Anormal olan ben miyim ??

Bahsettiginiz oyunu dahi bilmiyorum.Ama farketmez.kadin erkek farketmez,hic tanimadigi kisilerle sadece bir oyun platformunda tanisip niye konusur ki insan? Hadi birisiyle bir tanisikligin vardir sosyal medyada birbirini eklersin anlarim.Tanimasan bile ortak arkadaslariniz vardir ayni is platformundasinizdir kabul edersiniz belki sohbet de edersiniz mesela mesleki bir konuda ,ayni zamanda once tanisirsiniz.Arkadas olursunuz,belki ilerletir sevgili de olursunuz.onu da anlayabiliyoeum .
Bunun disinda okey plus ve daha nice bilmedigim oynamadigim, zaman kaybi llarak gordugum mecralarda baska biriyle niye tanisilir? Gerek var midir? Konusup arkadas olunabilecek binlerce sosyal ortam ,instagram vs.varken? Bana cok gereksiz geliyor .Elbette konusulmasini muhabbet edilmesini kinamiyorum.Sadece gerej yok diyorum.Mesela sevgilim,liseden arkadasi olan bir kizla ,universiteden bir kiz arkadasiyla,ofusten biriyle konusabilir.bunu asla kiskanmam.cok normal.Ama bu kadar insan duruken oyun platformunda tanimadigi biriyle tanisip konusmasi..hem cok gereksiz, hem de beni dusundurur sinir eder..ya cok yalnizdir kendimi sorgularim,yada cidden yaramazlik yapmak istiyordur.
Belki de ben oynamadigim icin anlamiyorum..geri kafaliyim..ama mesela orda birisiyle konustuguna sahit olmaktansa tanidigim bir kiz aekadasiyla konustuguna sahit olmayi yeglerim..sadece oyun oynamak icin giren duzgun insanlar oldugu gibi, baska niyetlrle giren erkek ve kizlarda olabilir.Ne isi var yahu? Beni uyandirsin ben sarki soylerim ona:KK54:

Son düzenleme:
Bahsettiginiz oyunu dahi bilmiyorum.Ama farketmez.kadin erkek farketmez,hic tanimadigi kisilerle sadece bir oyun platformunda tanisip niye konusur ki insan? Hadi birisiyle bir tanisikligin vardir sosyal medyada birbirini eklersin anlarim.Tanimasan bile ortak arkadaslariniz vardir ayni is platformundasinizdir kabul edersiniz belki sohbet de edersiniz mesela mesleki bir konuda ,ayni zamanda once tanisirsiniz.Arkadas olursunuz,belki ilerletir sevgili de olursunuz.onu da anlayabiliyoeum .
Bunun disinda okey plus ve daha nice bilmedigim oynamadigim, zaman kaybi llarak gordugum mecralarda baska biriyle niye tanisilir? Gerek var midir? Konusup arkadas olunabilecek binlerce sosyal ortam ,instagram vs.varken? Bana cok gereksiz geliyor .Elbette konusulmasini muhabbet edilmesini kinamiyorum.Sadece gerej yok diyorum.Mesela sevgilim,liseden arkadasi olan bir kizla ,universiteden bir kiz arkadasiyla,ofusten biriyle konusabilir.bunu asla kiskanmam.cok normal.Ama bu kadar insan duruken oyun platformunda tanimadigi biriyle tanisip konusmasi..hem cok gereksiz, hem de beni dusundurur sinir eder..ya cok yalnizdir kendimi sorgularim,yada cidden yaramazlik yapmak istiyordur.
Belki de ben oynamadigim icin anlamiyorum..geri kafaliyim..ama mesela orda birisiyle konustuguna sahit olmaktansa tanidigim bir kiz aekadasiyla konustuguna sahit olmayi yeglerim..sadece oyun oynamak icin giren duzgun insanlar oldugu gibi, baska niyetlrle giren erkek ve kizlarda olabilir.Ne isi var yahu? Beni uyandirsin ben sarki soylerim ona:KK54:
İşte bilmediginiz için ;) bu oyunda iletişim şart gibi birşey direk telefonda muhabbet etmiyorlar zaten oyundayken mikrofon açık oluyor oynarken taktik gibi şeyler veriyorlar birbirlerine destek oluyorlar

Arkadaşlar oyunda ses her şey demek.
Sesli chat tanışma programı değil bu.
100 kişi arasından hayatta kalma şeklinde strateji gerektiren savaş oyunu.
Düşman şu yönde, bana şu lazım, vuruldum beni kaldır falan.
Oyun yani.
Her şeyden nem kapıyorsunuz yazık valla.
Oyunda tıpkı biricik kocalarımızın hayatın her yerinde kadınlarla karşılaşıp konuştuğu bir yer.
Niyeti bozuksa oyun dinlemezki?
İşyerinde, parkta çocuğunu oynatırken, markette, cafede, sokakta vs. kadınlar her yerde.
Bazen cidden saçmalıyorsunuz.

çok saçma yorumlar var. gereksiz kıskançlık diye nitelendirilemez aşırı kıskanç birisidir ve kendince gerekliymişki kıskanmış. tabi bunun doğru bir davranış olduğu söylenemez orası ayrı. fakat neden gerekli görür bir insan bu kıskançlığı yaşamayı ve yaşatmayı, yüksek ihtimal güvensizdir ya sevgilisine veya kendisine. bazı arkadaşlar oyunu açıklamış fakat şu detayı kimse vermemiş, pubg insanların arkadaş olarak birbirini ekleyebildiği ve yazılı olarakta özel bir pencereden mesajlaşabildiği bir platform. buradaki mesajlarda şüpheli bir şey yakalamadıysan sıkıntı yoktur. zaten sevgiline güveniyorsan arkadaş olarak eklemişlerse bile birbirlerini takım halinde iyi oynuyorlardır o yüzden çevrimiçi denk geldiklerinde birlikte oynamayı tercih ediyorlardır. ama kafanda başka şeyler kuruyorsan bir oyun üzerinden ( nereden tanıyor bunu, gerçek hayatta tanışıyorlar mı, o sayede mi oyunda bile iletişime geçiyorlar vb. ) düşünceler oluşuyorsa gerçekten güven problemin vardır. Hadi diyelim sende problem yok gerçekten güven vermiyordur çok hatası olmuştur. Bir oyundan kıskanacak kadar ve bu şekilde uç şeyler düşündürtecek kadar olduysa kendine yazık ediyorsun

Benim elimde bir ara dadanmıştı sonra bende indirdim beraber oynamaya başladık. Orda oyun oynadığımız çocuklarla sohbet ederken onlar gayet kızlarla tanıştıklarını görüştüklerini vs. ifade ettiler. Ben tek oynadığımda eşim miktofon açmama konuşmama izin vermiyo çok fazla değişik tip var diye. O da genelde benle oynuyordu. Artık oynamıyoruz ama.
Yani oyun mesajlaşmaya ve sesli chate imkan sağlıyor mesela 4 kişi girdiniz oyuna mikrofonlar açık birbirinize taktikler vs veriyorsunuz, sesli oynanması gereken bir oyun isterseniz oynarken sohbette edebilirsiniz.
Eşiniz bunu kötüye kullanmış diyemem ama arahatsız olduysanız söyleyin sesli oynamasın.

Ben yıllarca oyuncu idim profesyonel olarak bu oyunuda adım gibi bilirim . Yalnız nisanlandigimdan itibaren bu tarz şeylere tamamen kendimi kapattım ve herşeyimi eşime adadım onunla vakit geçirdim . Şimdi bence bana sorarsanız o oyunla vaktini geçirmek yerine eşi ile neden vakit geçirmiyor daha mi önemli bu!oynayacaksa bile eşi ile oynasın yeterki eşi olsun yani beraber olsunlar önemli olan bu. Alın karşınıza oturun konuşun bence bu ciddi boyutlara ulaşıyor 1 saat 2 derken günlük 4 5 saate çıkar eşiniz elden gider size söyleyeyim . Ben kendimden biliyorum 1 2 saat başladı günlük 9 10 saatlere kadar gitti hele birde arkadaş ortami kurduysan o daha da oyuna bağımlı yapar insanı. Oturun konusun

Back
X