Ansızın gelen adam

Aklıma gelen inada bindirmesi .. Belki sora sora adamın aklını bulandirmissiniz.

Açık açık söyleyin , ev kendim , darmaduman sen yokken, biraz cekiduzen vermek açısından soruyorum .
Sigara icmeme sağlık açısından zararlı diye kiziyor , o yokken rahat rahat iciyorum. O yüzden soruyorum aslında :) geliyorsa dişlerimi fircalicam :)

Evimiz birinci kat. 2 küçük çocuğumla kaliyorum. Hırsızlık olayları beni çok etkiler.
Anahtarla girer evin içinde dolaşır kalpten giderim
Oda doğru ve şimdi okudum amacı baskın demissiniz..Artık net bir şekilde konusun eşinizle bu böyle olmaz hem çekip 6 ay gelmiyor hem onca uzun süreden sonra haber vermiyorsun amacın ne diye açıkça sorun

Odalari niye geziyor tek tek o zaman sigaraysa sadece?))
Yok bence hem sigara hem de başka şüpheler var adamın aklinda

Daha kötüsünü düsünmek istemiyorum,belki sigara paketi ariyordur!
Ben komik birşey göremedim. Benim korkum sigara kokusuyla karşısına çıkmamak , onun şüphesi biri mi var .yorumlardan biri varmı diye baskın yaptığını dusundum..
Ve konu saçma bir hal aldı. Bu ev benim evim ve gelen giden haber versin bir zahmet . Onla da bu yüzden tartisiyoruz
gelni="The Calender, post: 57456823, member: 570048"]Allahtan sigaraymış guvensizligin nedeni[/QUOTE]

[/QUOTE]
Ama ben gülmedim gayet ciddi yorum yaptim...ve ciddi ciddi sigaradan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku bir arkadasim da nisanlisiyla ayni sıkıntıyı yasadi...Adam isyerine habersiz girip cikardi

Ben burda nerdeyse 2 yıldir uyeyim.
Diyet gruplarında yorumlarım da var.
Esim yurtdışı ve şehir dışı nerdeyse 3 yıla yakın ayrı kaldık.
Mümkünse yalnız yaşayan bir kadın olarak gelen giden haber versin .
Korkularım olabilir normaldir çünkü yalnizim ve korumam gerek çocuklarım var.
Bu konuyu başka yone cekmezseniz sevinirim . CuteMom

Ama ben gülmedim gayet ciddi yorum yaptim...ve ciddi ciddi sigaradan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku bir arkadasim da nisanlisiyla ayni sıkıntıyı yasadi...Adam isyerine habersiz girip cikardi[/QUOTE]
Memlekete ablamin yanına gitmiştim. Orda rahat rahat sigara icebiliyorum. Marketten dönerken ağaçların arasına oturmuş bizi bekliyor koca kişisi. Ben sok oldum.
Sürpriz yapmış !

[/QUOTE]
Pardon da komik olduğunu kim söyledi zaten??
Ayrıca şüphesinin nedeninin sigara olduğunu buraya konu acana kadar bilmiyor olmanız da çok ilginç..
Neyse şimdi öğrenmiş ve rahatlamış olmanız iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…