Anneyle geçinememe :(

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar bekarım ailemle yaşıyorum. Babamla çok sıkıntım yok emekli kendi halinde. Ama annemle çok tartışıyoruz. Sürekli odamı karıştırıyor eşyalarımın yerini bana sormadan değiştiriyor bin kez söylememe rağmen. Dün yine benzer bir olaydan kavga ettik ve odama girmemesini söyleyerek kapıyı çarptım. Bir dünya saydırdı. Ben deliymişim o yüzden evlenememişim zaten. Kendi annesine bu böyle yapsaymış saçını başını yolarmış. Bir dünya şey. Ben gerçekten çok sıkıldım. Ayrı yaşamama da izin vermiyorlar yaşım 32. Mesleğim var kendi başımada çok güzel yaşarım. Ben ya evleneceğim yada onların herşeyine boyun eğeceğim. Şu devirde gerçekten böyle aileler hala var maalesef doğduğun ev kaderindir :(

Kenara para atin evi tutun ben gidiyorum diyin 1 yil alismazlar sinrasi gelir alisir 32 yas kucik degil

Her zaman başka bir seçenek vardır. 32 yaşındaki kadını tutup saçından odaya kilitlemeyeceklerine göre bir süre zıt gidip kendi evinize çıkabilirsiniz. Sonra aranızı düzeltirsiniz. Yok bunun için ömür boyu küseceklerse de kendileri bilir evlat değil oyuncak sahibi sanıyorlar kendilerini dersiniz.

Odanızın kapısını kilitleyin devamlı. Ya da başka eve çıkın. İzin almak zorunda mısınız? Kaç yaşında insansınız?
Kilitledim yine kavga çıktı aynı evdeymişiz mecbur girecekmiş benim odamdaki balkonu çamaşır asmak için kullanıyor

32 yasinda isi gücü olan bir kadın kendi evine çıkmak için izin almamalı. Zamanla kabullenip alışacaklardır net olun lütfen

32 yaşında kendi ayakları üzerinde duran bir kadının ayrı eve çıkmak için aile onayına ihtiyacı yok bence.
Onaya ihtiyaç yok da o baskıyı ancak yaşayan bilir. Bazi aileler için bu, geneleve düşmek gibi görülüyor.

Zaten size bu kadar karışarak nasıl evlenecek birini bulmanızı bekliyolar anlamıyorum. Yıllarınızı heba etmek istemiyosanız ayrı eve çıkın. Ömür böyle geçmez. Paranız, kazancınız var karışamazlar size. Onaya da ihtiyacınız yok. Onlar da zamanla alışır.

Orta yolu bulmaya calisin bagirip cagirmadan kirmadan siz biraz daha goz yumun annenizde biraz daha ayak uydursun mutlaka orta yol bulunur eminim oda evladiyla bagirirs cagiris tartismak istemez bakmayin siz o laflara tirnaginiza tas degse ici sizlayacak ama malesef oluyor iste boyle seyler inanin bi yasayan sizde degilsiniz alin karsiniza guzel guzel konusun bi hediye alabilirsiniz adimlar atin belkide annenizin sizin icin yapmasi gerekeni siz onun icin yapin...yeni evede her sey guzelken cikmayi dusunun kotu olup gitmeyin bu dunya icin degmez belki iki esya yeri degistirseydi ah keske hepsini degistirseydi diye arayacaginiz gunler olabilir.. akliniza iyi taraflar geliyordur ama 32 yasindasin bu yuzden evlenemedin hos cumle degil oldukca kirici bunlarida bence yuz yuze konusa konusa birlikte asabilirsiniz gerekirse siz daha yapici olun

Aynen öyle namusum için yanımdalarmış Allah ım böyle bi aileye sahip olduğuma inanamıyorum😢
Evden çıkar çıkmaz namusunu satacaksın çünkü. Hemen eskortluğa başlayacaksın. Ne acı... Bizim beklediğimiz yalnızca sevdikleri icin yanimizda olmalari. Desteklemeleri ve saygi duymaları.

Evden çıkar çıkmaz namusunu satacaksın çünkü. Hemen eskortluğa başlayacaksın. Ne acı... Bizim beklediğimiz yalnızca sevdikleri icin yanimizda olmalari. Desteklemeleri ve saygi duymaları.
Maalesef söylediği sözler o kadar üzüntü verici ki o kadar soğudum ki. Bu dünyada tek başınasın bunu bilir bunu söylerim. Kendi ailen böyle yaparsa başkası ne yapmaz.

Orta yolu bulmaya calisin bagirip cagirmadan kirmadan siz biraz daha goz yumun annenizde biraz daha ayak uydursun mutlaka orta yol bulunur eminim oda evladiyla bagirirs cagiris tartismak istemez bakmayin siz o laflara tirnaginiza tas degse ici sizlayacak ama malesef oluyor iste boyle seyler inanin bi yasayan sizde degilsiniz alin karsiniza guzel guzel konusun bi hediye alabilirsiniz adimlar atin belkide annenizin sizin icin yapmasi gerekeni siz onun icin yapin...yeni evede her sey guzelken cikmayi dusunun kotu olup gitmeyin bu dunya icin degmez belki iki esya yeri degistirseydi ah keske hepsini degistirseydi diye arayacaginiz gunler olabilir.. akliniza iyi taraflar geliyordur ama 32 yasindasin bu yuzden evlenemedin hos cumle degil oldukca kirici bunlarida bence yuz yuze konusa konusa birlikte asabilirsiniz gerekirse siz daha yapici olun
Orta yolu buluyoruz ama bir süre sonra yine aynı yerden kopmalar oluyor. Mentalite değişmez ki gelmiş 60 yaşına ilkokul mezunu bana annesinin yaptıklarını anlatıyor ona göre çok iyi bir anneymiş. Keşke doğurmasa bazı insanlar ya gerçekten. Belli bir eğitim seviyesinin altı doğum yapamasa keşke:/ kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok. Gideyim yalandan evleniyim sonra boşanıyim o zaman rahat bırakırmısın dedim. Allah Allah niye boşanasın diyor. Mutsuz da olsam evlenmeli ve idare etmeliyim ona göre. O kadar yobaz ki anlatamam.

Orta yolu buluyoruz ama bir süre sonra yine aynı yerden kopmalar oluyor. Mentalite değişmez ki gelmiş 60 yaşına ilkokul mezunu bana annesinin yaptıklarını anlatıyor ona göre çok iyi bir anneymiş. Keşke doğurmasa bazı insanlar ya gerçekten. Belli bir eğitim seviyesinin altı doğum yapamasa keşke:/ kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok. Gideyim yalandan evleniyim sonra boşanıyim o zaman rahat bırakırmısın dedim. Allah Allah niye boşanasın diyor. Mutsuz da olsam evlenmeli ve idare etmeliyim ona göre. O kadar yobaz ki anlatamam.
Bunun egitimle hic alakasi yok anliyorum dolmussunuz ve ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz size cekin cekmek zorundasiniz katlanacaksiniz diyecek halim yok ama boyle cumleler kurabiliyorsaniz ki bence fazla agir ne olursa olsun yarin ise diye cikin geri donmeyin gidin ev tutun..belli bi egitim seviyesinin ustunde yasayin...

Bunun egitimle hic alakasi yok anliyorum dolmussunuz ve ne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz size cekin cekmek zorundasiniz katlanacaksiniz diyecek halim yok ama boyle cumleler kurabiliyorsaniz ki bence fazla agir ne olursa olsun yarin ise diye cikin geri donmeyin gidin ev tutun..belli bi egitim seviyesinin ustunde yasayin...
Yüzde yüz alakası var diyemem ama illaki eğitimli insanlar daha başkadır illaki.

Kazancınız ne kadar? İstanbul'da veya büyük şehirlerde yaşamıyorsanız eve çıkabilecek imkanınız var mı maddi olarak? Bir de işiniz garanti mi?

Kazancınız ne kadar? İstanbul'da veya büyük şehirlerde yaşamıyorsanız eve çıkabilecek imkanınız var mı maddi olarak? Bir de işiniz garanti mi?
garanti işim var kazancım da gayet iyi tek başıma mis gibi yaşarım.

Back
X