- Konu Sahibi bitterlemon
-
wow mesaj çok hoş :)
bence behlüle danışma...
estetık falan yaptırsan neysede kaydirigubbakcemile3
değişiklikleri onsuz yapmamanı isteyebilir ama erkekler bence bu tür konularda sevgilisine ayrı bir hava katıp hoş gösterdiyse onları şaşırtır :)
hep o mu seni şaşırtacak şimdi sen yap ona :)
bu tür şeyleri habersiz yapıp,gafil avlamak daha etkili olur bence aklinialirimsmile
Ah Bitter Ah!
Daha 2 gün önce az ara taktiği yapıp sonucunda mutlu olmadın mı sen?
Şimdi bu mesaj ve bu haftaki yoğunluğu sayesinde cevap vermemesinden dolayı başa dönmezsin umarım...
canım bence şımarmış
yani baya görüşmediğiniz olmuştu hatırlıyorum onun işleri vs yüzünden
nolmuş yani 1 gün sen arkadaşlarınla görüşsen
ayrıca madem planı vardı niye önceden söylememiş
senin elinin altında olmasına alışmış
nası olsa bitter boştur ben biletleri ayarlayayım demiş
yani onun gözünde biraz evde oturup onu bekleyen bitter konumuna düşmüşsün
böyle olmadığını hatırlat ona
aslında bence iyi olmuş ama alttan alma çok fazla kendini de suçlu hissetme
sen çözüm sunarken onun kendini çekmesi hoş olmamış bence
tamam iş yüzünden stresli olabilir ama siz görüşmüyorken senin onu pıs pıs beklemen anlamına da gelmiyor bu
bence bu akşamki planını bozma.
neden mi?
birincisi bugün görüşelim dememiş sana. dün madem bugün görüşemedik yarın görüşelm diye çözüm sunmalıydı senin gibi.
ikincisi sen o sana bişi yapalım der diye sürekli tetikte onu beklemek zorunda değilsin üstelik bu bi süre sonra daha büyük sorunlara yol açar emin ol
üçüncüsü arkadaşları hiç bi zaman boşlamamak lazım bence bak o ortağından kopmuyor hiç bi zaman sonra işler ters gidince sevgilimizle kızlar dağılıyor ama erkekler kankalarıyla fink atıyorlar biz bi bakıyoruz a aaa kankamız kalmamış :)
canım bunlar benim fikirlerim biraz dominantımdır ben sen kafanda tart biç kendine uygun yerleri al herkesin ilişkisi farklı sonuçta :)
canım bence bu kadar korkma. ilişkinin bi yere gitmesinden korkarak sürekli kendini kısıtlamaya çalışırsan sonunda çok bunalırsın. bu bunalımdan sonra birden karar değiştirirsen de bu sefer karşındaki noluyoruz diye hesap sorar sana. halbuki hesap sorulcak bişi değil bu. iki taraf için de olması gereken bişey. bence kafanda büyütme o kadar. gıcıklık yapıyormuşçasına da söyleme hani inat gibisinden. güzelce konuş bişey olmamış gibi sanki bugün görceğin arkadaşını çok özlediğini fln bişiler yapcağınızı söyle. yarın boşsan bişiler yapalım mı da de istersen.. orası optional :)
Bir ilişkide görüşmek doğal olandır bitter. Hesapla kitapla görüşme olmaz. Aynı şehirlerdeki iki insan sevgiliyse görüşme problem olmamalı. Kızdım ben şimdi behlüle. Sen evlilik hayalleri kurarken görüşmeniz zora giriyor. İş görüşmesi ve istanbul? Olursa istanbulda mı çalışacak. öyleyse sen ne olacaksın?
bugüne kadar aşkın için herşeyi yapıp fedakarlık gösterdin;ben bundan sonrada ona bırak sırayı!
yelkenleri çok çabuk suya indiriyorsun bitter.erkeklerle oynadığımız bu aşk oyunun da biz elimizdeki bütün oyuncakları verirken onlar ise sadece kendilerinde olanla oynamamızı istiyorlar,bizim kadar verici değiller..
senin mesajın evlilikten bahsediyor resmen. o da buna cevap vermeyerek evlilikten kaçtığını açıkça gösteriyor.
sana onu özlemek ve ne zaman görüşeceğinizi merak etmek kalıyor. o ise kendi zamanını planlayıp eğer isterse seni de araya sıkıştıryor. bence sinema bileti filan almamıştı. baskın çıkıp seni iyice eziyor ve bırak evliliği onunla görüşebiliyor olmaya razı olmanı bekliyor.
ilişkinizi bu hale getiren o olsa da, farklı boyuta taşıyabilecek olan tek kişi ar o da sensin.
her zaman söylediğim gibi, güç sende. ama farkında değilsin. anlık tepkilerin var, sabırlı değilsin ve kendini yenik görüyor gibi bir halde devam etmeye çalışıyorsun. onun seni hak etmeye çalışması gerek. neyse yeterince kızdırdım yine seni. gideyim ben.
sana resmen trip yapmış ya...
bence senden çok yüz bulmuş,senin her gel dediğinde hazır olmana alışmış ve bir arkadaşlarımla bir yere gidip yemek yiyeceğiz deyince hemen tavır almış.
asla önceden yaptığın planını değiştirme yoksa bu böyle uzar gider...
o kendini sana ayarlasın.o nasıl planından vazgecmıyorsa sende vazgecme.ne var sankı 1 saat geç bulussanız..
bu bence ilerde de hep problem olur.bazen seninde planlarının olailceğini,gel dediğinde gelip git dediğinde gidemeyeceğini göster.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?