Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar kaynarca neomarinde 23 hazıran - 06 temmuz arasında molfix jumbo bebek bezi cesıtlerı 74ad.18,90 yanında 1lt bingo soft hedıyelı ayrıca baby star ikiz paket bebek bezi cesıtlerı 20,90 carrefoursa ındırım kartınız varsa 19,86 her pakette 48 ad. var toplam 96 ad. fena degıl bence..buarada mama kullanımına ne kadar karsı gelsemde kullanmak zorunda olan anneler ıcın aptamil urunlerı ındırımde yanlarında hedıyelerıde var..

kızlar oliviumun karşısında çiçek export die bebe magazası var çok kaliteli takımlar tulumlar herşey var
özellikle 1 ve 12 yaşa kadar çok fazla çeşit var etiketin yarısı yapmış millet kapış kapış
bence kaçırmayın 10gün falan sürer galiba...

arkadaşlar bebişlerimizin sağlığı için ıslak mendil yerine ıslak pamuk mendil kullanalım.uni baby nin var.3 paketi 11 tl.biraz pahalı gibi görünse de ilk 6 ayda kullanmakta fayda var.

arkadaşlar bebişlerimizin sağlığı için ıslak mendil yerine ıslak pamuk mendil kullanalım.uni baby nin var.3 paketi 11 tl.biraz pahalı gibi görünse de ilk 6 ayda kullanmakta fayda var.

cnm ben haftasonu aziz bebeden 3lü uni baby ıslak mendili 9.90a aldım.en uygun yer orası,eminönünde bile 12tlydi.ben stokladım şimdiden :)
bu arada mothercare yüzde 50 indirimde,sezon sonu ürünler süper.7li bodyler28tl.ben herşeyini ordan aldım,uygun bulmuşken alayım dedim.
aziz bebedede yüzde 30 indirim var.12tlye süper pantolonlar,10tlye pijama takımları var.
bilginizee :)

offf daha aşacak çok şey var okudukça liste kabarıyor. umarım bebeğin cildi beze ve ıslak mendile alerji falan yapmaz. şimdilik ben sadece bir paket bez alıcam 3 pakette ıslak mendil alıcam bebek kullanamazsa ben ellrimi silerim artık. hepimize kolay gelsin

Wenice'de %70 indirim devam ediyor. Bu arada Kipa'larda Huggies'de indirim var. 2 adet johnson baby ıslak mendil (2x64)5.99 huggies 3 adet 64'lük mendil 11 tl.
Bu arada bebek çeyizi diye bir site var Chicco 60'lı göğüs pedi 14 tl. Ben E-bebek'ten 20 küsüre almıştım.

arkadaslar anadolu yakasinda REAL market de 31.07.2009 - 13.08.2009 tarihleri arasi
Dalin Bebek Şampuanı 1000 ml 8.99 tl
Huggies Jumbo Bebek Bezi 19.89 tl
Huggies Islak
Havlu 3x64'lü 8.89 tl

migrosta yeni bebek 98 li 19.95 tl ve diğer prima bebek bezleride indirimde bilginiz olsun migors kargtı olanlara tabi

avcılar da beka plaza da çantalar indirimde avvivo ve pierrecardin çantalrı piyasanın yaklaşık 10 tl civarı aşşağısında

45 tl ye aldığım çanta..

aaa bende beka plazadan aldım cnm,ama 60 tlye.. bana kazık atmışlar ya

walla canım yeni indirime girdiğini söyledi avivonu 125 tl lik çantaları 90 tl civarı internette yok bu fiyatlar dedi

tekrar yükledimresmi

avcılar da beka plaza da çantalar indirimde avvivo ve pierrecardin çantalrı piyasanın yaklaşık 10 tl civarı aşşağısında

45 tl ye aldığım çanta..

canımcım bende avcılarda oturuyorum, çok beğeniyorum avvivo'nun çantalarını ama çok pahalı diye almamıştım, nerede bu beka plaza tam olarak, bakmak isterim

çok güzelmiş cnm,güle güle kullan.

saol tatlım :))

canımcım bende avcılarda oturuyorum, çok beğeniyorum avvivo'nun çantalarını ama çok pahalı diye almamıştım, nerede bu beka plaza tam olarak, bakmak isterim

canım avcılar e5 de yan yolda. adela ayakkabısını geçtikten hemen sonra büyük bi
bebe-çocuk mağazası var ona gelmeden daha önde burası. dışardan bakınca ağır mobilyaların satıldığı çok katlı bi mağaza nar-bebe olarak web adrside var canım ama web te fiyatları yüksek mağazada indirim war :)

tatlım çok saol, sana sorduktan sonra netten baktım, bizim eski evin köşesindeki mağazaymış :))))

adına dikkat etmemişim hiç,

içine de girmedim,

hastaneye oraya gidiyorum zaten, haftaya gidince bakarım artık.

kızlar uygun mu bilemedim ama aldım carrefour da ultra prima yenidoğan 3-6 kg ikiz mini 66 adet 14.85 tl ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…