- Konu Sahibi bitterlemon
-
Ne kadar güzel bir beraberlik...
Büyük bir zevkle okudum hepsini...
Umarim sonu da baslangici gibi oluropuyorumnanaktan
işi biliyor bu adam ya, çok fena bişi.. duble temkin gerekli sana :)
bahsetmiştim ya bugun bana msnde yazdıklarından. şansa bak bide ananemi çağırdım yalnız kalmamk için demişti.. şimdi aileside ankarada ama o yalnız yaşıyor. ananesi bodrumda yaşıyor ve en çok 1 ay kalıp gidicek.. bizimde yonlarca film izleme planımız var.. bu tarz bişeyin sözü geldiğinde ortaya ananae gidince yani, bana bu kadar düşünceli kibar vede centilmen yaklaşırken hayır sana gelmem diyebilecekmiyim ben:))) yada gitmemek mi lazım?? aslında bi kez gitmiştim çok önceden bir yıl kadar önce...
ilişkime başlayalı 3 ay kadar olmuştu o zamnalar.. ve ben daha önce evli olduğunu hatta ide oğlu olduğunu yeni öğrenmiştim. bayram tatiliydi ve zaten bunalmışım karar vermek zor ama seviyordum da bi yandan.. beni aradı yine zamanlama harika tabi.. bayramımı kutlamak için. naber nasılsın derken iyiyim evdeyim sıkılıyorum dedim. sen nasılsın dedim bende evdeyim sıkılıyorum dedi.. film izleyeceğim gel istersen dedi. bende zaten moralim bozuk tamam dedim. hatta bi şişe kırmızı şarap alıp gittim ona.. ilk kez gidiyorum ya bişey almak lazım:)) sohbet eetik ben anlattım olanları. oda bana tavsiyeler verdi falan, dediki belli seviyorsun ve yanlışta olsa devam kararı alacak gibisin. hakkatende o dönem öyle yaptım. sonra filme geldi sıra ben testereyi izlemek istedim. fakat seçtiğim film salondaki dvd de göstermedi. bide içerdekini deneyim dedi gitti vede orda açıldı. bu arada içersini ben oturma odası sanıyorum. bi gittim yatakodsı..ama tabi o anda ben burda izleyemem de diyemedim. mecburen oturup izledik yanyana:) mısır patlattı.. patlamış mısır şarap vede testere filmi...çok güzel zaman geçirmiştik sanki bi kızla izler gibi zararsızdı herşey. ama o gün ordan çıkarken kaçar gibi gitmiştim eve, çünkü kendime itiraf etmek istemesem bile o gün de çok etkilenmiştim ondan...
bu anımız bir yana ama artık sevgili olunca işler daha değişik, temkinli olmak ve bu durumlar yanyana gelmemeli::))))
bence gitmemen daha doğru....ama şöyle bişey gidip erkek arkadaşınıda sınayabilirsin tutumlarını davranışlarını...
yalnız sevgili olarak davranışları nasıl diye denerkende ateşle barut yanyana olmayalım:)))
neyse en azından ananemiz daha burada:)) işin şakası bir yana elbette insan nerede olursa olsun ne kadar yalnız kalırsa kalsın tavırlarıyla kendini belli edip her iki tarafıda yönlendirebilir..ki bende ona bu konuda gerçekten de güveniyorum. ama yade ninde dediği gibi birde bu tarz bir durumda nasıl olduüunu denemek lazım. gerçekten olması gerektiği gibi davranıp bunuda ayarlamayı başarırsa o zamanda benden tam not alacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?