- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.821
Annem bana hamileyken beni aldırmak için doktora gitmişler. Ama doktor "alamam" demiş.
Ben şuan varım, ben yaşıyorum. Bu yaşıma kadar bin bir türlü zorluk çektim, ancak hiç bir zaman keşke doğmasaydım demedim.
Ben de kürtaj mağduruyum aslında, ama yaşayan bir kürtajım. Benim yaşama hakkımı kim alabilirdi ki? Kimin hakkı olabilirdi buna? Kürtaj savunucuları, söyler misiniz hakkım olmadan mı yaşıyorum ben?
Aslında yine kadınlar kadınları eziyor.
Ha kapalı ha açık ne fark ederiki hepimiz kadınız
Hatalı bulmanızı gerektirecek bir durum yok
Parasız eğitim istiyoruz diye pankart açanların gerçek yüzü çıktı ortaya
Bildiğiniz terörist işte bunların savunulacak yanı yokki güzelim...
kürtaj savunucusuyum ben hatta her ay gidip bi tane aldırıyorum diger arkadaşlarla :)) tövbe yaa
olayı tam idrak edememişsiniz sanırım siz.
bosver arkadasim bunlar anlayana kadar ayi gider aya
Aslında yine kadınlar kadınları eziyor.
Ha kapalı ha açık ne fark ederiki hepimiz kadınız
Hatalı bulmanızı gerektirecek bir durum yok
Parasız eğitim istiyoruz diye pankart açanların gerçek yüzü çıktı ortaya
Bildiğiniz terörist işte bunların savunulacak yanı yokki güzelim...
Canım kendine bu kadar yüklenme, ben de öyleydim bir kaç gün moralim bozuldu, canım sıkıldı ve hatta sadece ben de değil, buradaki "biz" de öyle..Ama bak en azından ANKETİN sonucu güzel gidiyor!:)
ZULFU LIVANELI GUN OLUR ALIR BASIMI GIDERIM - YouTube
Gün olur...
bu zaten yapılmadımı ? senin başın kapalı sen okuyamazsın demedilermi ? Allahın emri için ve inancı için başını örtenleri kapılarda ağlatmadılarmı ?
hiçbir kamu malına zarar vermeden eylem yapmak istediklerinde darp uygulanmadımı ?
Kürtaj senin için hassas bir olaydır. İstersin ki herkes senin gibi düşünsün . Baktın düşünmüyorlar, gücün de varsa yasaklarsın. Oh rahatlarsın artık, senin gibi düşünmeselerde senin gibi yaşamak zorundadırlar. Yarın bir başkası çıkar ,senden güçlü, der ki artık çocuklar okula gitmeyecek. Yok ben aynı fikirde değilim, senin gibi düşünmüyorum dersin. Dersin ama bu sefer o senden güçlü, yasaklayıverir. Oh rahat eder. Artık onun gibi düşünmesen de onun düşündüğü gibi yaşamak zorundasındır. Bu böyle devam eder. Şimdiye kadar olduğu gibi…
ben de "bilimsel eğitim istiyoruz" diye pankart açmıştım 27 martta ...hem de bir eğitimciyim ben buyurun ozaman bu terörse terörist olmak bana gurur verir...
Hastalığın adı MPS olarak geçiyor.
Ne zaman ortaya çıkacağı belli değil.
Genellikle 2 yaştan sonra yakalanıyor çocuklar bu illete. İç organların hızla büyümesi, zihinsel faaliyetlerin ve motor becerilerin kaybıyla kendini belli ediyor.
Gelişimi normal sapasağlam çocuklar, birden bebekliklerine dönüyorlar.
Şimdiye kadar ilaçlarını SGK karşılıyordu, geçen yıl bir düzenleme getirildi.
Bu çocuklara her yıl zeka testi yapılıyormuş ve devlet IQ su 60 ın altında kalan çocuğun ilacını kesiyor.
Ne mi oluyor?
Karaciğer ve dalak hızla büyüyor, hareket kabiliyeti kayboluyor, kalp yetmezliği ve solunum yetmezliği başlıyor, besinleri yutma becerisi kaybolduğu için bogaza delik açılıyor, sonrasını tahmin edersiniz....
"Doğurun, gerekirse devlet bakar" diyenler Şubat ayında 8 yaşındaki bir MPS hastası çocuğun ilacını kestiler.
Çünkü zeka yaşı 0-1 arası.
Asıl cinayet nedir söyler misiniz?
Lütfen nasıl bir iki yüzlülükle karşı karşıya olduğumuzu görelim.
Bu çocuklar geçen yıla kadar ilaçlarını alabiliyorlardı.
Bir anneye "senin çocuğunun zekası gelişmiyor, ilacını kesiyoruz." demenin Hitler'in üstün ırk hevesinden ne farkı var?
Kimsenin derdi doğmamış çocuklar, cinayet, kürtaj değil...
Evlatlarımız, onların geleceği bizden başka kimsenin umrunda değil emin olun...
ama bu kadarı fazla!!!!!işte bu yazıda geçen şey cinayet hemde apaçık cinayet!! ne kadar tepkisiziz biz,niye böyle olduk ya? bir anneye böyle birşeyi diyen insanlara ne diyeyim ben şimdi!! bir sürü kötü söz geçer aklımdan ama değmezler..kimse görmüyor mu bu olanları,topluca hipnoz mu olduk anlayamıyorum.
ama bu kadarı fazla!!!!!işte bu yazıda geçen şey cinayet hemde apaçık cinayet!! ne kadar tepkisiziz biz,niye böyle olduk ya? bir anneye böyle birşeyi diyen insanlara ne diyeyim ben şimdi!! bir sürü kötü söz geçer aklımdan ama değmezler..kimse görmüyor mu bu olanları,topluca hipnoz mu olduk anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?