- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.541
Bundan hiç şüphem yok.
Bu saçma tartışmalar başladığından, erkeler kaşlarını çata çata, salyalarını akıta akıta hakkımızda çığırtkanlık yaptığından beri eşimle tek dileğimiz, oğlumuzun kendini hayatının merkezinde değil, içinde; tabiatın hakimi değil, parçası olduğunu bilen bir insan olmasıdır.
Kadını, hayvanı, doğayı, hayatı saygıyla hayatına yerleştirecek bir birey olması için uğraşıyoruz.
Ve benim küçük adamım (iki yaşında değil henüz), dışarıda ağaç, çiçek, ot görse gidip "cici cici cici" diye seviyor.
Sokakta kendinden bir adım öndeki gencin attığı şişeyi koşa koşa götürüp çöpe atıyor. Sonra da kendini alkışlıyor coşkuyla.
Dolu dolu oluyorum öyle zamanlarda...:)
Beğen butonuna yüz milyon kez basmak istiyorum....
Yazmadan okuyayım sadece DEDİM ama yapamadım yapamadım...
Burda cani,katil olarak gördüğünüz kişilerin demek istediği hamile kalıp kalıp aldıralım değil.Allah aşkınıza hangi anne yüreği sızlamadan evladını aldırmak ister.Burda savunduğumuz tek bişey var ''Kürtaja karşıyıZ ama bu yasaya da karşıyız''[/COLOR] Hayat bu kimin başına ne gelir bilemeyiz bizim başımıza gelmeyecek olsa bile diğer insanların hayatlarını,neyi niçin yaptığını bilemeyiz bu kadar kolay yargılamak niye?Çocuk esirgeme kurumlarındaki anasız babası büyüyüp sonra 18 yaşına gelince kapının önüne koyulan çocukları düşünün.Fuhuş yapan,sokakta tinerci tecavüzcü olanların çoğu anne baba sevgisi tatmayıp,daha 18 yaşındayken devlet tarafından koruması bırakılan çocuklardır.Şimdi siz söyleyin bu çocukları zamanında sözde 'anne'leri(!!!) günah diye cinayet diye doğurup terketmelerimidir normal olan yoksa çocuğu aldırmakmıdır vicdanlı olmak?
böyle bir dünya var mı???
kendi kızları bir erkekle konuştu diye katlederken, oğulları hergün bir başkasının kızıyla gezip tozduğunda "aslan oğlum benim heeyyy erkeğe bak" nidaları atmayan kendi kızları kadar başkalarının kızlarının da namuslarını,durumlarını düşünen anne-babaların olduğu bir dünyada yaşamak istiyorum (jeanneCdarc-ütopya)
eee hadi arkadaşlar bekliyorum
yazdım işte düşüncemi ve düşüncemin dinle, siyasetle vs. ile hiçbir ilgisi yok.
bekliyorum işte
diyosunuz ya düşünce yazılmıyor diye alın yazıldı buyrun yorum yapın
düşünceyle ilgili düşünceniz yoksa da lütfen artık başlığın adını değiştirin.
buyrun bekliyorum hayır öyle değil şöyle diyin tartışalım
yazdığımla ilgili tartışacak kimse yoksa bu bu başlığa yazdığım son mesajdır.
hatta sizin için basitleştireyim
1- Bebeğin kendine ait yaşam hakkı yoktur çünkü...............................................
2-Zorlayıcı nedenler dışında da kürtaj serbest olmalıdır çünkü....................
3- Bebeğin bilinçli olmadığını biliyoruz çünkü..................................................
4-Anne karnındaki bebeğin fiil ehliyeti yoktur ama hak ehliyeti de yoktur çünkü........................
5-Geleceğinin parlak olmadığını düşünerek ya da hayatımıza zorluk katacağı inancıyla üçüncü bir şahısa zarar verebiliriz. Kendi hakkımız daha üstündür çünkü........................................
6-Hukuk düzeni üçüncü şahıslara zararı olsa da hiçbir hareketi kısıtlayamaz çünkü..................
7-Bizim özgürlüğümüzün sınırı başkasının özgürlük alanına girince bitmez. Biz istediğimizi yapmaya devam edebiliriz çünkü............
İşte bu çoğunluk tiranlığını, insan totalitarizmini ve kadın düşmanlığını o minik adam haklayacak.
Ve yetiştireceğimiz nice minik adamlar.
Burayı bir kişi bile okuyor ve bir şeylere kulak kesilmeye başlıyorsa ne mutlu bana.
Sizleri seviyorum KK hatunları. Teletubbies gibi sarıp sarmalayasım var hepinizi. =)
İşte bu çoğunluk tiranlığını, insan totalitarizmini ve kadın düşmanlığını o minik adam haklayacak.
Ve yetiştireceğimiz nice minik adamlar.
Burayı bir kişi bile okuyor ve bir şeylere kulak kesilmeye başlıyorsa ne mutlu bana.
Sizleri seviyorum KK hatunları. Teletubbies gibi sarıp sarmalayasım var hepinizi. =)
Karadutsarabı bu nasıl bir yazıdır yaaaaaaaaaaaaaaa!!!! :)
Bayıldım!:)
İçimdeki duygunun tarifini bir türlü bulamıyordum yardımcı oldun bana belki de bilmeyerek!:)
Po olabilir miyim
İsmini hatırlamıyorum da ben kırmızı olanım valla, önce ben söyledim!
Hehehe. =)
Hormon bombardımanı sonucu sevgi patlaması yaşıyorsun.
Ben annesi ölen zürafa konulu öyküsünü okuyan öğrencime not verememiştim salya sümük ağlamaktan.:)
Bakın yakında masturbasyon yasağı da çıkar ve yasağı destekleyen hemcinslerim ona da destek olur !
Yazık günah...Kaç tane doğmaya aday çocuk var orda...
İki gün önce bir arkadaşımın kına gecesine katıldım, gelinin annesinden daha çok ağladım.
Eşimin gözler seğirdi, normalde kolay ağlayabilen bir hatun değilim çünkü.
Arabadayız, eşim soruyor "Neden ağlıyorsun?" diye.
Çocuk gelinlere ağlıyorum, anneanneme ağlıyorum (13 yaşında evlendirilmiş), çocuk yaştaki kızların bilinmezliğe uğurlanışına ağlıyorum şeklinde anlatmaya başladığımda bir baktım eşim bir yandan araba kullanıyor bir yandan gözlerini siliyor.
Hani her zaman bir şeylere duyarlıydım ama duygularını bu kadar net gösteren biri değildim belki de.
Eşimi de bozdum. =)
kız Allah iyiliğini versin akşam akşam güldürdün beni..
Yalnız ne kadar sevgi dolusunuz böyle, günlerdir bu başlıkta yazdıklarınızı okudukça, benzer fikirlerde olduğumuzu gördükçe gururlanıyorum çoğunlukla yarın öbür gün bende hayattaki duruşumla, anneliğimle, insanlığımla sizlere benzeyebilirim diye. Nasıl oluyor da başlığı okuyanlarda zevk için kürtajdan kürtaja koşturup, boş zamanlarımızda öğrendiğimiz yeni kelimelerle başkalarını ezmeye çalışma hobileri olan insanlar gibi gözüküyoruz bilmiyorum ama, kendi adıma konuşamasam bile aranızdan hayatını az çok öğrendiğim insanlar var, hayatla ilgili çözmeye çalıştıkları dertleri, haklarını savunurken kendi kayınvalidesini üzmemek, biyolojik annesi olmadığı çocuğunu başka insanlara ezdirmemek ya da çocuğuna en iyi en doğru eğitimi sağlamak olan insanlar var ve ben gerçekten insan sevgisiyle bu kadar dolu insanlarla aynı ortak paydayı yakalamış olmaktan gurur duyuyorum.
Yazarken biryandan da şunu düşündüm buarada, acaba daha yaşama ihtimali tam kesinleşmemiş bir canlıya, hali hazırda DÜnyada varolan diğer insanları unutturacak, onları yoksayacak kadar bağlanmak, o diğer insanları sevebilme ihtimalinden umut kesmekle mi alakalıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?