- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi be your selff
-
Memlekete ablamin yanına gitmiştim. Orda rahat rahat sigara icebiliyorum. Marketten dönerken ağaçların arasına oturmuş bizi bekliyor koca kişisi. Ben sok oldum.Ama ben gülmedim gayet ciddi yorum yaptim...ve ciddi ciddi sigaradan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku bir arkadasim da nisanlisiyla ayni sıkıntıyı yasadi...Adam isyerine habersiz girip cikardi
Birakma sozu verdiniz mi cevap olarak hayir deyin lütfen[/QUOTE]Memlekete ablamin yanına gitmiştim. Orda rahat rahat sigara icebiliyorum. Marketten dönerken ağaçların arasına oturmuş bizi bekliyor koca kişisi. Ben sok oldum.
Sürpriz yapmış !
İçiyorum tabiki. Kabullendi. Ama o sanıyor ki ben bir kaç tane içiyorum.Birakma sozu verdiniz mi cevap olarak hayir deyin lütfen
Gelirken yemek de getirsin mümkünseGuveniyorum ama yine de gozlerimle gormek istiyorum:) Sorun etmeyin bence anormal bisey yapmiyosanizAlniniz ak istedigi saatte gelsin cat kapi
ama burda gulecegim haberiniz olsun:)İçiyorum tabiki. Kabullendi. Ama o sanıyor ki ben bir kaç tane içiyorum.
Paket bitiyor haberi yok :)
ama burda gulecegim haberiniz olsun:)İçiyorum tabiki. Kabullendi. Ama o sanıyor ki ben bir kaç tane içiyorum.
Paket bitiyor haberi yok :)
Alıntılar kafamı bulandırdiama burda gulecegim haberiniz olsun:)
Esiniz okb aday adayı bilginize ....
Alıntılar kafamı bulandırdiama burda gulecegim haberiniz olsun:)
Esiniz okb aday adayı bilginize ....
Bazen beni kriz anında görünce terapi alalım çocuklar için kendimiz için diyor . Beni o hale getiren kendisi aslında .Eger ikna edebilirseniz uzmana gorunsun suan davranis bozuklugu ilerde ataklarla devam eden bir rahatsizlik bu...
Olabilir ise yarar belki:)Bazen beni kriz anında görünce terapi alalım çocuklar için kendimiz için diyor . Beni o hale getiren kendisi aslında .
Şuan yurtdışında .
Ansızın gelirse kapıyı çaldığında ""hırsız var imdat ''diye bağırıp onu mahalleye rezilmı etsem
O da sigara baskını.Ama ben gülmedim gayet ciddi yorum yaptim...ve ciddi ciddi sigaradan dolayi oldugunu dusunuyorum cunku bir arkadasim da nisanlisiyla ayni sıkıntıyı yasadi...Adam isyerine habersiz girip cikardı
Memlekete ablamin yanına gitmiştim. Orda rahat rahat sigara icebiliyorum. Marketten dönerken ağaçların arasına oturmuş bizi bekliyor koca kişisi. Ben sok oldum.
Sürpriz yapmış !
Peki hangi gün döneceği belli mi?Bazen beni kriz anında görünce terapi alalım çocuklar için kendimiz için diyor . Beni o hale getiren kendisi aslında .
Şuan yurtdışında .
Ansızın gelirse kapıyı çaldığında ""hırsız var imdat ''diye bağırıp onu mahalleye rezilmı etsem
Merhaba.Eşinizin karakterini bilmiyorum ama genel bir yorum yapmak gerekirse; uzakta olduğu için nekadar güvensede bir tedirginlik olabilir.İnsan psikolojisi çok enteresan.Sizden uzakta yaşadıkları,gördükleri,duydukları herşey sebep olabilir ( sonuna kadar güveniyor olsa dahi) Sizde kendinize güveniyorsanız bırakın haber vermesin.Eşiniz o sizin; karşılaşacağı en fazla dağınık bir ev,dağınık bir eş olur.Sizin böyle rahat davranmanız,geliş saatiyle ilgilenmeyişiniz ve geldiğinde herşeyin normal olduğunu görmesi bir süre sonra rahatlığa bırakacaktır yerini.Deneyin derim.Sevgiler.Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor
Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda
O da sigara baskını.
Bakalım dışarda içiyor musunuz diye?
Geleceği gun belli değil ama gece gelirse bende ona sürpriz yapacagimPeki hangi gün döneceği belli mi?
Çok anlamli bir yorum olmuş tesekkur ederim.Merhaba.Eşinizin karakterini bilmiyorum ama genel bir yorum yapmak gerekirse; uzakta olduğu için nekadar güvensede bir tedirginlik olabilir.İnsan psikolojisi çok enteresan.Sizden uzakta yaşadıkları,gördükleri,duydukları herşey sebep olabilir ( sonuna kadar güveniyor olsa dahi) Sizde kendinize güveniyorsanız bırakın haber vermesin.Eşiniz o sizin; karşılaşacağı en fazla dağınık bir ev,dağınık bir eş olur.Sizin böyle rahat davranmanız,geliş saatiyle ilgilenmeyişiniz ve geldiğinde herşeyin normal olduğunu görmesi bir süre sonra rahatlığa bırakacaktır yerini.Deneyin derim.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?