- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.561
Devlet'in kurtaj yasasini cikarmasinin sebebi kurtajin çoğalmasiymis devlet bu yasayi getirecegine adam gibi sokak cocuklarina sahip ciksa adam gibi tecavüze ugrayan cocuklara (cocuklara diyorum genelde tecavüze ugrayanlar cocuk yastaki kizlarimiz)sahip ciksa ve tecavüzcüleri hakettigi sekilde cezalandirilsa insanlarimiz dogum kontrol hakkinda bilgilendirilse ve bazi ailelere de kiziyorum gençlerimiz de bilgilendirilmiyor yani cocuklarimizla birşeyimizi paylaşmiyoruz paylaşmalarinada izin vermiyoruz neyin iyi neyin kötü oldugunu bilmiyorlar bence kurtaj yasasindan önce bu sorunlara çözüm bulsunlar kurtaj yasasi cikartmadan önce artilarini ve eksilerini dusunsunler hoppa kurtaj coğaldi hadi engelleyelim hemen yasa getirelim demesinler ben buna kiziyorum kürtaj bana göre de cinayettir.
Bu tartışmalar açılmadan önce burası pek ciddiye aldığım bir yer değildi.
Birkaç kişi( o da konulardaki ortak yaklaşımlardan) dışında çok da derin sohbetlerim olmamıştır.
İşte bu tip fikir paylaşımları aslında ne büyük yanlış yaptığımı gösteriyor.
Burası çok büyük bir platform ve ciddi bir güç aslında.
Bu arada şu son bölümdeki tespit müthiş.Kesinlikle değerlendirilmeli.
Zira toplumca insanlardan korkar, çevreye güvensiz bireyler olduk.
Amin şekerimine mutlu bana o zaman...
Demişti dersin,bak gör.
Hormon bombardımanı sonucu sevgi patlaması yaşıyorsun.
Ben annesi ölen zürafa konulu öyküsünü okuyan öğrencime not verememiştim salya sümük ağlamaktan.:)
sahi aklıma geldi, devlet madem tecavüzden doğan çocuklara bakacak. niye önce sokaktaki tinerci çocuklara bakmıyor? onların canı patlıcan mı
Bakın yakında masturbasyon yasağı da çıkar ve yasağı destekleyen hemcinslerim ona da destek olur !
Yazık günah...Kaç tane doğmaya aday çocuk var orda...
haberlere ağlıyoruz, reklam ağlıyoruz derlerdi de "hadi ordaannn" derdim
kınamamak gerekiyormuş insanın başına geliveriyor :))
haberlere ağlıyoruz, reklam ağlıyoruz derlerdi de "hadi ordaannn" derdim
kınamamak gerekiyormuş insanın başına geliveriyor :))
peçetedeki spermin babaya mektubu - ek_i sözlük
Ekşi Sözlük'ten Diazepam arkadaşımız parodisini bile hazırlamış =))
7 numara çok iyi.:)
Ben anne değilim ama beni de en cok şu kaybolan inek reklamı ağlatıyoHani annesini arıyor, gece sokaklarda dolaşırken ayağı kayıyor falan
sahi aklıma geldi, devlet madem tecavüzden doğan çocuklara bakacak. niye önce sokaktaki tinerci çocuklara bakmıyor? onların canı patlıcan mı
Ben anne değilim ama beni de en cok şu kaybolan inek reklamı ağlatıyoHani annesini arıyor, gece sokaklarda dolaşırken ayağı kayıyor falan
olur mu yaaa ,reklama ağlanmaz mı hani bi gsm reklamı var ya babası kızına küsmüş sonra çocukları olunca arıyolar barışıyolar falan o reklam her çıktığında ağlıyodum ya, eğer evde başkaları varsa tuvalete falan gidip ağlıyodum.Çünkü biri sorsa da söylesem eminim aylarca dalga konusu olacam.Tabi bir de çocuk gelinler reklamı var ,onda da aynen.
Ayrıca sinemada hüngür hüngür ağlarım yanımdakiler falan rahatsız olur bazen, sonra her aklıma geldiğinde ağlarım o sahne ,maçtan önce istiklal marşı okunurken falan da gözlerim yaşarır.Bir süre konuşamam bağıramam çünkü ağzımı açsam ağlıyacam.Derin derin nefes alınca biraz geçiyo neyse ki.
İlk izlediğimde içim çıktı ağlamaktan.
Eşim telaşla odaya geldi ne oldu, diye.
Yazık annesini arıyor, dedim.
Kim, dedi.
Cevap veremedim...:)O an anladım durumun saçmalığını.
Umarım gelinciksurubu kızmaz bize.
Burası hafiften "kürtaj yasası karşıtları geyik bölümü" olmaya başladı.:)
Neyse, diyeceğimizi dedik nasılsa, hep makale mi konuşalım değil mi?
gelinciksurubu kusura bakma lütfen, biz birbirimizi çok sevdik de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?