anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485

öyle arkadaşım -yaşam hakkı, yaşam hakkı- bu adamların yaşam hakkından anladığı nefes alıp vermek, kalp atımıyla bitmiyor iş

iş onurlu, hakkaniyetli, doğru, dürüst, insan gibiyaşam hakkı....yaşam gibi yaşam hakkı...bunlardan neden bahsedilmiyor...onurlu insanların gözgöre göre yaşam hakları ellerinden alınıyor sonra çıkmışlar TV de "yaşam hakkı" insanın bir tarafıyla gülesi geliyor...

yaşamak sadece nefes alıp vermek değildir....

Aynen ,ben de üyelerin sandığım gibi boş olmadığını anladım.

Amin şekerimine mutlu bana o zaman...

Demişti dersin,bak gör.

doğrudur inanırım...bunca "kürtaj önce bir haktır ." dememize rağmen bazıları ısrarla
farklı düşünceler peişinde..hoş kimsenin düşüncelerini değştirmek değil amaç,fakatt

hani insan bir sorgular...yaa bunca kişi istemiyor ama neden? ben şu ana dek;

"ya kızlar ben kürtaja karşıyım,bu yasayı da destekliyordum fakat burada düşüncelerim değişti."

diyen birini görmedim ya da gözümden kaçtı...

her şey ayan beyan ortada çünkü..ama çoğunlukta olduğiumuzu bilmek güzell

her şeye rağmen..

Hormon bombardımanı sonucu sevgi patlaması yaşıyorsun.
Ben annesi ölen zürafa konulu öyküsünü okuyan öğrencime not verememiştim salya sümük ağlamaktan.:)

haberlere ağlıyoruz, reklam ağlıyoruz derlerdi de "hadi ordaannn" derdim

kınamamak gerekiyormuş insanın başına geliveriyor :))

sahi aklıma geldi, devlet madem tecavüzden doğan çocuklara bakacak. niye önce sokaktaki tinerci çocuklara bakmıyor? onların canı patlıcan mı

Doğduktan sonra da geçmiyor.
Eşim bana demir lady derdi.
Şimdi zırlak diyor.
Hele oğlumun her gülümsemesinde, her beceriksizce yaptığı konuşma denemesinde, her canı yandığında, ağlayan çocuk, yavru hayvan gördüğümde böğüre böğüre ağlayasım geliyor.:)

olur mu yaaa ,reklama ağlanmaz mı hani bi gsm reklamı var ya babası kızına küsmüş sonra çocukları olunca arıyolar barışıyolar falan o reklam her çıktığında ağlıyodum ya, eğer evde başkaları varsa tuvalete falan gidip ağlıyodum.Çünkü biri sorsa da söylesem eminim aylarca dalga konusu olacam.Tabi bir de çocuk gelinler reklamı var ,onda da aynen.
Ayrıca sinemada hüngür hüngür ağlarım yanımdakiler falan rahatsız olur bazen, sonra her aklıma geldiğinde ağlarım o sahne ,maçtan önce istiklal marşı okunurken falan da gözlerim yaşarır.Bir süre konuşamam bağıramam çünkü ağzımı açsam ağlıyacam.Derin derin nefes alınca biraz geçiyo neyse ki.

Ben anne değilim ama beni de en cok şu kaybolan inek reklamı ağlatıyo Hani annesini arıyor, gece sokaklarda dolaşırken ayağı kayıyor falan

sahi aklıma geldi, devlet madem tecavüzden doğan çocuklara bakacak. niye önce sokaktaki tinerci çocuklara bakmıyor? onların canı patlıcan mı

bu konuyla ilgili inanılmaz güzel karikatürler var..trajikomik...şimdi bulamadım ama bir ara paylaşırım...

TÜRKAN SAYLAN ın yaşam hakkının hesabını kim verecek????? bağırasım isyan edesim geliyor....tek suçu insan yetiştirmek iken parmaklıklar arkasında haketmediği bir şekilde verdi son nefesini bugün utanmadan "yaşam hakkı" diyenler yüzünden...nerde bu insanın son nefesini verirken yatağında sevdikleri ile birlikte olma belki de onlara veda etme hakkı ...... kim verecek bunu bunun hesabını...çok samimi bir şekilde soruyorum bunun hesabını kim verecek....yaşam hakkı diye bas bas bağıranlar .... hadi verin bakalım hesabını o zaman nerdeydi sizin bu yaşam hakkına verdiğiniz önem....nerdeydiniz o zaman????

daha onlarcası, belki yüzlercesi....şu durumda ne olduğu bilinmeden doğmamış bebeğin yaşam hakkı dendiği zaman gerçekten sinirlerim zıplıyor...

neyse bende de hormonal durumlar var stres yaramıyor sevgi pıtırcığı olup, şu an varolanda değil de ütopyalardan, güzel olandan bahsetmeyi tercih ederim...

burda günlerdir konuşan çoğu arkadaşım gibi kk nın diğer konuları benim için misyonunu tamamlamıştır....

Ben anne değilim ama beni de en cok şu kaybolan inek reklamı ağlatıyo Hani annesini arıyor, gece sokaklarda dolaşırken ayağı kayıyor falan

İlk izlediğimde içim çıktı ağlamaktan.
Eşim telaşla odaya geldi ne oldu, diye.
Yazık annesini arıyor, dedim.
Kim, dedi.
Cevap veremedim...:)O an anladım durumun saçmalığını.

Anaaaa tek ağlayan ben değilmişim o operatör reklama.

İlk izlediğimde içim çıktı ağlamaktan.
Eşim telaşla odaya geldi ne oldu, diye.
Yazık annesini arıyor, dedim.
Kim, dedi.
Cevap veremedim...:)O an anladım durumun saçmalığını.

ahahahaha koptum

Ben de içimi çeke çeke ağlıyorum :)

Neyseki sonra bir kamyonun peşine takılıp anasına kavuşuyordu

Bir de bize vicdansız akbabalar diyorlar

Umarım gelinciksurubu kızmaz bize.
Burası hafiften "kürtaj yasası karşıtları geyik bölümü" olmaya başladı.:)
Neyse, diyeceğimizi dedik nasılsa, hep makale mi konuşalım değil mi?
gelinciksurubu kusura bakma lütfen, biz birbirimizi çok sevdik de...

haha az önce ben söyleyecektim...o kadar sayfa boşuna mı yazdık boşverin kimseye cevap yazmayın merak edeni önceki sayfalara yönlendirelim kendilerine uygun cevap bulsunlar -nasıl olsa söylenenler hep aynı- biz kendi kendimize oynayalım kum havuzumuzda diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…