Ansızın gelen adam

Ben istiyorum ki haber versin hazırlık yapayım.
Çocuklar bütün gün evi dağıtıyor. Bazen masada oyun hamurları duruyor öylece uyuyup kalıyoruz.

Yurtdışı mevzusu kapandı artik. Yurtdisindayken yüklü bir birikim yaptık .bunun için gitmişti zaten.
Lojmanda kalıyordu. Bazen pat diye görüntülü arardık birbirimizi
Şu anda yurtdışında değil mi?

Mesela ben ev boş diye kafama göre yatiyorum, dağıtıyorum ama simdi her an gelecek gibi tedirginim
Ayy ben öyle çok korkarım
Günlerce yalnız kalabilirim,gece korkmam,ama ani bir ses,arkamda birden birinin belirmesi vs irkiliyorum birden.Eşim bazen eve gelir,örneğin çamaşırı makinadan çıkarırken yanıbaşımda biter,çığlığı basarım,ya da mutfakta arkam dönükken gelir birşey söyler aniden,yine aaay
,artık dalgasına öksüre öksüre geliyor,çığlık atmamdan bıktı

adam 6 aydir yok olsa ben herhalde almaya falan giderim oldugu yere, veya hic olmadi havaalanindan alirim.

kocisci ciktim iyice,

cok cok garip geldi bana anahtariyla eve girmesi gecenin ucunde.
Bir kadın böyle yapan kocasını tüfekle vurmuş ya,biri eve girmeye çalışıyor diye,bu lazım demekki

bir gece ansızın gelebilirim diye bir türk sanat müziği eseri vardı. sen, o gelince onu aç ona dalga geçer gibi.
büyük ihtimalle dalga mı geçiyorsun benle der. evet dersin şaka gibisin dersin.

Kendi gittiği yerde boklar yiyor demekki senide öyle zannediyor kafasında çünkü kişi kendi bilirmiş her işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…