ama bi o kadarda kafa karıştırır
sen desteklerdin (ALLAH cc razı olsun)
ama bu ülkede bu sorun yüzünden okuyamayan çok kişi oldu
görev yapamayan çok kişi oldu
ki biri benim
neyse bu mesajdan sonra devam etmeyelim
konuyu başka durumlar üstüne çekmeyelim
gereksiz olur çünkü
evet gördü
ama onlara tepkiler çığ gibi büyüdü
ki konu ne olursa olsun çocukların öne sürülmesi bence çok yanlış
hadi biri çıkıp
bu çocukları çıkarmayın meydana desin
hadi desinde
cevabı benim çocuğum sen ne karışıyorsun olsun.........
bir yanda bebeği olması için uğraşanşanlar bir yanda 2 dakakikalık zevk uğruna çocukları daha karınlarındayken parçalayanlar bu iki kadın arasında ne gibi ir fark var biri anne olmak için parçalanıyor diğeri doğmamış bebeğini parçalıyor hükümet bunun önüne geçmek istiyor feminist ler çıkmış istediğimi yaparım sen karışamazsın diyor hükümet senin kiminle yattığına kalktığına karışmıyor korun diyor korunmassanda bunun sonuçlarına katlanırsın diyor kürtaj çinayettin ha 1 yaşında bir bebeği parçalamıssın yada karnındakini parçalamışsın aynı şeydir siz kürtaj nasıl yapılır biliyormusunuz kolunu bacağını kopara kopara alıyorlar masumları feministlerin dolduruşlarına gelmeyin
bir yanda bebeği olması için uğraşanşanlar bir yanda 2 dakakikalık zevk uğruna çocukları daha karınlarındayken parçalayanlar bu iki kadın arasında ne gibi ir fark var biri anne olmak için parçalanıyor diğeri doğmamış bebeğini parçalıyor hükümet bunun önüne geçmek istiyor feminist ler çıkmış istediğimi yaparım sen karışamazsın diyor hükümet senin kiminle yattığına kalktığına karışmıyor korun diyor korunmassanda bunun sonuçlarına katlanırsın diyor kürtaj çinayettin ha 1 yaşında bir bebeği parçalamıssın yada karnındakini parçalamışsın aynı şeydir siz kürtaj nasıl yapılır biliyormusunuz kolunu bacağını kopara kopara alıyorlar masumları feministlerin dolduruşlarına gelmeyin
ne olurdu ?
bu yazdıkları ben cevap yazmak istiyorum
hani ironi diyorlarya bende yapcam ondan canım çekti
nefsime koyla gelen cevaplar :)
1- Bebeğin kendine ait yaşam hakkı yoktur çünkü...............................................o bir canlı değil 2 dakikalık zevkim bende izinsiz yapışmış rahmime
2-Zorlayıcı nedenler dışında da kürtaj serbest olmalıdır çünkü....................benim bedenim içimdekide bana bağlı bi beden istersem söker atarım sananeee sananeeeeeeeeeeeeeeeeeee
3- Bebeğin bilinçli olmadığını biliyoruz çünkü..................................................anne karnında sevincinizi üzüntünüzü hissetmez,stresten çocuk düşüreni beile görmedim ben :26:
4-Anne karnındaki bebeğin fiil ehliyeti yoktur ama hak ehliyeti de yoktur çünkü........................
5-Geleceğinin parlak olmadığını düşünerek ya da hayatımıza zorluk katacağı inancıyla üçüncü bir şahısa zarar verebiliriz. Kendi hakkımız daha üstündür çünkü........................................ 1 eksik harcamak zorunda kalırım,çünkü sorumluluk almak zorunda kalırım ,çünkü keyfe keder harcamalarımdan kısıp hayatımı doyasıya yaşayamam,yaşayamazsam yaşatmam!!!!!
Feminik zinacılar defolsunlaaaarrrrrr!!!!bir!11!!
Aranan kan bulundu.
Zira bu ne nefret, bu ne ihtiras?
Kürtaj olan kadın bebeği olsun diye uğraşan hatunların çocuk hakkından mı çalıyor?
Yapmayın gözünüzü seveyim.
Hükûmet "şimdilik" benim kimle yatıp kalktığıma (ki tabirlerinize dikkat edin bence) karışmıyor.
Bunun bir sonraki adımını ben gayet net algılayabiliyorum buradan.
10 haftalık bebeğin kolu bacağı kopmaz.
Siz kimin dolduruşuna geldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?