- Konu Sahibi gelinciksurubu
-
- #1.941
Arkadaşımız kaynak belirtmemiş ; ancak bu yazının ilk bölümü bir köşe yazısından alıntıdır.
Ben de oldukça talihsiz ve ayrımcılığı kışkırtan ifadelerle dolu olduğuna inanıyorum.
Keşke bu tür bir yazıyı değerlendirmeden yayınlamasaydınız.
Mehmet Şevket Eygi - Zina , Kürtaj , Fuhşiyat
Mehmet Şevket Eygi Küfre ve Dalâlete Hizmet Eden Fâsıklar Gazete Oku...
Kürtajın keyfiyeti nedirki anlayamıyorum.Hadi ben bi gidiyim doktora operasyon geçireyimmi, zevk için hamile kalayım kurtulayımmı.Hanımlar estetik yaptırmıyoruz lazere gitmiyoruz. Kürtaj bu kürtaj zorunlu olmasa kim giderde yaptırır son çare son adım
Bıraksınlar insanların yatak odalarıyla uğraşmayı,Önce varan olan çocuklara iş aş aş refah eğitim verilsin sonra insanlar karar verir
kaç çocuk doğuracağına.
Hiç kimse kürtaja karar veren anneyi karışamaz karışmamalı canilikle suçlamamalı.Asıl canilik dünyaya getirdikten sonra bakamamaktır Ona imkanlar sunamamaktır.
..........................................
yahu ne van depremi ne alakası var ya
MÜGE ANLI DENEN ŞAHIS YILLARDIR BU ÜLKEDE AÇIKÇA CİNAYETLERİ ARAŞTIRIP İNSANLARI ALENİ BİR ŞEKİLDE KATİLLİKLE SUÇLUYOR
bu durum suçsuzluk karinesi geriği yasaktır ama buna rağmen kimse bir şey yapmıyor , ben bundan bahsediyorum
siz demişsiniz ya medya özenli diye katil olmayana katil demez diye ben de buna binaen müge anlı örneği verdim
tövbe aklınız nerelere çalışıyor yavan depremiymiş israilmiş
Ülkemizde yapılan kürtajların yaş gruplarına göre dağılımı ise şöyle:
*15-19 yaş %6
*20-24 yaş %7
*25-29 yaş arası %20
*30-34 yaş arası %27
*35-44 yaş arası % 38
*45-49 yaş arası %42
Hanımefendi, birazdan alıntılayacağım yazıyı da siz yazmışsınız:
Ah, pardon, yine kopyala yapıştır yapmışsınız, ama rakamları irdeleme zahmetine girmemişsiniz.
Bu verilere göre yaş dağılımında en büyük kürtaj oranı %42 ile 45-49 yaş arası, yani bebek sahibi olmak için oldukça ileri sayılacak bir yaş. 35-44 yaş onu takip ediyor, ve bu iki yaş grubu birlikte ele alındığında toplamın %80'i yapıyor.
Kafanızı zina ile bozmuşsunuz, sokakta birbirine sevgi ile bakan çiftleri görünce öfkeden gözünüz dönüyor, onların şurada burada "çiftleşip" çöp bidonlarını bebekle doldurmakla suçluyorsunuz, ama rakamlar öyle demiyor. Kürtaja başvuranların çok ezici bir çoğunluğu orta yaşın üstünde ve evli. Belki o yaştan sonra sağlıklı bir bebek dünyaya getirememekten korktular, belki hâlihazırda bir sürü çocukları var, belki o bebeği istedikleri hâlde kocaları kaynanaları kollarından tutup zorla kürtaja götürdü, anlayabiliyor musunuz?
Bu arada ben de kürtaja soğuk bakıyorum, ama kafam çalıştığı için ve yakın geçmişimiz bunun acı örnekleriyle dolu olduğu için kürtajı yasaklamanın işleri felakete sürükleyeceğini biliyorum. Beklenmedik bir gebelikten çok korkuyorum, iki yöntemle birden korunuyorum, ama herkes bu bilince veya imkâna sahip değil. İlle bir şeylerin ateşli savunucusu olacaksanız bilinçli olmayı savunun, oradan buradan duyduğunuz cümleleri papağan gibi tekrarlamayın.
Yanlış anlamayın gerçekten size muhalif olmak için sormuyorum, yanlış konudan mı bahsediyorum acaba ben diye soruyorum roman açılımındaki pankartı kastetmediniz mı siz?
Dinler evrenseldir müşterekleri ortaktır.Her din zararlı alışkanlıklardan kaçmayı sevgiyi temizliği başkalarına zarar vememeyi öldürmemeyi dürüstlüğü doğruluğu insanlara hayvanlara ve çevreye zarar vermeme vs leri emreder. Gözümüzüçağdaşlığa diktik:bize din kanun kural lazım değil.
Kürtaja Hayır ZİNAYA EVET avaz avaz bağıralım dipsiz bir bataklıkta debelenip duralım. Benim gibi düşünenler sizin yanınızda cahil ama saçmasapan çağdaşlığınız bir kanser virüsü gibi hücrelerizi sarmakta. Size göre modernleşmek, eski olan her şeye savaş açmak, İnandığınız tüm değerleri, kirli bir çamaşır gibi çıkarıp atmak.
Evet modernleşip bir adım ileri atarken herşeye beni ben yapan hayvanlardan ayıran duygu ve düşüncelerime sırt çevirip yürümekse alın modernliğinizi ben cahilim. Gözünüze elinize dilinize belinize sahip çıkın diyorsam ben cahilim. Bir canlının sorumluluğunu vijdanını sonuna kadar alalım alamıyorsak önce tedbirimizi alalım dediğim için ben cahilim.Gurur duyuyorum bu cahilliğimle.
Pardon, düzeltmek istediğim bir şey var, bu yüzde oranlarını toplayınca %140 yapıyor, yani rakamlarla ilgili bir sorun var. Ben daha önce de başka kaynaklardan kürtaja başvuran kadınların %80'inin orta yaş üstü ve evli olduğunu okuduğum için gözümden kaçtı sanırım, ama internette dolaşan bu kürtaj istatistiği verisi hatalı, az evvel fark ettim, ve hatamı da kabul ediyorum. Ama birebir rakamlara değil de yaş gruplarına göre verilerin birbirlerine oranlarına bakarsak yine yaklaşık olarak bu sonuca varıyoruz.
Daha sağlıklı bir bilgi elde eden varsa ve paylaşırsa sevinirim. Ben de bakacağım.
İyide sizin üstünüze alınacağınız birşey yok ki o mesajda konu konuyu açtı başka bir arkadaş Müge anlının Van depremi sırasında söylediklerine hak verdiğini söyledi ona istinaden yazdım bende. Tamamen apayrı bir şey sizin söylediklerinizden bağımsız olarak yazılmış bir mesaj bu.
Onun dışında Müge Anlı'yı gerçekten takip etmiyorum, tutumu nasıldır, kişilik haklarına saygı duyuyor mu, suçladığı insanlar gerçek mı yoksa reality showun bir parçasımı gerçeklerse ve durup dururken suçlanıyorlarsa neden şikayet etmiyorlar bilemem en iyisi dağıtmayalım o yüzden konuyu fazla
Din evrensel değildir ve her dinde kurallar ortak değildir. Bunun için dinler hakkında ufak bir araştırma yapmanızı öneririm. Zira tüm dinleri üç dinden ibaret sanıyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz.
Sizin bahsettiğiniz; doğruluk, dürüstlük, diğer canlılara zarar vermekten kaçınma vs bunlar emir değil, insanlık varolduğundan beri insanlıkla beraber yaşayan kavramlardır. Bunlar dinden ayrı kavramlar olup, hiç bir ilahi özellik taşımamaktadır.
Sizin çağdaşlık anlayışınız ne bilmiyorum ama hoşnut olmadığınız bir durum varsa çağdaşlık adı altında, sizi tutan yok. Sizin gibi düşünenlere karışan olmamasına rağmen, eğer huzur bulmuyorsanız; sizin yaşam tarzınıza uygun, göz zevkinizi rahatsız etmeyen, mutlu mesut yaşayacağınız yerler mevcut. İnsanlar sizin keyfinize göre yaşam tarzlarını değiştiremeyeceklerine göre size ya katlanmak düşüyor ya da yol gözüküyor.
Kısacası; beğenmiyorsan çek git kardeşim.
Bu yazıyı nereden alıntıladınız bilmiyorum ama tam bir fiyasko... Çağdaşlığı, medeniyeti hayvanlık olarak gören bir zihniyet cahil değildir kesinlikle, cahil olsa keşke.. Ama sabit fikirli, başka insanların yaşam tarzlarını yoksayan bencil, başkalarının eline, beline, diline burnunu sokan hadsiz tanımları bu cümlelerin sahibine cuk oturur. Hadi bunlarla da gurur duyun...
Ve evet konu başından beri zinayı savunuyoruz biz de... Sevişelim sevişelim sonra büyük bir zevkle aldıralım diye bas bas bağırıyoruz.
Yazdıklarımızdan anladığınız sadece buysa; sizi tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını dileyerek uğurluyorum. Yolunuz açık ola....
http://www.kadinlarkulubu.com/genel...yeni-ogrendim-konuyu-feryad-edesim-var-7.html
burda konuştuklarımızı orda da konuşalım ve konu güncel kalsın lütfen...duyarlı herkesten bekliyorum o konunun daha çok ihtiyacı var daha fazla kişiye ulaşmaya
Ornegin nazı insanlar çağdaşlık denildiğinde 12-13 yasinda seks yapmaya baslamak anne babaya saygisizlik uyuşturucu alkol partiler açık Sacik dolaşma sanıyor. Amerikan özentiligi falan diyorlar. Cağdaşlık kafada biten bir olay bir kere her seyi araştırıp sorusturacaksin dayatilanlari irdeleyeceksin. Aklını kullanacaksın yani. Sana verilene tamam diyip susup oturmayacaksın. İstersen bir karış etek giy ama kadın namusunu bir zara bağlıyorsan o zara gore insanları yargılıyorsan deger veriyorsan bence yobazın onde gidenisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?