- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.801
Herkese iyi geceler , sevgiyle kalın.
Tüm kadınlar için gelsin ,
Ajda Pekkan - Hür Doğdum Hür Yasarım-1975(45'lik) - Dailymotion video
Harikasınız...
Kürtaj senin için hassas bir olaydır. İstersin ki herkes senin gibi düşünsün . Baktın düşünmüyorlar, gücün de varsa yasaklarsın. Oh rahatlarsın artık, senin gibi düşünmeselerde senin gibi yaşamak zorundadırlar. Yarın bir başkası çıkar ,senden güçlü, der ki artık çocuklar okula gitmeyecek. Yok ben aynı fikirde değilim, senin gibi düşünmüyorum dersin. Dersin ama bu sefer o senden güçlü, yasaklayıverir. Oh rahat eder. Artık onun gibi düşünmesen de onun düşündüğü gibi yaşamak zorundasındır. Bu böyle devam eder. Şimdiye kadar olduğu gibi…
bu zaten yapılmadımı ? senin başın kapalı sen okuyamazsın demedilermi ? Allahın emri için ve inancı için başını örtenleri kapılarda ağlatmadılarmı ?
hiçbir kamu malına zarar vermeden eylem yapmak istediklerinde darp uygulanmadımı ?
bu zaten yapılmadımı ? senin başın kapalı sen okuyamazsın demedilermi ? Allahın emri için ve inancı için başını örtenleri kapılarda ağlatmadılarmı ?
hiçbir kamu malına zarar vermeden eylem yapmak istediklerinde darp uygulanmadımı ?
Herkese iyi geceler , sevgiyle kalın.
Tüm kadınlar için gelsin ,
Ajda Pekkan - Hür Doğdum Hür Yasarım-1975(45'lik) - Dailymotion video
İçim açıldı, bu şarkıyı hatırlatman ve verdiğin mesaj güzeldi
iyi geceler sana da!:)
evet şarkı süper...ama yine de içim açılamıyor bu günlerde...
tmm kabul ediyorum henüz yasalaşmadı bu,yine de konuşulabiliyor olması yetiyor...
Bir seyler yapmak istiyorum, sessiz kalmamak istiyorum, kendimi cok caresiz hissediyorum.
Canım kendine bu kadar yüklenme, ben de öyleydim bir kaç gün moralim bozuldu, canım sıkıldı ve hatta sadece ben de değil, buradaki "biz" de öyle..Ama bak en azından ANKETİN sonucu güzel gidiyor!:)
ZULFU LIVANELI GUN OLUR ALIR BASIMI GIDERIM - YouTube
Gün olur...
anne sütü mucizede bebek bezi ne acaba yada süt emmezse mamalar ne o çocuk büyüdü okul masrafı ne kıyafet ne bunlar takaslamı temin ediliyor ..........Kürtaj benim gözümde de cinayettir.
İnsan karıncayı incitmeye bile korkarken, bir insanı nasıl hayattan men edebilir?
Hele ki başka çocuğunuz da varsa, o çocuğun kardeş edinme hakkını nasıl alabilirsiniz elinden?
Ölümün cinayet olabilmesi için, ölenin illa ki dünyadan 1 soluk alması mı gerekiyor?
Çalışan bayanları bir nebze de olsa anlarım, ancak maddiyattan dolayı bebeğini ölüme terkedenleri anlayamam. Çünkü her bebek kendi rızkıyla doğar; Bakın anne sütüne, Bu mucize değil de nedir?
Şimdi bu yorum hatalı ,buna sessiz kalamıyacağım.Türbanlılar sadece kendilerine ait bir sorunu arkalarında erkek arkadaşlarıyla birlikte yasak olan yerde protesto ederken polis tarafından aman hanımefendi yapmayın etmeyin denildiler her zaman.
Ama herkesi ilgilendiren bir konu için parasız eğitim istiyoruz dedikleri için protesto yapan öğrenciler her zaman için coplandı dövüldü tekmelendi.Hatta yetmedi hapislere atıldı,bu durum hala böyle.Şimdi okullara türbanla girilebiliyor o yüzden bu kesimin derdi bitti.Şimdi kim dövülüyor ,kim hapiste kimin bebeği polis tekmesiyle düşmüş umurlarında değil.
Aslında yine kadınlar kadınları eziyor.
Ha kapalı ha açık ne fark ederiki hepimiz kadınız
Hatalı bulmanızı gerektirecek bir durum yok
Parasız eğitim istiyoruz diye pankart açanların gerçek yüzü çıktı ortaya
Bildiğiniz terörist işte bunların savunulacak yanı yokki güzelim...
Şimdi bu yorum hatalı ,buna sessiz kalamıyacağım.Türbanlılar sadece kendilerine ait bir sorunu arkalarında erkek arkadaşlarıyla birlikte yasak olan yerde protesto ederken polis tarafından aman hanımefendi yapmayın etmeyin denildiler her zaman.
Ama herkesi ilgilendiren bir konu için parasız eğitim istiyoruz dedikleri için protesto yapan öğrenciler her zaman için coplandı dövüldü tekmelendi.Hatta yetmedi hapislere atıldı,bu durum hala böyle.Şimdi okullara türbanla girilebiliyor o yüzden bu kesimin derdi bitti.Şimdi kim dövülüyor ,kim hapiste kimin bebeği polis tekmesiyle düşmüş umurlarında değil.
nasıl çıkmış ortaya gerçek yüzleri,başbakan yoldan geçerken 'oha arabalara bak' dediği için bir kızın hayatı bitti,o da mı teröristti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?