- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
- Konu Sahibi be your selff
-
Evimiz birinci kat. 2 küçük çocuğumla kaliyorum. Hırsızlık olayları beni çok etkiler.Aslında kapıyı çalması saçma niye kendi anahtarı yok bu adamın?
Korkacak ne var ki?
şimdi okudum birkaç yorum da olabilir ha bu sebep aklıma gelmemişti..bu çok rahatsız bir durum ya baskın yapma niyeti iğrenç..Pampa bence adam biraz paranoyak gibi
Sigara icmeme sağlık açısından zararlı diye kiziyor , o yokken rahat rahat iciyorum. O yüzden soruyorum aslında :) geliyorsa dişlerimi fircalicam :)Aklıma gelen inada bindirmesi .. Belki sora sora adamın aklını bulandirmissiniz.
Açık açık söyleyin , ev kendim , darmaduman sen yokken, biraz cekiduzen vermek açısından soruyorum .
Siz neden ısrarla ogrenmek ıstıyorsunuz pekı?
Tamam iste sorun cozuldu,sigarayla yakalamaya calisiyor ki kalayı bassın!Sigara icmeme sağlık açısından zararlı diye kiziyor , o yokken rahat rahat iciyorum. O yüzden soruyorum aslında :) geliyorsa dişlerimi fircalicam :)
Oda doğru ve şimdi okudum amacı baskın demissiniz..Artık net bir şekilde konusun eşinizle bu böyle olmaz hem çekip 6 ay gelmiyor hem onca uzun süreden sonra haber vermiyorsun amacın ne diye açıkça sorunEvimiz birinci kat. 2 küçük çocuğumla kaliyorum. Hırsızlık olayları beni çok etkiler.
Anahtarla girer evin içinde dolaşır kalpten giderim
Bu bana cok masum geldı amaSigara icmeme sağlık açısından zararlı diye kiziyor , o yokken rahat rahat iciyorum. O yüzden soruyorum aslında :) geliyorsa dişlerimi fircalicam :)
Odaları çaktırmadan geziyor . Ben salağım ya anlamıyorumAdam odalari geziyormus eve gelince, bunu sonra okudum. Guvenmedigi icin baskin yapiyormus. Korkmaktan ziyade bu durum daha can sıkıcı.
Allahtan sigaraymış guvensizligin nedeniOda doğru ve şimdi okudum amacı baskın demissiniz..Artık net bir şekilde konusun eşinizle bu böyle olmaz hem çekip 6 ay gelmiyor hem onca uzun süreden sonra haber vermiyorsun amacın ne diye açıkça sorun
Ne bekliyordunuz?Bu bana cok masum geldı ama
Odalari niye geziyor tek tek o zaman sigaraysa sadece?))Allahtan sigaraymış guvensizligin nedeni
Daha kötüsünü düsünmek istemiyorum,belki sigara paketi ariyordur!Odalari niye geziyor tek tek o zaman sigaraysa sadece?))
Yok bence hem sigara hem de başka şüpheler var adamın aklinda
Haha ah benim iyi niyetli arkadaşım çok tatlısınDaha kötüsünü düsünmek istemiyorum,belki sigara paketi ariyordur!
Odalari niye geziyor tek tek o zaman sigaraysa sadece?))
Yok bence hem sigara hem de başka şüpheler var adamın aklinda
Ben komik birşey göremedim. Benim korkum sigara kokusuyla karşısına çıkmamak , onun şüphesi biri mi var .yorumlardan biri varmı diye baskın yaptığını dusundum..Daha kötüsünü düsünmek istemiyorum,belki sigara paketi ariyordur!
[/QUOTE]Ben komik birşey göremedim. Benim korkum sigara kokusuyla karşısına çıkmamak , onun şüphesi biri mi var .yorumlardan biri varmı diye baskın yaptığını dusundum..
Ve konu saçma bir hal aldı. Bu ev benim evim ve gelen giden haber versin bir zahmet . Onla da bu yüzden tartisiyoruz
gelni="The Calender, post: 57456823, member: 570048"]Allahtan sigaraymış guvensizligin nedeni
[/QUOTE]Ben komik birşey göremedim. Benim korkum sigara kokusuyla karşısına çıkmamak , onun şüphesi biri mi var .yorumlardan biri varmı diye baskın yaptığını dusundum..
Ve konu saçma bir hal aldı. Bu ev benim evim ve gelen giden haber versin bir zahmet . Onla da bu yüzden tartisiyoruz
gelni="The Calender, post: 57456823, member: 570048"]Allahtan sigaraymış guvensizligin nedeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?