Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bugün eşim almış huggıes 3 no 4-9 kg 80 li 15 liraya almış sanırım yarın sonmuş o da 2 tane almış ben prima kullanıodum acaba pişik falan yapar mı korkuyom elimde kalmaz inş.:))

Bugün eşim almış huggıes 3 no 4-9 kg 80 li 15 liraya almış sanırım yarın sonmuş o da 2 tane almış ben prima kullanıodum acaba pişik falan yapar mı korkuyom elimde kalmaz inş.:))

slm arkadasim umarim pisik derdin olmaz.hangi marketde idi bu kampanya belirtirmisin

tesekkurler:1hug:a.s.

Arkadaslar carrefour marketde 19 MART PERŞEMBE - 01 NİSAN ÇARŞAMBA 2009

tarihleri arasinda 72 li huggies jumbo (8-14kg) bebek bezi 17.90 tl

ve kel alaka ama

sok magazalarinda 19 mart 1 nisan tarihlerinde calgonit 70 li tablet- koku giderici-makina temizleyici 3u bir arada 22.90 tl

int sayfaarindan da bakabilirsiniz bilginiz olsun.:1hug:

valla kızlar molfix yenidoğan aldım en iyisinin bu olduğunu duymuştum. 68liydi yanılmıyosam; 17 kusura aldım carrefourdan. fiyatı bana uygun geldi. bu arada bebek bezi neye başlarsan onunla gitmek zorundaymışsın diğer türlü pişik yapıyomuş. anne adaylarına duyrulur:)

ankara a city avm de chicco magazasi (alt kat) chicco nun tulumlari 5 ytl hem de cok guzel desenleri var,daha bu ctsi aldim , kacirmayin

canım ya bende molfix almıştım doğumdan önce 98li paket şu an kullanıyorum ve gerçekten çok kötü sürekli sızdıyor üst baş değişmekten bıktım bundan önce prima yeni doğan kullandık onda böyle bir sorun yoktu

prıma yenıdogan yanı 1 numaradan bızde cok memnunduk ama yaklasık 1 haftadır 2 numara kullanıyorum.. 2 numara hıc guzel degıl o da sızdırıyor.. devamlı degıstırıyoruz bızde..sızdırmasının dısında sankı kızarıklık yaptı

real de de huggies vardı 14,99 kaçlı olduğunu unuttum 64 filandı sanırım iki tanede ıslak mendil hediyesi vardı ..

arkadaşlar bimlerde
omomatik baby 3 kg 14.95
johnson's baby iyiki doğdun seti - bebekyağı-200ml, bebek şampuanı 200ml, pişik kremi 100ml, yenidoğan vücut şampuanı 300ml, yenidoğan ıslak havlu 64'lü set fiyatı 17,95

toyiki magazalarinda graco marka bebek arabasi ve ana kucagi 399ytl, ayrica alana 40 ytl hediye puan veriliyor..nisanin 5ine kadar..biz aratirdik..internette bile daha ucuzunu bulamadik...tavsiye ederim

bursada oturan arkadaşlar özdilekte sezon sonu bölümü açılmış harika takımlar tulumlar hep 10 milyona düşmüş kadife kundak olan battaniyeler 25 milyon ben aynısını 35 e almıştım başka bi yerden birde ben mayıs annesi olucam inşallah bebeğim kışın giymesi için mont oldık oradan üzerinde 60 yazıyordu indirimden 25 olmuş çok hoş ve kaliteli birşey bence bi gidin bakın derim büyüklerede güzel şeyler var ama çok kalabalık seçiliyor

neden acaba bende molfix bitsinde prima alayım diyordum ee oda sızdıryosa hugges mi alsak acaba

neden acaba bende molfix bitsinde prima alayım diyordum ee oda sızdıryosa hugges mi alsak acaba

ben molfıxden de cok sıkayet duydum.. prıma bıtınce huggıes denemeyı dusunuyorum..1 numarası cok guzeldı prımanın yaaa.. 2 numarayı da oyle yapsalardı keskeÇok üzgünüm çoook

kızlar biraz önce molfix den mail geldi 2-15 nisan tarihleri arasında carrefourlarda molfix jumbo paket alana 1 lt bingo soft yumuşatıcı hediyeymiş fiyatı 18.90 tl molfix kullananlara duyrulur

ben molfıxden de cok sıkayet duydum.. prıma bıtınce huggıes denemeyı dusunuyorum..1 numarası cok guzeldı prımanın yaaa.. 2 numarayı da oyle yapsalardı keskeÇok üzgünüm çoook

benim molfixler bitmek üzere primanın 4-9 kiloluğunu aldım yani 3 numara odaha iyiye benziyor hem kokusuda çok güzel kullanmaya başlayınca nasıl olduğu hakkında bilgi veririm canım

Tamam canım.. Benım prıma 2 numara 2-3 daha gıder. Bu zaman zarfında karar verıp almam lazım. Ben daha 2 numara ıle devam ederım herhalde. 3 numaraya ne zaman gecerız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…