- 14 Şubat 2012
- 6.204
- 8.822
- 448
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.601
Güzel bir çalışma olmuş.
"Dındırındırndırn buna inanııın!" teması yok, o sebepten ekledim.
Elbette ki beğenilecek bir tarafı yok olgunun fakat dikkatleri çekmek ve ilgi uyandırmak adına fazlasıyla sanatsal olmuş.
Bu konuda daha fazla animasyon, kısa film yapılmalı.
Bu başlık böyle güzel oldu yahu.
Bu tarz şeyleri paylaşsak mesela, biraz da "doğan" tarafıyla ilgilensek diye düşündüm ama gelinciksurubu adlı bir abla var sanırım.
Bakalım artık, kızmazsa güzel bir platform oluşturabiliriz. Belki de yeni bir başlıktan...
Güzel bir çalışma olmuş.
"Dındırındırndırn buna inanııın!" teması yok, o sebepten ekledim.
Elbette ki beğenilecek bir tarafı yok olgunun fakat dikkatleri çekmek ve ilgi uyandırmak adına fazlasıyla sanatsal olmuş.
Bu konuda daha fazla animasyon, kısa film yapılmalı.
Bu başlık böyle güzel oldu yahu.
Bu tarz şeyleri paylaşsak mesela, biraz da "doğan" tarafıyla ilgilensek diye düşündüm ama gelinciksurubu adlı bir abla var sanırım.
Bakalım artık, kızmazsa güzel bir platform oluşturabiliriz. Belki de yeni bir başlıktan...
ya kızlar bişey söyliyeceğim de
bugünkü sokakta doğuran kadın videosunu izledim ama bana pek inandırıcı gelmedi ya çocuk öyle lönk diye mi doğar ?Yani ne bilyiim ben doğum yapmadım hiç ama görüntü çok tuhaf.Özellikle çocuğu olanlar size de tuhaf gelmedi mi?
Orda doğurmuyor zaten, daha evvel doğurup sokağa atıyor yürürken.
Kız 16 yaşındaymış.
Yanındaki de annesiymiş.
Doğum yapana kadar gizlemiş hamileliğini.
Öyle deme ama o dındırın temalı çalışmaları da gizliden gizliye severiz aslında çoğunlukça, bikere anlanabilme yayılabilme, alanları daha geniş
Gelincikşurubu kızar mı kızmaz mı bilmem ama, ''yaşayanları ne yapmalı'' temalı bir başlık güzel olurdu yine de. Hatta bir tane açılmıştı ''NE yapmalıyız'' diye ama tam kürtaj tartışmalarının patladığı güne denk gelince, suni gündeme kurban gitti.
Çalışmaya lafım yok zaten.
Beğenmek hoş şeyler çağrıştırır genelde..
Konu bakımından istemedim.
Hani insan keşke bilmeseydim der ya...
Geçen gün bir fotoğraf gördüm, aynı şeyi hissettim.
Evet belki benim bilmemem durumu değiştirmiyor. Belki bu biraz bencilce bir tutum.
Ama bazen öyle ağır geliyor ki gören gözün sundukları...Hele çocuklar olunca mevzu, fena...
Nefes alamıyor, omuzlarım çöküyor.
Hemen o an, anında çekip almak istiyorsun ama yok, olmuyor.
Yapacaklarımın hepsi uzun vadede gerçekleşecek şeyler ve ne yazık ki bazı çocuklar hep acı çekecek, sırf daha iyi şartlara, daha iyi ortamlara doğmadıkları için.
Bilmek'ten geliyorum, bu yüzden yorgunum...
Başlık açılır ama hangi bölüme.Çalışmaya lafının olmadığını biliyorum çünkü tanımaya başladım seni. =)
Beğenmeme meselesini de sonuna kadar destekliyorum; lakin paylaşılabilir.
Ben de bu amaçla bu tarz bir başlık açalım diyorum ama kabul edilir mi fikir, orasını bilemem.
Bazıları artık hani böyle şerbetli tatlıları fazla yedin mi bir yerden sonra fena bayar ya, işte o mertebeye ulaşıyor.
Ötesine zaten lafım yok.
E biz bu tarz bir başlık için kimden izin alacağız?
Sevgili arkadaşım , keşke emek verdiğimiz sayfalara bir göz atıp da yorum yapsaydınız. Zamanınız olmayabilir , 160 sayfayı okumanızı bekleyemem , ancak hiç değilse ana hatlarıyla hakim olmanızı öneririm.
Konu sahibi ugramiyor sanirim ben yorumumu yazayim
ben sizin nedeninizi kurtaj için geçerli bulmadim kim çok super sartlarlarla buyudu ki??? hasta olursun evlenmeden hamile kalirsin anlarim ama maddi durumun yok diye kurtaj olmak çok saçma geldi bana. 5 yasinda bir cocugun varmis kurtaj olursan onu basina kesin birsey gelir etrafimdaki kurtaj yapan insanlarin diyer cocuklari ya ölüyo ya kötü hasta oluyor ya kocaya kaçiyo hazirlikli ol!
Konu sahibi ugramiyor sanirim ben yorumumu yazayim
ben sizin nedeninizi kurtaj için geçerli bulmadim kim çok super sartlarlarla buyudu ki??? hasta olursun evlenmeden hamile kalirsin anlarim ama maddi durumun yok diye kurtaj olmak çok saçma geldi bana. 5 yasinda bir cocugun varmis kurtaj olursan onu basina kesin birsey gelir etrafimdaki kurtaj yapan insanlarin diyer cocuklari ya ölüyo ya kötü hasta oluyor ya kocaya kaçiyo hazirlikli ol!
ilk 5 sayfayi okudum devami okuyamadim çok sayfa var neden sen özet geç
:))) güzel açıklama olmuş cidden ya
:)) ben dogmuşum annem beni emzirirken hamile kalmış kardeşim dogmuş o daha 8 aylıkken tekrar hamile kalmış ve tek başına oldugu için ailesi yurtdışında ve babamın aileside başka yerde oldugu için artı bide maddi zorluklar eklenince gidip aldırmış...hala içi sızlar orası ayrı tabi.
bende kardeşimde ne ölmüşüz görüldügü üzereD nede kocaya kaçtım sevdigim adamla evliyim aileminde rızasıyla.
he annem onun günahını bu dünyada yada öteki dünyada mutlakaki verecektir.ama kardeşimi aldırdı diye onu yargılamak asla ve asla bana düşmez vede kimseye....
Anladım , öncelikle konu sahibinin kürtaj yaptırma gibi bir niyeti yok , bebek beklemiyor. Ancak kürtaj yasağına kendi hayatından yola çıkarak karşı çıkıyor. Bizler de kürtaj yasağının doğuracağı sakıncaları tartıştık. Daha sonra vaktiniz olursa okumanızı öneririm , çok güzel paylaşımlar yapıldı.
istisnalar kaideyi bozmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?