- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne konusuyormus?Hiç uzatmak istemiyorum konuyu ... Eşim olacak şahıs dün gece saat 2 de pubg denen oyunda bı kızla konuşuyordu .. Oyun hakkındaydi ama benim çok sinirim bozuldu .. Ben mi geri kafaliyim Allah aşkına bişey soyleyin
Yazışma değil normal telefon konuşması gibi .. Dün gece sadece ikisi vardı kimse yoktu ...Oyun nasıl bi oyun ki, özel mesaj mı yoksa genel, oyundaki herkesin görebileceği şekilde mi yazışıyorlardı? Konuşmak derken yazışmayı kastediyorsunuz sanırım.
İşte bana can ver beni kurtar oraya gitme ölürsün merak etme olmene izin vermem .. Falan filanNe konusuyormus?
Siz kotu insanlara denk gelmemissiniz benim bi arkadasim evli bir adamla gorusuyordu..adamla oyunun mesajlasma ozlliginden konusuyorlardi cunku karisi kizi taniyordu orda farkli bir isim ve ortada oyun oldugundan rahat rahat mesajlasiyorlardiBoyle sacma kiskancliklar bana eski erkek arkadasimi hatirlatiyor, hatirladikca boguluyorum nefes alamiyorum
Yapmayin, kendinizden nefret ettirirsiniz Allah askina yapmayin
Guvenmiyorsaniz ayrilin guveniyorsaniz da bi oyun icin insanlari darlamayin
Yoo ben de kotu insanlara denk geldim, ama hicbi seyin gizli kalmayacagina bi gun pat diye hic ummadigi yerden karsima cikacagina inanirim ki oyle de olur ve oldu da.Siz kotu insanlara denk gelmemissiniz benim bi arkadasim evli bir adamla gorusuyordu..adamla oyunun mesajlasma ozlliginden konusuyorlardi cunku karisi kizi taniyordu orda farkli bir isim ve ortada oyun oldugundan rahat rahat mesajlasiyorlardi
Ayrilmak icinde delillere ihtiyac var demki guveni zedelenmis biseyler icini gidikliyor ben boyle bi ihtimalin olma olasiligini soyledim..Yoo ben de kotu insanlara denk geldim, ama hicbi seyin gizli kalmayacagina bi gun pat diye hic ummadigi yerden karsima cikacagina inanirim ki oyle de olur ve oldu da.
Surekli yaa acaba bu kotu insan mi diye hayatimdaki kisiyi darlayamam onu biktiramam cunku boyle hainlik yapmama ihtimalini de goz onunde bulundururum.
Guvenmedigim insani hayatimda tutmam, ben gozaltinda tutuyorum her seyini cok irdeliyorum diye aldatamiyorsa ne anladim ben o işten.
İstedigi her seyi yapabilir kiz arkadaslari olabilir, oyun oynayabilir, bara gidebilir, bunlarin hepsinden alni ak cikacaksa o zaman kiymetlidir iste benim icin.
Yoo ben de kotu insanlara denk geldim, ama hicbi seyin gizli kalmayacagina bi gun pat diye hic ummadigi yerden karsima cikacagina inanirim ki oyle de olur ve oldu da.
Surekli yaa acaba bu kotu insan mi diye hayatimdaki kisiyi darlayamam onu biktiramam cunku boyle hainlik yapmama ihtimalini de goz onunde bulundururum.
Guvenmedigim insani hayatimda tutmam, ben gozaltinda tutuyorum her seyini cok irdeliyorum diye aldatamiyorsa ne anladim ben o işten.
İstedigi her seyi yapabilir kiz arkadaslari olabilir, oyun oynayabilir, bara gidebilir, bunlarin hepsinden alni ak cikacaksa o zaman kiymetlidir iste benim icin.