Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet rahatlatıyor ama hayal aleminde yaşıyor gibi oluyoruz kötü bişey değil mi buAynı şeyi bende yapıyorum ve bana hiç tuhaf gelmedi :) belki gerçek manada kimseyle iletişim kurmuyor oluşumdan bilmiyorum kendi kendime çok konuşurum, hayali kişilerle konuşurum ve çok rahatlatıcı olur:)
yoo gayet açıklayıcı:)) o an onunla paylaşmak istiyorsunuz bilinç altinizda o yüzden oluyor.Kendi kendime diyalog kurduğumu düşlüyorum yani şöyle ki aklıma espiri geliyor ona söylerken düşünüyorum ayy iyice karışık anlattım
Bilmem yıllardır yapıyorum bi zararını görmedim, belki de uzman desteği almak gerekir ama ben ihtiyaç hissetmedim, rahatsızlık veriyorsa destek alın derimEvet rahatlatıyor ama hayal aleminde yaşıyor gibi oluyoruz kötü bişey değil mi bu
Yo anladım gerçekten galiba yeni biri olduğunda buna son verecem :)yoo gayet açıklayıcı:)) o an onunla paylaşmak istiyorsunuz bilinç altinizda o yüzden oluyor.
ben gün içinde çok hoşuma giden , üzüldüğüm, heycanlandigim v.s bişey olduğunda kendi kendime onu algılamaya çalışırken , eşime anlatıyorum çoğu zaman.
tıpkı sizin gibi kendi kendime:))
belki onun vereceği tepkiyi canlandirip zihnimde ona göre davranmaya çalışıyorum.
yani evet biraz aliskanlik
birazda hayatınızda hislerine, fikirlerine önem verdiğiniz için oluyor.
o an onun espiriye güleceğini bilip mutlu oluyorsunuz gibi..
karışık mi oldu:)))
Yo aslında rahatlatıyor kimi zaman boşvermek lazım birazda düzelir zamanla inşlhBilmem yıllardır yapıyorum bi zararını görmedim, belki de uzman desteği almak gerekir ama ben ihtiyaç hissetmedim, rahatsızlık veriyorsa destek alın derim
Merhaba arkadaşlar evet itiraf ediyorum galiba çıldırdım önce kendi kendime sıkça konuşuyorum onu geçtim çıldırdığımı düşündüğüm konu şu ki eski erkek arkadaşımla konuşuyorum ona bişeyler anlatıyorum bıktım bu durumdan kendimi uyarıyorum neden böyle yapıyorum ne yapcam bennnn![]()
En belirgin özelliğimizdir de :)Hayır yay burcuyum :)Balık burcumusunuz?En belirgin özelliğimizdir de :)
Sağolun ne biliyim endişelendim umarım geçerHayal kuruyorsunuz işte. Hala ayrılmamışsınız gibi kafanızda onunla konuşuyorsunuz. Normal, unutunca geçer.
ZihnimdeYani sesli bir şekilde mi yoksa zihninde mi?