anneyiz ama önce KADINIZ...

Kürtaj ve yasalar hakkında neler düşünüyorsunuz ?

• Yasa çıksın, kürtaj yasaklansın.....

OY: 28 5,8%
  • Kürtaja karşıyım, özel durumlar haricinde kimse kürtaj olmasın, yasalarda bu konuda çıkabilir...

OY: 173 35,7%
  • Bırakın kadınlar maddi manevi özgürce karar versin

OY: 276 56,9%
  • diğer, yorum yapacağım .....

OY: 8 1,6%

• Ankete Katılan
    485
her derneğe ,örgüte terör örgütü demek moda oldu ,yok madem terör örgütü o zaman bir tane yaptıkları terör olayını göster ama yok değil mi.Zaten pankart açtıkları için hapisteler.Diğerleri protesto ettikleri için.Yoksa herhangi bir örgütle ilgisi olduğunu iddia etmek için boynundaki bir atkı bile yetiyor artık.Yarın öbür gün kendinizi de bir örgüte mensup olduğu için yargılanıyor bulabilirsiniz arkadaşlar.
Demokrasimiz o kadar ilerledi ki artık görünmüyor.Arada bir at gözlüklerimizi çıkarsak ve bilmediğimiz konularda atıp tutmasak keşke.

bugün esnaf olan ve dükkanını kapatmaya karar veren uzun süredir konuşmadıgım bi arkadaşımızla buluştuk.(erkek)
konu ülkenin haliydi ee dogal olarak kürtajda vardı
direk dedigi şey kadını iyice ikinci plana atıyorlar sen sus sen konuşma sadece dogur diyorlar.ama bakmıyorki bu insanlar açmı tokmu ne haldeler .
bi erkekten dinledigim en güzel yorumdu

kürtaj savunucusuyum ben hatta her ay gidip bi tane aldırıyorum diger arkadaşlarla :)) tövbe yaa

olayı tam idrak edememişsiniz sanırım siz.

Terörist terör estiren, hedeflerine ulaşmak amacıyla şiddet ve baskı uygulayanlara denir.Öyle pankart açmayla, birşeyler yazıp çizmeyle terörist olmaz insanlar.

Protesto, grev hakkimiz yok mu bu ulkede? Yok ise yasaklansin madem hem hakkiniz var deyip hem her pankart acani, protesto yapani hapse tikip grev yapanlari isten atmak neyin nesi? Sozde demokrasi ile yonetiliyoruz. Madem oyle sozde demokrasi ole yapmadiklari alavere dalavere kalmadi... Acikcasi niyetlerini belli etsinlerde bilelim madem, Monarsi mi istiyorlar, seriat mi , krallik mi, yoksa komunizm mi... artik cikarsinlar agizlarindaki baklayi... belliki demokras yaramamis bunlara muz cumhuriyeti olsun herkes rahatlasin madem.

Kürtaja karşıyım. Hergün Allahıma dua ediyorum. Beni böyle bir tercih yapmak zorunda bırakmasın diye. Olmaması içinde hem ben hem eşim elimden gelen herşeyi yapıyoruz. ha olaki Allahım bi bebek verdi asla aldırmam aldıramam kıyamam.
Amaaaaa
Hiiiç kimse benim haklarıma karışamaz. Kimse benim yatak odama müdehale edemez.
yakında kürsülere çıkıp günlük bilmem ne sayısınıda verirse hiç şaşırmayın. tabi altı kuru keyfi yerinde. çaldığı çırptığı ülkemi satarak kazandıklarıyla çocuklarına helal(!) yolla büyütmüş olabilir ama insanlar aç kardeşim aççç milletin yatak odasında gezineceğine , kendi keseni dolduracağına bi de dön etrafına bak. dinden bahsedip Allahın adını kullanıp yapmadığı kötülük haksızlık hırsızlık kalmayıp bide benim haklarımı elimden alamaz.
neymiş devlet bakarmış. n...... bakar devlet. kime baktı ki bu güne kadar. doğan çocuğuma baktıya doğmamışıma da bakar. Allahım bizi bu karanlık dönemden tez zamanda kurtar.
tevekkeli değil en az 3 en az 3 .Sanane yaa benim çocuk sayımdan. Koca adam(!) olmuş ama çıktığı her yerde en az 3 çocuk. töbe estafurullah yaaa.

ben de "bilimsel eğitim istiyoruz" diye pankart açmıştım 27 martta ...hem de bir eğitimciyim ben buyurun ozaman bu terörse terörist olmak bana gurur verir...

Allah emri icin ortunene sokakta kim karisti ki hepimizin anane babaanneleri ortulu degiller mi zaten kamu kurumlarinda gormek beni sahsen cok rahatsiz ediyor o zaman musevi bi calisan varsa kepiyle girsin calissin devletin kurumunda dinin ne isi var ozel sektorde amenna is verenin tercihi beni irgalamaz ama yeter ya devlet ve din birbirinden ayridir diye bosuna mi dedi atamiz devlet isinde vicdani karar olamaz ama din vicdani bir karardir

daha önce söylemiştim ama kimse bu şekilde düşünmek istemiyor...gün olur devran döner çarklar senin aleyhine işler şimdi (mutlaka olur hep olmuştur çünkü sultan süleyman bile bırakmıştır tahtını) "oh işte ne güzel oldu" derken ozaman sen yasaklarla başbaşa kalınca ben yine sonuna kadar destekçin olurum...üniversitelerde başörtüsü yasağına karşı çıktığım gibi....(bu sadece bir örnektir) o zamanlar başörtülü olmayan bir çok öğrenci (hak almanın ne olduğunu yasaklar anlamsız olduğunda ses çıkarmanın ne olduğunu bilen birçok öğrenci) yasağa karşı durmuştur...ama yooook bi yerden bakacağız ya olaya işimize geldiği gibi hemen sokuşturun araya...söyleyecek başka bişey yok çünkü....

Hastalığın adı MPS olarak geçiyor.
Ne zaman ortaya çıkacağı belli değil.
Genellikle 2 yaştan sonra yakalanıyor çocuklar bu illete. İç organların hızla büyümesi, zihinsel faaliyetlerin ve motor becerilerin kaybıyla kendini belli ediyor.
Gelişimi normal sapasağlam çocuklar, birden bebekliklerine dönüyorlar.
Şimdiye kadar ilaçlarını SGK karşılıyordu, geçen yıl bir düzenleme getirildi.
Bu çocuklara her yıl zeka testi yapılıyormuş ve devlet IQ su 60 ın altında kalan çocuğun ilacını kesiyor.
Ne mi oluyor?
Karaciğer ve dalak hızla büyüyor, hareket kabiliyeti kayboluyor, kalp yetmezliği ve solunum yetmezliği başlıyor, besinleri yutma becerisi kaybolduğu için bogaza delik açılıyor, sonrasını tahmin edersiniz....
"Doğurun, gerekirse devlet bakar" diyenler Şubat ayında 8 yaşındaki bir MPS hastası çocuğun ilacını kestiler.
Çünkü zeka yaşı 0-1 arası.
Asıl cinayet nedir söyler misiniz?
Lütfen nasıl bir iki yüzlülükle karşı karşıya olduğumuzu görelim.
Bu çocuklar geçen yıla kadar ilaçlarını alabiliyorlardı.
Bir anneye "senin çocuğunun zekası gelişmiyor, ilacını kesiyoruz." demenin Hitler'in üstün ırk hevesinden ne farkı var?
Kimsenin derdi doğmamış çocuklar, cinayet, kürtaj değil...
Evlatlarımız, onların geleceği bizden başka kimsenin umrunda değil emin olun...

Son düzenleme:
yahu merve02 arkadaşımız pankart açanlar teröristtir mi dedi ?
pankart açıp tutuklananların terör örgütüyle bağlantısı çıktı dedi.

özgür düşünce özgür düşünmektir. İster bir kişi x görüşünü delice savunsun ister y görüşünü delice savunsun. savunma körü körüne olduktan sonra arada fark yoktur ki?
ama madem açık açık konuşuluyor ülkemizde aşırı solcular diğerlerini cahil, yobaz, kendilerini gelişmiş sanıyor. aşırı sağcılar da diğerlerini günahkar, cehennemlik, kendileri kurtulmuş sanıyor.
iki tarafın ne farkı kaldı birbirinden ?

kadına en büyük kötülüğü kadın yapıyor yine
aşırılığın olduğu bir yerde özgür düşünceden bahsedilemez.

ama bu kadarı fazla!!!!!işte bu yazıda geçen şey cinayet hemde apaçık cinayet!! ne kadar tepkisiziz biz,niye böyle olduk ya? bir anneye böyle birşeyi diyen insanlara ne diyeyim ben şimdi!! bir sürü kötü söz geçer aklımdan ama değmezler..kimse görmüyor mu bu olanları,topluca hipnoz mu olduk anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Biraz önce konu ile ilgili açılan sayfaya da yazdım.

Doğacak engelli çocuğun kürtajla alınmasına cinayet diyenler,
yaşayan engelli çocuğun IQ seviyesi düşük diye ilaçlarını karşılamayıp,

onları önce yatağa mahkum edip
sonra ölmelerine göz yumuyorlar.

Bu ne yaman çelişkidir.

Ha anne karnında öldürmüşsün, ha yaşarken!!!

Anlayan beri gelsin !!!

Bir oğlum var, sizin de ikizleriniz...
Üstüne hepimiz engelli adayıyız.
Hadi onu da geçtim, bir anneye çocuğunun ölüme terk edileceği nasıl söylenir?
Bir an, kısacık bir an kendimi o annenin yerine koydum.
Diri diri gömülmek bile, evladının gözlerimin önünde gün be gün öldüğünü görmekten daha iyi.
Şimdi kendimizi anne karnındaki ceninin yerine koymamızı isteyen arkadaşların buradaki samimiyetsizliği fark etmelerini "bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demelerini" bekliyorum.

Son düzenleme:

evet olduk topluca hipnoz olduk
birbirimizi yemekten, damgalar vurmaktan, körü körüne inanıp saçma sapan şeyler tartışmaktan asıl olanları göremez olduk
bu ne ki daha neler neler var.
taraf seçmekten hiç bir şeyi adam akıllı konuşamaz tepki gösteremez olduk
halbuki birbirimize gireceğimize bunlara tepki göstermemiz gerekir.

mesela bir örnek vereyim
kanunen hamilelik şüphesi olan bir kadına ister sosyal güvencesi olsun ister olmasın tüm hastaneler gerekli testleri ücretsiz yapmak, hamile olduğu ortaya çıktığında da tüm tedavi ve tetkikleri ücretsiz olarak yapmak zorundadır.
Kanunda bu durum açıkça belirtilmiş
ama ne oluyor bırakın ücretsizliği hamilelik bir sektör haline gelmiş en iyi para buradan vuruluyor. saçma sapan kanuna aykırı yönetmeliklerle hastaneler bahaneler ileri sürüyor
ve hiçbirimiz hakkımızı aramıyoruz hiç birmizi kardeşim kanunda bu açık nasıl para alırsın demiyoruz
gerçekten topluca uyuşmuş vaziyetteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…