Doğuma Hazırlık Annişler indirimde gördüğünüz ürünleri buraya yazıp birbirimizi uyaralım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tamam canım.. Benım prıma 2 numara 2-3 daha gıder. Bu zaman zarfında karar verıp almam lazım. Ben daha 2 numara ıle devam ederım herhalde. 3 numaraya ne zaman gecerız acaba?

benim kız 4 kilo oldu 2 numara sıkmaya başladı ama tabi molfix prima fark edermi bilmiyorum pirimanın 3 nosuda büyük biraz ama daha rahat etti ama sen huggeside bi dene istersen belki o daha iyidiryerimseniben

arkadaslar carrefour marketde 1 - 15 nisan arasinda bebek uzerine bayagi bi indirim var

ulker hero baby mamalar- molfix jumbo bez - kraft marka bebek arabasi -oto koltugunda

ve diger deterjan filan indirime girmis .int sitesinden fiyatlara bakabilirsiniz uygunmu bilmiyorum ben henuz almadim.

bilginizee :1hug:

kızlar bim lerde hugges bezler indirimde 3 midi boy 60 adet 14.50 tl 2 mini boy 70 adet yine aynı fiyat

kızlar az önce bebelac dan mesaj geldi bebelac biberon mamalarının fiyatını yüzde yirmi indirmişler yeni satış fiyatı 5.85 tl

carrefour da bebek malzemelerinde çoook indirim var...
Örnek: chicco bakım çantası (içindeki malzemelerle) + biberon ve emzik 30 ytl....

migroslarda huggıes bebek bezlerı 16.95
carrefour expresslerde mılupa aptamıl 2/3 numara buyuk boy 900 gr+huggıes ıslak mendıl hedıyelı 34.90

e-bebek'te Arçelik'in bebek ürünleri fena indirimde bilginiz olsun kızlar...

kızlar anne adayı değilim ancak bilirsiniz şimdiden cok araştırırım
gecen hafta ist dayım, Eminönünde havuzlu han a gittim gerçektende yok yok orada aziz bebenin mağazası var cok yakın bir arkadaşımın bebeği için hediye almam gerekiyordu çok kaliteli bir penye bebek battaniyesini (organik üründen yapılmış) nakit 17.5 liraya aldım nakitte % 10 indirimleri var dısarda sepetlerde şapkası ie birlikte tulumları 7 liraya satıyorlardı hemde süslü falan onlardan almadıgıma sonradan pişman oldum hediye götürürdüm ,
aziz bebenin ürünleri gerekten harikaydı aklımız kaldı eşimle, battaniyede çok değişik renkleri falan hiç görmedim öyle orjinalini, köşesine baş için yer yapmıslar erkek bebeklere neler var, öyle şık öyle süsülü ki ...hamile kalayım direk orada alıcam solugu... :)))

Arkadaşlar bende dün migrostan primanın 98li yenidoğan bebek bezini 20 ytl ye aldım bilgilerinizekaydirigubbakcemile5

kızlar sabamed in ürünlerini bir arkadaşımın tavsiyesiyle burada adını veremeyeceğim bir siteden her birini 3-4 tl indirimle aldım bunu çok araştırdım piyasada ve internette daha ucuzunu bulamadın arzu edenlere adresi verebilirim özelden

kızlar wenicede %70 indirim vardı ümranie mağazasından

3tane bluz aldım kızıma tanesi 19ytllik ben tanesine 4ytl ödedim ,
1 tane salopet aldım 36ytlymiş ben 9ytl ödedim
1 tanede yağmurluk aldım 42ytlymiş ben 10ytl ödedim

yani 135ytl tutan alışverişe 31ytl ödedim süper dimi
%70indirim var 2.katta ama ne kalmıştır bilmiyorum

Carrefour Bayrampaşa mağazasında Chicco göğüs kalkanı 1 YTL. Ben de inanamadım ama öyle yazıyordu etikette. Ben kullanmadığım için almadım. Vallahi hata varsa da kavga etmeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…