Bu arada ben de oĞluŞumun adını tuna koymayı dÜŞÜnÜyorum. Senİnkİ gİbİ yakıŞıklı olur umarım
Bugün eşim almış huggıes 3 no 4-9 kg 80 li 15 liraya almış sanırım yarın sonmuş o da 2 tane almış ben prima kullanıodum acaba pişik falan yapar mı korkuyom elimde kalmaz inş.:))
valla kızlar molfix yenidoğan aldım en iyisinin bu olduğunu duymuştum. 68liydi yanılmıyosam; 17 kusura aldım carrefourdan. fiyatı bana uygun geldi. bu arada bebek bezi neye başlarsan onunla gitmek zorundaymışsın diğer türlü pişik yapıyomuş. anne adaylarına duyrulur:)
canım ya bende molfix almıştım doğumdan önce 98li paket şu an kullanıyorum ve gerçekten çok kötü sürekli sızdıyor üst baş değişmekten bıktım bundan önce prima yeni doğan kullandık onda böyle bir sorun yoktu
prıma yenıdogan yanı 1 numaradan bızde cok memnunduk ama yaklasık 1 haftadır 2 numara kullanıyorum.. 2 numara hıc guzel degıl o da sızdırıyor.. devamlı degıstırıyoruz bızde..sızdırmasının dısında sankı kızarıklık yaptı
neden acaba bende molfix bitsinde prima alayım diyordum ee oda sızdıryosa hugges mi alsak acaba
ben molfıxden de cok sıkayet duydum.. prıma bıtınce huggıes denemeyı dusunuyorum..1 numarası cok guzeldı prımanın yaaa.. 2 numarayı da oyle yapsalardı keskeÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?