anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485
ben artık bu konuya yazmayacağım kızlar. sizin gibi aydın ve ufku geniş hemcinslerimle sohbet etmek, tartışmak, fikir alışverişi yapmak çok güzeldi. hepinizin yolu açık olsun.

ne zaman ki hak gaspçıları "kürtaja karşıyım çünkü günah, vicdansızlık"dan başka bir açıklama bulup (bilimsel olsun lütfen) yazarlarsa o zaman geri dönerim :)

edit: o inekli reklamda ben de ağlıyorum yalnız değilsiniz

Son düzenleme:
Olimpiyatlar için ağlatan reklam - Video İzle

BU REKLAM DA BENDEN OLSUN:)

Ben Annemi özledim diye mi bilmiyorum, ağlamıştım...

Ah be cagladan...

Yurtiçi Kargo - YouTube

5 yıl önce ağlayamıyordum şu reklama ama çok etkilenmiştim.
Şimdi bir deneme yaptım da. Durdurabilene aşk olsun.

Ekleme: Anne kısmına hiiiç girmeyeyim istemiştim ama dayanamadım yahu.
Bir an önce kavuşursunuz umarım.

Annemi düşünüp bir de onun için efkarlanmayayım derken aklıma komik şeyler getirmeye çalıştım.
İlk aklıma geleni anlatıyorum.

Yaşım 15-16, ilk kez erkek arkadaşım oluyor.
Ablamla beraber kaldığımız odada annemle oturuyoruz.
Anlatayım bir dedim...
Anam! Valide hanım ayağa fırladığı gibi ranzanın demir kenarlığını söküp sallamak suretiyle üzerime yürümeye başladı.

Benim bünye terliğe alışkın.
Öyle demirli saldırılarda savunmada çok kötüyüm yani.
Ben kaçtıkça annem üzerime üzerime geliyor, evde resmen cirit atma müsabakası yaşanıyor.

Ablam araya girip de kurtarmıştı beni sağolsun.
Annem için de o gün bazı şeylerin miladı olmuştur =))

Son düzenleme:

yazdıklarının bi kısmına katılıyorum

ancak kırmızı olan yere değil

sizleri bilemem

öncelikle bana göre Tanrı değil
ALLAH var RAHİM RAHMAN ŞAFİ REZZAK var
ama RABBİN isimleri içinde tanrı yok

birde ben kurana ve sünnete göre yaşarım
yazdığın cümlenin kaynağını bilmiyorum ayetmi hadismi ya bilmiyosam söylersen sevinirim

neyse ALLAHcc herkesin yar ve yardımcısı olsun
hiçbirimiz aynı düşünemeyiz,
yasak konusundada fikirlerimi bende yazmıştım zaten

aldığım kaynak yazının hemen üstünde yazıyor canım ama tanımazsın...

tanrı konusunda da Allah bir Tanrıdır...Tapınılan demektir Tanrı ...Bu alıntıyı yaptığım adamın Tanrısı da Allahtır...ama o müslüman değildir arapça bilmez onun için Allah diyemez mümkün değil....ha zaten müslüman olmadığı için yazının içinde TANRI kelimesi geçtiği için siz ciddiye almayınız ne anlattığının bir önemi yok...

Son düzenleme:

yorumunuza baştan sona hak veriiyorum:)

Teşekkür ederim karadutsarabı...!:) Hahhaha cesaretine hayran kaldım:) Anlatayım bir diye hiç olaya giremedim ben Sonunun ne olacağını bildiğim için

Ben ilk anlattığımda 20 yaşındaydım, annem sadece " hıı hı hı tamam " dedi gitti :) Cidden öyle kalakaldım tepki veremedi..:)

Sonraki günlerde soru bombardımanı başlamıştı:) Bizimkinin miladı yaşım biraz daha büyük olduğundan herhalde TEPKİSİZLİKLE başladı:)

Bugün beni ağlatma gününüz mü? Burnumu cekmekten sıkıldım, bütün video ve örnekler icin kötü içerik butonuna basıcam

Ben ufaktan başladım işte alıştırmalara =)
En son "Anne ben Ankara'ya gidiyorum üniversite için." dediğimde tepkisiz kaldı.

Tepkisiz kalmak demişken, üzerindeki mutfak önlüğünü parçalamak tepkiden sayılır mı?

Beğen'e basmak içimden gelmedi...

Güzel bir çalışma olmuş.
"Dındırındırndırn buna inanııın!" teması yok, o sebepten ekledim.
Elbette ki beğenilecek bir tarafı yok olgunun fakat dikkatleri çekmek ve ilgi uyandırmak adına fazlasıyla sanatsal olmuş.

Bu konuda daha fazla animasyon, kısa film yapılmalı.
Bu başlık böyle güzel oldu yahu.
Bu tarz şeyleri paylaşsak mesela, biraz da "doğan" tarafıyla ilgilensek diye düşündüm ama gelinciksurubu adlı bir abla var sanırım.
Bakalım artık, kızmazsa güzel bir platform oluşturabiliriz. Belki de yeni bir başlıktan...

Tanrı öztürkçe bir kelime olup eski türkçede tam karşılığı tengri idi.Yani yaratan manasına gelir.
tanrı = yaratan

Olimpiyatlar için ağlatan reklam - Video İzle

BU REKLAM DA BENDEN OLSUN:)

Ben Annemi özledim diye mi bilmiyorum, ağlamıştım...

Bu reklam bizde daha kısa süre yayınlanıyor, slogan olarak "her başarılı sporcunun arkasında sevgi dolu bir anne vardır" dediği anda pıtır pıtır yaşlar süzülüyor kendime engel olamıyorum, her izleyişimde derin duygular yaşatıyor bana, çok güzel reklam, inşallah öyle anneler oluruz, inşallah evlatlarımız güzel işler başarıp mutlu olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…