Anneyle geçinememe :(

Yüzde yüz alakası var diyemem ama illaki eğitimli insanlar daha başkadır illaki.
Bilmiyorum bence yipratici bi insansiniz belli egitim seviyesinin alti doguramasa keske o kadar ic acitici bi soz ki.. ah benim ilkokul mezunu annem iyi ki varsin anne olmayida cok hakediyorsun...neyse konu ben degilim genellemeniz hos degil bence sizde zor bi insansiniz sarj aletini prizden cekti dolabin ustune koydu diye esyalarin yerini degistiriyor diyebilirsiniz siz bide annenizi dinlemek lazim yani...

Bilmiyorum bence yipratici bi insansiniz belli egitim seviyesinin alti doguramasa keske o kadar ic acitici bi soz ki.. ah benim ilkokul mezunu annem iyi ki varsin anne olmayida cok hakediyorsun...neyse konu ben degilim genellemeniz hos degil bence sizde zor bi insansiniz sarj aletini prizden cekti dolabin ustune koydu diye esyalarin yerini degistiriyor diyebilirsiniz siz bide annenizi dinlemek lazim yani...
Bilmeden fazla yorum yapmayın bence daha neler söyledi yazamıyorum bile. Eğitim seviyesi konusundaki görüşüm de böyle saygı duyduğunuz için teşekkür ederim.

Kilitledim yine kavga çıktı aynı evdeymişiz mecbur girecekmiş benim odamdaki balkonu çamaşır asmak için kullanıyor
Hep söylerim aynı evde yaşayan insanlar birbirlerinin kurallarına alanlarına saygı duymalı diye ama siz kendinizi birey olarak bile saydıramamışken evlenip kurtulabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Bulacağınız adam da sizdeki bu eksikliği görüp kullanacaktır.

Ailemden ayrı yaşıyorum, aile evindeki odamı kilitleyip çıktım. Anahtarı üzerinde ama yine de benden izin almadan girmezler.

Hep söylerim aynı evde yaşayan insanlar birbirlerinin kurallarına alanlarına saygı duymalı diye ama siz kendinizi birey olarak bile saydıramamışken evlenip kurtulabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Bulacağınız adam da sizdeki bu eksikliği görüp kullanacaktır.

Ailemden ayrı yaşıyorum, aile evindeki odamı kilitleyip çıktım. Anahtarı üzerinde ama yine de benden izin almadan girmezler.
Haklısınız hiç bu açıdan düşünememiştim demekki ben sınırımı çizememişim :(

Arkadaşlar bekarım ailemle yaşıyorum. Babamla çok sıkıntım yok emekli kendi halinde. Ama annemle çok tartışıyoruz. Sürekli odamı karıştırıyor eşyalarımın yerini bana sormadan değiştiriyor bin kez söylememe rağmen. Dün yine benzer bir olaydan kavga ettik ve odama girmemesini söyleyerek kapıyı çarptım. Bir dünya saydırdı. Ben deliymişim o yüzden evlenememişim zaten. Kendi annesine bu böyle yapsaymış saçını başını yolarmış. Bir dünya şey. Ben gerçekten çok sıkıldım. Ayrı yaşamama da izin vermiyorlar yaşım 32. Mesleğim var kendi başımada çok güzel yaşarım. Ben ya evleneceğim yada onların herşeyine boyun eğeceğim. Şu devirde gerçekten böyle aileler hala var maalesef doğduğun ev kaderindir :KK43:

Babanın tepkisi ne oluyor bu konuda? Kapını kilitle ve odana sokma. Böyle devam edersen evden ayrılacağım de ve para biriktir. Ciddi olduğunu görsün

Arkadaşlar bekarım ailemle yaşıyorum. Babamla çok sıkıntım yok emekli kendi halinde. Ama annemle çok tartışıyoruz. Sürekli odamı karıştırıyor eşyalarımın yerini bana sormadan değiştiriyor bin kez söylememe rağmen. Dün yine benzer bir olaydan kavga ettik ve odama girmemesini söyleyerek kapıyı çarptım. Bir dünya saydırdı. Ben deliymişim o yüzden evlenememişim zaten. Kendi annesine bu böyle yapsaymış saçını başını yolarmış. Bir dünya şey. Ben gerçekten çok sıkıldım. Ayrı yaşamama da izin vermiyorlar yaşım 32. Mesleğim var kendi başımada çok güzel yaşarım. Ben ya evleneceğim yada onların herşeyine boyun eğeceğim. Şu devirde gerçekten böyle aileler hala var maalesef doğduğun ev kaderindir :(
Ayrı yasamak için niye izin istiyorsunuz ki 32 yaşındasınız. Çocuk değilsiniz ki ebeveyn izni bekliyorsunuz. Kocaman birey olmuşsunuz,çalışıyor musunuz

Haklısınız ama ezip geçmekte olmuyor asla istemiyor annem özellikle geri kafalı bildiğiniz. Ev cehennem gibi bana
İstemeleri gerekmiyor. 32 yaşındasınız daha ne kadar dayanacaksiniz sınırlarınızın ihlal edilmesine? Sırf bu sebeple evlenmek de çok zor, evlilik çok daha büyük sorunlar getirebilir. Bence ailenizi karşınıza alıp ayrı eve çıkın. Belki bir süre tavır alırlar ama sonra yavaş yavaş kabullenirler. Siz kararlı bir şekilde ben ayrı eve çıkacağım derseniz bir şekilde olur zor da olsa

32 yaşında bir kadının kendine ait odası olmaması gerek zaten tabi ki ayrı eve çıkın artık liseli kız değilsiniz siz de kendi düzeninizi kurup rahat rahat evinizde vakit geçirmek isteyeceksiniz haliyle. İzin alacak bir durum yok en kötü annenize yakın bir yer olur ama size ait eviniz alanınız olur, odanız değil

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin. Evliliği bir kaçış olarak görmeyin. 1 oda bile olsa kendi evinize çıkmak daha mantıklı bu durumda. Annenizden onay beklemeyin, ebeveyn onayı alacak yaşi geçmişsiniz.

Konu sahibinin eğitim standartlarına göre bir insan kendini birey olarak görüp bu yaştan sonra hayat düzenini oturtmak için anne baba onayına ihtiyaç duymaması gerekir diye yorumladım

Ailemizden ayrı eve çıkmak için niye onay alıyorsunuz ki. 32 yaşında kendi ayakları üzerinde duran bi kadın bence onaya gwrek duymamalı.
Maaşınıza uygun yapabileceğiz bi ev araştırın hatta anlaşın ev sahibi ile ailenizle sebeblerini de sayarak tane tane kavga etmeden kendinizi ifade edin ben ev buldum ayarladım gitmek istiyorum deyin gerisi onlara kalmış

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayin. Evliliği bir kaçış olarak görmeyin. 1 oda bile olsa kendi evinize çıkmak daha mantıklı bu durumda. Annenizden onay beklemeyin, ebeveyn onayı alacak yaşi geçmişsiniz.
Evet ondan da korkuyorum çevremde dünya kadar bekar kız var ama anneme göre ben sorunluyum:/

Evet ondan da korkuyorum çevremde dünya kadar bekar kız var ama anneme göre ben sorunluyum:/
Sorunluysam sen yetiştirdin de. Onun eseri zaten bir anne kızına böyle mi konuşur,yazıklar olsun. Isinizden çıkmayın ve stüdyo daire olsa bile hayatınızı kurun yoksa kafayı yersiniz .

Sorunluysam sen yetiştirdin de. Onun eseri zaten bir anne kızına böyle mi konuşur,yazıklar olsun. Isinizden çıkmayın ve stüdyo daire olsa bile hayatınızı kurun yoksa kafayı yersiniz .
Onu da dedim onu diyince bir kaldı ve kendini sorguladı yani inşallah. Ben de laf söylemesini bilirim ama tutuyorum kendimi ağır konuşmak dünyanın en kolay şeyi yoksa :/ Haklısınız kurtulmam lazım. Bu kadar sabrettim belki biri çıkar karşıma dedim😢

Back
X