anneyle kavga etmek ve aksayan işler?

bitikpsikoloji

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
82
15
38
annemle dün sabah kavga ettik sebep şuydu. Benim dün bir etkinliğe katılmam gerekiyordu hazırlandım. Daha önceki gün anneme söylemiştim şu günde gideceğim önemli diye. Dün de tekrar unutmuş olarak nereye gidiyorsun diye sorunca kızar gibi yanıtladım. Kavga ettik. Arkadaşlar 2 gün sonra mezuniyetim var ve elbisemin üzerinde tadilat yapılması gerek annem yapacaktı. Günlerdir bekletiyor unutuyor baştan savıyordu. Dünden beridir özür diliyorum biraz ters davrandığım için konuşmuyor gidiyor. Elbisemi de hazır etmiyor ne yapacağımı bilmiyorum ya terzi yapamaz arkadaşlar elbise emanet ve belli olmayacak şekilde katlama yapacaktı. Gerçekten hayatımda en önemli günümde bu kadar yalnız hissetmedim ya üzülüyorum ama kavga ettik mi de böyle günlerce uzatıyor. Ne giyeceğim bilmiyorum. Cübbeyi yıkamam gerekiyor ama onu da makinede nasıl atacağım bilmiyorum annem atabilir yapmaz yani böyle davranıyor günlerce. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz berbat hissediyorum

Cübbe nasıl yıkanır diye yaz interrnete. Böyle anneye Allah muhtaç etmesin, yerinde olsam asla özür dilemem ne hali varsa görsün. Böyle saçma şey için küsen küssün.
Kıyafet için de terzi yapamaz diye bir şey yok.
Makinayı annemden başkası acamaz kıyafeti annemdan baskasi dikemez.
Ne alaka ya, her şeyi de bir yapan bulursun. Al kıyafeti diktir, adamdan da indirim rica et, öğrenci olduğun için .
Bu kadar da üstüne düşme annenin

Anneye gidip sarılmak bile barışma sebebi değil mi ya, gidip sarılın öpün özür dileyin anneler kıyamaz zaten hemen affeder

Cübbeyi 30 derece hassas yıkamada 40 devirde yıkayın. Siyahlar icin deterjan kullanacaksınız.
derecesinden anlamıyorum elimde yıkasam olmaz mı 🥺 annem pişmanlığımı dile getirmeme bile fırsat vermiyor kapıyı yüzüme kapatıyor

Cübbe nasıl yıkanır diye yaz interrnete. Böyle anneye Allah muhtaç etmesin, yerinde olsam asla özür dilemem ne hali varsa görsün. Böyle saçma şey için küsen küssün.
Kıyafet için de terzi yapamaz diye bir şey yok.
Makinayı annemden başkası acamaz kıyafeti annemdan baskasi dikemez.
Ne alaka ya, her şeyi de bir yapan bulursun. Al kıyafeti diktir, adamdan da indirim rica et, öğrenci olduğun için .
Bu kadar da üstüne düşme annenin
diledim yine de kendimi kötü hissettiriyor bu önemli günümde yanımda olmak istemiyor yardımcı olmuyor muhtaç oluyorum ama 🥺

maalesef yok babama söylesem o da beni haksız bulur destek olmaz bir azar daha işitirim yani
Konuyla alakalı demedim. Ben sizin yerinizde olsam annem bile olsa bana böyle davranılmasına izin vermem. Dolayısıyla babam kızacakmış bilmem neymiş umrumda olmaz. Anneniz size psikolojik şiddet uyguluyor. Sizde taviz vermeyin bence. Aile büyüğünü yıkama ve terzi işi için sordum. Bence siz acilen tüm işlerinizi kendiniz yapmayı öğrenin.

derecesinden anlamıyorum elimde yıkasam olmaz mı 🥺 annem pişmanlığımı dile getirmeme bile fırsat vermiyor kapıyı yüzüme kapatıyor
Yani yavrum üzerinde kabak gibi yazıyor kara cahiller bile yapabiliyor bunu. Yaz internete makinanın nasıl ayarlanacağını milyar video var. Her şey için annene bu kadar sırtını yaslama bak sen üzülüyorsun sonra.

diledim yine de kendimi kötü hissettiriyor bu önemli günümde yanımda olmak istemiyor yardımcı olmuyor muhtaç oluyorum ama 🥺
Sen kendin muhtaç olmaya yer arıyorsun.
Derece nasıl olmaz. Çek makinanin o çevrilen yerinin fotoğrafıni biz yardımcı olalım. Sanki ipek, kaşmir gömlek mi de çeksin,zarar görsün. Kalın bir kumaş alt tarafi

Yaş kaç? Ona göre yorum yapacağım. Profildeki gibi 21 ise eyvah eyvah...

Üniversite mezuniyeti olduğunu varsayarak nasıl makine çalıştırmayı bilmezsin?

Anneniz sizin ilginize çok muhtaç, siz de annenizin bebek gibi her işinizi görmesine muhtaçsınız.

Bu hiç sağlıklı bir durum değil.

"Annem dışında kimse yapamaz, terzi yapamaz, Cübbeyi annemden başka kimse yıkayamaz"
Mezuniyetten sonra terapiye gidin ikili olarak tavsiyem.

annemle dün sabah kavga ettik sebep şuydu. Benim dün bir etkinliğe katılmam gerekiyordu hazırlandım. Daha önceki gün anneme söylemiştim şu günde gideceğim önemli diye. Dün de tekrar unutmuş olarak nereye gidiyorsun diye sorunca kızar gibi yanıtladım. Kavga ettik. Arkadaşlar 2 gün sonra mezuniyetim var ve elbisemin üzerinde tadilat yapılması gerek annem yapacaktı. Günlerdir bekletiyor unutuyor baştan savıyordu. Dünden beridir özür diliyorum biraz ters davrandığım için konuşmuyor gidiyor. Elbisemi de hazır etmiyor ne yapacağımı bilmiyorum ya terzi yapamaz arkadaşlar elbise emanet ve belli olmayacak şekilde katlama yapacaktı. Gerçekten hayatımda en önemli günümde bu kadar yalnız hissetmedim ya üzülüyorum ama kavga ettik mi de böyle günlerce uzatıyor. Ne giyeceğim bilmiyorum. Cübbeyi yıkamam gerekiyor ama onu da makinede nasıl atacağım bilmiyorum annem atabilir yapmaz yani böyle davranıyor günlerce. Ne yapmalıyım ne önerirsiniz berbat hissediyorum
Güzel bir çiçekle gönlünü alabilirsiniz. Demek ki gerçekten kırıcı davranmışsiniz ki uzatıyor anneniz. Ama en ufak birşeyde bile eksikliği nasıl hissediliyor. Güzel bir not da yazıp eskisinden daha iyi olabilirsiniz bence

Ay olurmu öyle şey senin en önemli günün küsmenin sırasımı.
Git tekrar konuş , anneler evlatlarına dayanamaz naz yapıyordur, kendimden biliyorum.

İnşallah mezuniyet dediğin lisedir. Univeriste bitirmiş insanın böyle kendi başına bri şey yapmaktan aciz olmasına inanmak istemiyorum
öyle biri değilim 1 sene yalnız da yaşadım evde. Ama genel olarak işlerime hep annem karışır yönetir. Ve hayatımda kaç kez cübbe yıkadım ki onun parlak kısımlı kumaşı falan zarar görmemeli. Normal çamaşırı yıkamayı bende biliyorum

öyle biri değilim 1 sene yalnız da yaşadım evde. Ama genel olarak işlerime hep annem karışır yönetir. Ve hayatımda kaç kez cübbe yıkadım ki onun parlak kısımlı kumaşı falan zarar görmemeli. Normal çamaşırı yıkamayı bende biliyorum
Tamam işte burada bir milyon kadınız .
Cuppenin varsa etiketini çek yoksa kendisini çek , bir de makinayı çek. Elbet bir bilen söyleriz yani şu koca dünyada o makinada cuppeyi bir annen mi yıkayabilir?
Bu nasıl bir bagimlilik.
Kimse hiç bir şeyi doğuştan bilmez. Hepimiz zamanla öğreniriz .
Annenin de bu kadar üstüne düşme. Belli ki üstüne düştükçe daha çok simariyor.
Makinaya cek, biz yardımcı olalım.
Kıyafetini de kos hemen bir terziye götür..bu dünyada annenin yapıp terzinin yapamayacagi bir şey yok .
Biraz kendi ayaklarin üstünde durmaya çalış

Annene çiçek al yada sevdiği baska ufak bi hediye bide not yaz. Sonra elini öp özür dile. Mezuniyet olduğunu çok üzüldüğünü yalnız hisettigini söyle, duygusal biriysen bide ağlarsın zaten, annen dayanamaz. Yelkenler fora

Back
X