21 yaşındayım iki yıllık evliyim çok küçük yaşta doğru kişiyle bi evlilik yaptım ama ailesi ve ailesinin çok yakın akraba olması xorlaştırıyo durumuAnnen kaç yaşında
Çalıştı mı eskiden
Yani hayatında bir şey yok ülkedeki birçok kişi böyle yaşıyor
Gitsün doktora belki ilaç vs verir ağlaması azalır ana gerçekten derdi varsa ve ağlıyorsa ona çözüm yok
Sen boşanıp gidersen de annen Mutlu olmaz da bu düşüncen senin küçük olduğunu düşündürdü bana
Yazdığınız şeyler için çok teşekkür ederim. Annemle din konuştum dışarı çıkıp gezmesini dolaşmasını söyledim ama çevrede gidicek kimsemiz yok var ama yok diyim size. Çok mutlu ettiniz beni yazdıklarınızlaZamanında çok ağır depresyonlar geçirmiş şimdi dünya yansa umurunda olmayacak bir annenin kızıyım. Tavsiyelerime lütfen kulak ver.
Öncelikle psikiyatriste gidip ilaç kullanmaya başlamaya ikna etmezsen o ağlama krizleri zamanla bayılma ve kasılma (kilitlenme) krizlerine dönebilir. O aşamadan sonra tedavi çok daha zor oluyor inan bana.
Doktora ikna ettikten sonra anneni evden çıkaracaksın. Haftada bir bile olsa bir kursa yazdır zevkine göre. Halk eğitimin, belediyelerin kadınlara yönelik çok keyifli kursları var. Komşum iğne oyasına gidiyor bu sene yaptığı takılara hayran kaldım, vaktim olsa ben de gideceğim resmen. Hem yeni arkadaşlıklar da edinir. Hatta çalışmıyorsan sen de git onunla.
Asla evde oturup kurmasına, kendini doldurmasına izin verme. Biz 10 küsur yıl önce atlatmamıza rağmen bu durumu hala annemi dışarı çıkmaya zorlarız. Alışveriş için markete pazara gitsek bile dönüşte bir pastaneye girer çay kahve içer sohbet ederiz. Hatta sıkça gittiğimiz bir erkek kahvesi var, çayı pek güzel. Maddi durum deme çay dediğin bir lira salaş yerlerde. Haftada 3-5 lira buna ayırın mesela.
Konu komşu gezmeleri de iyi geliyor annelere. Çok kendini kapatırsa ben hemen x teyzeyi ara seni ona bırakayım diyor zorluyorum.
Kayınvalideyle yaşamak zordur, anlıyorum seni. Ama kabul etmişsin bu yüzden çok büyük bir sorun yoksa hayatına adapte olmaya çalış. Sorunların olursa da annene anlatma, onu üzme. Mutlu olduğunu, rahatsız olmadığını görsün ki rahatlasın biraz.
O ağlama krizlerini biliyorum. Müdahale edilmezse çok daha kötü olacağını da biliyorum. Bu dediklerimi yaparsan annen hayata tutunur.
Kendimi iyileştirmeye çalışıyorum ama ben ne olursa olsun eşimle bi film açıyorum akşam dışarı çıkıyorum bi şekilde kafamı dağıtıyorum annem evdeklilerin hepsi işe okula gittiğinden evde tek kalıyo ve o zmanlarda mutsuz oluyo ağlıyo ben de her gün gidemiyorum yanınacanım benim hep annem annem demişsin ama bence sende mutsuzsun ilk önce kendin mutlu olmaya çalış hayatında ki olumsuzlukları düzelt sonra zaten annene faydan olur.
Annem 44 yaşlarında daha önce hiç çalışmadı ilk okula giden kız kardeşim var onu bırakıpta çalışmaz elinde bi mesleği de yokAnnen kaç yaşında
Çalıştı mı eskiden
Yani hayatında bir şey yok ülkedeki birçok kişi böyle yaşıyor
Gitsün doktora belki ilaç vs verir ağlaması azalır ana gerçekten derdi varsa ve ağlıyorsa ona çözüm yok
Sen boşanıp gidersen de annen Mutlu olmaz da bu düşüncen senin küçük olduğunu düşündürdü bana
Yazdığınız şeyler için çok teşekkür ederim. Annemle din konuştum dışarı çıkıp gezmesini dolaşmasını söyledim ama çevrede gidicek kimsemiz yok var ama yok diyim size. Çok mutlu ettiniz beni yazdıklarınızla
Anneniz menapoz sürecinde olabilir mi?Annem 44 yaşlarında daha önce hiç çalışmadı ilk okula giden kız kardeşim var onu bırakıpta çalışmaz elinde bi mesleği de yok
Anneniz menapoz sürecinde olabilir mi?
Anneniz menapoz sürecinde olabilir mi?
Adetleri çok uzun sürüyo iki senedir bu belirtisimi bilmiyorum. 20 gün sürdüğü bile oldu bu sneeAnneniz menapoz sürecinde olabilir mi?
Evt annemin de menapoz süreci bu şekilde olmuştu bikaç sene uzun süren mens süreleri sonra da araları açılmıştı ve o süreçte sürekli ağlayan bi insana dönüşmüştü.. Bi doktora görünürse bu süreçleri hafifleten ilaçlar veya bitkisel şeylerle biraz daha iyi hissedebilir.. Ama sonuç itibariyle manapoz süreci her kadının yaşayacağı ve en az hasarla atlatmaya çalışmamız gereken bi süreç.. Allah yardımcısı olsun inşallah geçecektir..D
Adetleri çok uzun sürüyo iki senedir bu belirtisimi bilmiyorum. 20 gün sürdüğü bile oldu bu snee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?