Ansızın gelen adam

Ama ben gülmedim gayet ciddi yorum yaptim...ve ciddi ciddi sigaradan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku bir arkadasim da nisanlisiyla ayni sıkıntıyı yasadi...Adam isyerine habersiz girip cikardi
Memlekete ablamin yanına gitmiştim. Orda rahat rahat sigara icebiliyorum. Marketten dönerken ağaçların arasına oturmuş bizi bekliyor koca kişisi. Ben sok oldum.
Sürpriz yapmış ![/QUOTE]
Birakma sozu verdiniz mi cevap olarak hayir deyin lütfen

Ama ben gülmedim gayet ciddi yorum yaptim...ve ciddi ciddi sigaradan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku bir arkadasim da nisanlisiyla ayni sıkıntıyı yasadi...Adam isyerine habersiz girip cikardi[/QUOTE]
Memlekete ablamin yanına gitmiştim. Orda rahat rahat sigara icebiliyorum. Marketten dönerken ağaçların arasına oturmuş bizi bekliyor koca kişisi. Ben sok oldum.
Sürpriz yapmış !

Sürpriz yapmış !
Birakma sozu verdiniz mi cevap olarak hayir deyin lütfen[/QUOTE]
İçiyorum tabiki. Kabullendi. Ama o sanıyor ki ben bir kaç tane içiyorum.
Paket bitiyor haberi yok :)

İçiyorum tabiki. Kabullendi. Ama o sanıyor ki ben bir kaç tane içiyorum.
Paket bitiyor haberi yok :)
ama burda gulecegim haberiniz olsun:)
Esiniz okb aday adayı bilginize ....[/QUOTE]

Geçmişte yaşadığı olumsuz şeyler yüzünden alttan aliyorum . Çünkü bende zor bir insanım . Bazen çekilmez olabiliyorum.

Eger ikna edebilirseniz uzmana gorunsun suan davranis bozuklugu ilerde ataklarla devam eden bir rahatsizlik bu...
Bazen beni kriz anında görünce terapi alalım çocuklar için kendimiz için diyor . Beni o hale getiren kendisi aslında .
Şuan yurtdışında .
Ansızın gelirse kapıyı çaldığında ""hırsız var imdat ''diye bağırıp onu mahalleye rezilmı etsem

O da sigara baskını.
Bakalım dışarda içiyor musunuz diye?

Peki hangi gün döneceği belli mi?

Merhaba.Eşinizin karakterini bilmiyorum ama genel bir yorum yapmak gerekirse; uzakta olduğu için nekadar güvensede bir tedirginlik olabilir.İnsan psikolojisi çok enteresan.Sizden uzakta yaşadıkları,gördükleri,duydukları herşey sebep olabilir ( sonuna kadar güveniyor olsa dahi) Sizde kendinize güveniyorsanız bırakın haber vermesin.Eşiniz o sizin; karşılaşacağı en fazla dağınık bir ev,dağınık bir eş olur.Sizin böyle rahat davranmanız,geliş saatiyle ilgilenmeyişiniz ve geldiğinde herşeyin normal olduğunu görmesi bir süre sonra rahatlığa bırakacaktır yerini.Deneyin derim.Sevgiler.

O da sigara baskını.
Bakalım dışarda içiyor musunuz diye?

Sigarayla ilgili şüphesi yoktu aslında . Bu ani gelişlerinin sebebini tam olarak bilmiyorum.
Bekarken sigara içerdim zaten. Hamilelikte bıraktım . Sonra geri başladım. Ben utandığım için söyleyemedim . Çünkü bırakınca sevinmişti.
Ablamların ev bizim eve 3 saat uzaklıkta. İzin vermişler işyerinden , o da yanımıza gelmiş haber vermeden

Çok anlamli bir yorum olmuş tesekkur ederim.
Bunu da deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…