Anszn hayatma giriyorsun, varlnla beni martyorsun...Peki ya sonra?

wow mesaj çok hoş :)
bence behlüle danışma...
estetık falan yaptırsan neysede kaydirigubbakcemile3
değişiklikleri onsuz yapmamanı isteyebilir ama erkekler bence bu tür konularda sevgilisine ayrı bir hava katıp hoş gösterdiyse onları şaşırtır :)
hep o mu seni şaşırtacak şimdi sen yap ona :)
bu tür şeyleri habersiz yapıp,gafil avlamak daha etkili olur bence aklinialirimsmile

mesaj hoş da, bakalım onda yarattığı etki nasıl oldu.. ah bide bana yansıtsa... gerçi direk yansıtmasa da bu bana yol su elektrik olarak geri döner muhakkak:)

açlarım konusunu bilemiyorm hala:)) galiba öncesinde benim karar verebilmem gerekiyor...

Ah Bitter Ah!
Daha 2 gün önce az ara taktiği yapıp sonucunda mutlu olmadın mı sen?
Şimdi bu mesaj ve bu haftaki yoğunluğu sayesinde cevap vermemesinden dolayı başa dönmezsin umarım...

Ah Bitter Ah!
Daha 2 gün önce az ara taktiği yapıp sonucunda mutlu olmadın mı sen?
Şimdi bu mesaj ve bu haftaki yoğunluğu sayesinde cevap vermemesinden dolayı başa dönmezsin umarım...

vala arkadaşa katılıyorum canımm..artık biraz dizginleri eline al..bak en ufak bir şeyde nasıl bıraktın kendini..önemli olan en bu sen bu mesajları ona çekmezken onun sana olan ilgisini göstermesi...en güzel sevgi her zaman derim karşılıksız olanıdır...:asigim:

bittercim gene döktürmüşsün:)
evet biraz mesaj için erken mi geldi ama olsun hiçbişeye keşke demeyelim
canım evet saç işi karar verme işi
ben bir beş dakika içinde karar verdim ve gittim

birde canım bence sen bazı zamanlar boşuna endişe ediyorsun bence
behlülle hani her çiftten daha öte ana güzellik katabilen bir yönünüz var ve hiçbir erkek kolay kolay böyle bir kızı bırakmak istemez, hele ki aslan yaşanmışlıklara çok değer verir ve kolay vazgeçebilen bir burç değildir zaten

kızlar herkese selam...

çok haklı çıktınız, fazla aramıyor olmama rağmen, bu mesajın ardından yine tatsızlık çıktı.. yani pazartesi salı rutin işlerden görüşemedik. dün akşam ise ben iş çıkışı eve gideceğimi söylemiştim saat 5 gibi konuştuğumuzda. işyerinden çıktık kızlarla gideerken yol üzerinde biyerde bi yarım saat yemek yiyelim dedik. oradan içeri girmeden önce behlülü aradım. oda tamam, gelmişsiniz artık dedi, eğer planın varsa eve geçebilirm dedim, yok yiyin siz deyince de iyi o zaman eve geçince arıcam dedim. 7.30da evdeydim ki, biliyosunuz zaten beni hep 8 gibi alır...

aradım heyecanla, geç kaldın artık dedi, niye dedim, ben 19.40 matinasına sinema için bilet ayırtmıştım dedi, yandı şimdi onlar.. ama ben sordum neden söylemedin dedim... oradan döndürmem seni, karar vermişsin dedi.... çoook saçma değil mi!!!!

o zaman gel al beni başka bişey yaparız dedim, fakat bu sefer de ortağıyla yemek planı yaptığını, az sonra gideceklerini söyledi.. benide al işte dedim, zaten yemek yiyip hemen ordan da eve geçeceğiz, öyle bi ortam istemiyorum dedi.... bende iyi o zaman afiyet olsun dedim, kapattık...

hayır ne bu şimdi anlayan varsa banada anlatın lütfen.....

gece iyigeceler demek için aradım, küs gibi olmamak için.. öğrendim ki direk evine gitmiş, canı istememiş bişey yapmak.. kapatırken sabah görüşürüz dedi, buda demek ki sabah beni ara... bende uyandırdım gene, sonra bidaha aramadım.. akşam ise önceden bi arkadaşıma sözüm var, bugunde görüşemicez.. iptal mi etmeliyim, tavır olarak mı algılar gidersem... kararsızım.. ve abimleri arayıp cuma akşamı yemeğe davet etmişti, abimde bugun arayıp tamam diyecek.... tabi behlül vazgeçmezse... offfffff ne yapacağım ben.. fazla mı şımarttım, bütün bunlar o yüzden mi???

canım bence şımarmış
yani baya görüşmediğiniz olmuştu hatırlıyorum onun işleri vs yüzünden
nolmuş yani 1 gün sen arkadaşlarınla görüşsen
ayrıca madem planı vardı niye önceden söylememiş
senin elinin altında olmasına alışmış
nası olsa bitter boştur ben biletleri ayarlayayım demiş
yani onun gözünde biraz evde oturup onu bekleyen bitter konumuna düşmüşsün
böyle olmadığını hatırlat ona
aslında bence iyi olmuş ama alttan alma çok fazla kendini de suçlu hissetme
sen çözüm sunarken onun kendini çekmesi hoş olmamış bence
tamam iş yüzünden stresli olabilir ama siz görüşmüyorken senin onu pıs pıs beklemen anlamına da gelmiyor bu
bence bu akşamki planını bozma.
neden mi?
birincisi bugün görüşelim dememiş sana. dün madem bugün görüşemedik yarın görüşelm diye çözüm sunmalıydı senin gibi.
ikincisi sen o sana bişi yapalım der diye sürekli tetikte onu beklemek zorunda değilsin üstelik bu bi süre sonra daha büyük sorunlara yol açar emin ol
üçüncüsü arkadaşları hiç bi zaman boşlamamak lazım bence bak o ortağından kopmuyor hiç bi zaman sonra işler ters gidince sevgilimizle kızlar dağılıyor ama erkekler kankalarıyla fink atıyorlar biz bi bakıyoruz a aaa kankamız kalmamış :)
canım bunlar benim fikirlerim biraz dominantımdır ben sen kafanda tart biç kendine uygun yerleri al herkesin ilişkisi farklı sonuçta :)

yok tatlım, bencede çok haklısın.. elinin altında olmama alışmış.. sanki istediği an bulabilecek gibi bir pozisyondayız.. ben daha fedakar davranıp onun şartlarına uymaya çaalışıyorum, yeter ki birbirimizi görelim diye. ama o bunu havaya sokuyor ve ne yaptığımı anlayamıyorsa, bende kendi programıma uyarım.. çok bozulacağını biliyorum, az sonra arayıp bu akşam arkadaşımla programım vardı, sözleşmiştik önceden, haberin olsun diyeceğim.. bakalım tepkisi ne olacak.... açıkçası bende ya geri dönüşü olmazsa veya iyice kendini çekerse ne yapacağım korkusu vardı. ama malesef cesur olmak zorundayım.. çok inatçı olduğunu biliyorum, ve cidden bunun sonucunda hiç hoş olmayan şeyler de gelişebilir... ama kararttım gözümü, bakalım ne olacak??

canım bence bu kadar korkma. ilişkinin bi yere gitmesinden korkarak sürekli kendini kısıtlamaya çalışırsan sonunda çok bunalırsın. bu bunalımdan sonra birden karar değiştirirsen de bu sefer karşındaki noluyoruz diye hesap sorar sana. halbuki hesap sorulcak bişi değil bu. iki taraf için de olması gereken bişey. bence kafanda büyütme o kadar. gıcıklık yapıyormuşçasına da söyleme hani inat gibisinden. güzelce konuş bişey olmamış gibi sanki bugün görceğin arkadaşını çok özlediğini fln bişiler yapcağınızı söyle. yarın boşsan bişiler yapalım mı da de istersen.. orası optional :)

:)) konuştuk zat-ı şahaneleriyle....

işyerinde beklediğimiz bazı değişikler vardı benim açımdan iyi olan.. onlar gerçekleşti bugun, bende aradım ve gayet normal naber canım böyle böyle oldu diye anlattım.. oda fikir yürüttü, çok normal konuştuk.. sonra ona dedim ki, ha bu arada bugun güle sözüm var, dün konuşmuştuk onunla, akşa görüşücez dedim.. tamam dedi, ama ne hoşlandığı nede hoşlanmadığı beliydi:))

sonrada abim aradımı seni, cuma için dedim. yok aramadı ama benim istanbula gitme durumum belli olsun ben arıcam onu dedi... ( pazar günü konuşmuştuk, bu hafta sonu iş görüşmei için ist.a gitmesi gerekiyordu ama kesinleşmemişti) dolayısıyla eğer gidecekse yemek iptal olacak... çok sıradan günlük bi konuşma yaptık anlayacağınız...

hiç görüşmekten falan bahsetmeyeceğim şimdilik ona...

sana resmen trip yapmış ya...
bence senden çok yüz bulmuş,senin her gel dediğinde hazır olmana alışmış ve bir arkadaşlarımla bir yere gidip yemek yiyeceğiz deyince hemen tavır almış.
asla önceden yaptığın planını değiştirme yoksa bu böyle uzar gider...
o kendini sana ayarlasın.o nasıl planından vazgecmıyorsa sende vazgecme.ne var sankı 1 saat geç bulussanız..
bu bence ilerde de hep problem olur.bazen seninde planlarının olailceğini,gel dediğinde gelip git dediğinde gidemeyeceğini göster.

senin mesajın evlilikten bahsediyor resmen. o da buna cevap vermeyerek evlilikten kaçtığını açıkça gösteriyor.

sana onu özlemek ve ne zaman görüşeceğinizi merak etmek kalıyor. o ise kendi zamanını planlayıp eğer isterse seni de araya sıkıştıryor. bence sinema bileti filan almamıştı. baskın çıkıp seni iyice eziyor ve bırak evliliği onunla görüşebiliyor olmaya razı olmanı bekliyor.

ilişkinizi bu hale getiren o olsa da, farklı boyuta taşıyabilecek olan tek kişi ar o da sensin.

her zaman söylediğim gibi, güç sende. ama farkında değilsin. anlık tepkilerin var, sabırlı değilsin ve kendini yenik görüyor gibi bir halde devam etmeye çalışıyorsun. onun seni hak etmeye çalışması gerek. neyse yeterince kızdırdım yine seni. gideyim ben.

bugüne kadar aşkın için herşeyi yapıp fedakarlık gösterdin;ben bundan sonrada ona bırak sırayı!
yelkenleri çok çabuk suya indiriyorsun bitter.erkeklerle oynadığımız bu aşk oyunun da biz elimizdeki bütün oyuncakları verirken onlar ise sadece kendilerinde olanla oynamamızı istiyorlar,bizim kadar verici değiller..

Bir ilişkide görüşmek doğal olandır bitter. Hesapla kitapla görüşme olmaz. Aynı şehirlerdeki iki insan sevgiliyse görüşme problem olmamalı. Kızdım ben şimdi behlüle. Sen evlilik hayalleri kurarken görüşmeniz zora giriyor. ış görüşmesi ve istanbul? Olursa istanbulda mı çalışacak. öyleyse sen ne olacaksın?

yok canım, istanbuldaki görüşme bir firmada çalışmak için değil. behlül kendi işini yapıyor.. oradan bir ev işi alabilir belki, en fazla ayda bir iki kere gider o kadar...

ama elbette onu anlamak zor benim için.. ve şu anda da evlilik hayallerini rafa kaldırdım ben.. olan biteni anlamadan yede düzeltmeden önce de tekrar gündeme getirecek falan değilim.. düşünsene sen bu kadar kızarken, bide benim hislerimi hesap et.... bi şekilde hayatındaki önemimi anlamaı vede bunu bana hissettirmesi gerekiyor..

ben istiyorum ki, ben ona sevgimi içimden geldiği gibi göstereyim, oda aynı şekilde, hiçbi oyun yapmaya gerek olmadan, taktik yapılmadan sevgimizi yaşayabilelim...iki adım ileri bi adım geri olmasın.... o yüzden de bakıyorum işler düzeldi, hemen bırakuyırum kendimi... ama hop gidiveriyor gene... ama malesef demek ki doğalında yaşanmıyor bu işler.. her zaman tetikte vede uyanık olmak zorundasın... doğru mu böyle olması?? ne biçim iş bu!!

kızmıyorum şekerim, doğu söylüyorsun:))

onun beni haketmeye çalışmak için bişeyler yapıyor olmaya ihtiyacı var... o zaman kıymrtli diye tanımlayacak galiba kafasında.. sanki tamamen biyolojik bir kural gibi... önceden şunu düşünüyordum, sevgimi sunmama ihtiyacı var, bu konuda bana güvenmeye ihtiyacı var.... hayır, onun burnunun sürtülmesine ihtiyacı var... ne kadar salakça olsada malesef anladıkları dil bu, yapacak işey yok....

hayır hayır, daha iyi anlıyorum bunu, göstericem gününü.. planlarım var...

haklısın, hep ben fedakarlık yaparsam bu ömür boyu bu şekilde devam eder... nasıl başlarsa o şekilde gider. o yüzden de ya baştan şartlar eşit olacak yada ilerisi olamayacak... ciddi şüpheye düşmüş durumdayım. bu şekilde bi adamla yaşamak ne kadar zor olabilir hayal bile edemiyorum...

Yok canım hesapla kitapla olmaması gerekiyor. Doğal olmalı herkes içinden geleni paylaşmalı. ılişkide doğallık çok önemli. Ama senin sevdiğin kadar onun da seni sevdiğinden emin olmalısın ilk önce. Güvende hissetmelisin kendini. Senin istediğin kadar o da görüşmek istemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…