- 28 Şubat 2014
- 3.975
- 3.747
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yani normal bişey mi korkuyorum gerçektenEski aliskanlik
Kendi kendime diyalog kurduğumu düşlüyorum yani şöyle ki aklıma espiri geliyor ona söylerken düşünüyorum ayy iyice karışık anlattımEski erkek arkadasinla gercekte mi konusuyorsun yoksa kendi kendine onunla konustugunu mu dusunuyorsun
Konu cok havada kalmis biraz detay versen belki cozumu vardir
Ayy çok yaşayın içime su serpildialiskanlik, bende her aksam yarin icin plan yazarken aklimdan ilk gecen okula gitcem demek oluyor okul biteli 7 sene olmus. dogurmusum hala okula gitcem ben ya diyorum![]()
Sürekli içimden eski erkek ardaşıma bişeyler anlatıyorum ve bu beni korkutuyor engel olamıyorumDerdini anlayamadım
hımmmm şimdi anladımSürekli içimden eski erkek ardaşıma bişeyler anlatıyorum ve bu beni korkutuyor engel olamıyorum
Nasıl yani normal bişey mi korkuyorum gerçekten
26 merak ettim size de oluyor mu hiç yani birilerine bişeyler anlatırken buluyor munuz kendinizihımmmm şimdi anladım
İyi bisey değil destek alabilirsin
Kaç yasindasin gençsin sanırım ilerki yaslarda olur bu dediklerin
Hayır işlerimi aksatmıyor ama bununla mutlu oluyorum açıkçası bu beni korkuttuNormal bence, herkes kafasında olmayan dialoglar kurar.. şöyle dese böyle derim, böyle davranırım vs.. ama tabii günlük hayatını etkileyecek boyuttuysa, işlerini filan aksatmana neden oluyorsa bi sorun var demektir bence
Teşekkür ederimNormal
Çünkü paylaşılan şeyler var beyin henüz onun yokluğunu kabullenmemis
Zamanla konuşacak başka biri olunca geçer
Hayır canım yaşında çok genç bizim yaşlılarimizda çok oluyordu kafani rahatlık başka şeylere yönel26 merak ettim size de oluyor mu hiç yani birilerine bişeyler anlatırken buluyor munuz kendinizi
Ay bunu kimseye anlatamadım bende 26 yaşımdayım ve bende aynı şeyi yapıyorum kv ile kavga ediyorum kocamla kavga ediyorum ama rahatlıyorum o yüzden takmiyorum kafama26 merak ettim size de oluyor mu hiç yani birilerine bişeyler anlatırken buluyor munuz kendinizi