Saç Rengi ve Saç Boyama Antalya da önerebileceğiniz kuaför var mı?

x_y_z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
118
3
116
Antalya
Saç kesimi ve boyama konusunda iyi olan kuaför önerileriniz olursa sevinirim...:lepi:

dedemanda cix kuaför var şiddetle tavsiye ederim.biraz pahalı ama verdiğin paraya değiyo.

dedemanda cix kuaför var şiddetle tavsiye ederim.biraz pahalı ama verdiğin paraya değiyo.

pahalı derken???ne kadar pahalı :smiley-cool: mey ayarında bi yer mi fiyat açısından ,bir de önerdiğiniz isim kim orada özellikle kesim ve boya konusunda

Antalyalı bayanlar nereye kayboldunuz öneriler bekliyorum hala :lepi: her semtten öneride bulunabilirsiniz böylece benim dışımda da buradan herkes kendi gidebileceği kuaförü öenriler doğrultusunda seçebilir :smiley-cool:

Kızlar güllükte prenses kuaför var garanti bankasının üstünde .hem fiyatları çok uygun kesim 4 lira :)) hemde kaliteli orda aslan var kesimi çok güzel ayrıca recep abininde kesimi çok güzel ben hep oraya gidiyorum bi saç kesimine 20 lira vermeye hiç gerek yok bence özelliklede uçlarından aldıranlar için ..

bende prensese takılıorum...boya konusunda çok memnun kalmadım ama..kesimi çok iyi ve uygun

cix kuaförü bende söyleyeyim.
saçımı onlar boyuyor ve kesiyor.benimki,laurayaya yakın olan.bir kaç şubesi var çünkü....
nilüfer hanım saçlarımı boyar keser.çok iyidir.

konyaaltında turkay otelın hemen çaprazında yetkin bayan kuaförü var levhası altın sarısı çk güzel bir kuaför salonudur oraya giden hiçkimse pişman olmuyor konyaaltının en iyi kuaförü diyebılırm sana kesim boya kaynak herşeyi çok süper yapıyorlar

ay canım bende oraya gidiorumm..ne kadar kalabalık ölee..her kesim gelio yaa ...temziler bidee dimi..

Kızlar alı alemdar veya hÜseyın aykın dedemanda kuafÖrr Çok ÖvÜyorlar..bılen warsa aydınlatabılır mı?????

hüseyin aykın ı ben de çok duyuyorum ama hiç gitmedim ...

Canım en sonunda wella ya gittimm ..Çok memnunumm.. Kaş olayıda süper yapıorr..Şimdi lazer operasyonunda indirim war aklıma yattı gibii ya bakalım artıkk eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Canım en sonunda wella ya gittimm ..Çok memnunumm.. Kaş olayıda süper yapıorr..Şimdi lazer operasyonunda indirim war aklıma yattı gibii ya bakalım artıkk eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Wella nerdeydi onu da görüyodumm ben ama nerdee gördüğümü hatırlayamıyorum boya konusunda falan da iyi mi acaba bi gidip denemek lazım...

Wella nerdeydi onu da görüyodumm ben ama nerdee gördüğümü hatırlayamıyorum boya konusunda falan da iyi mi acaba bi gidip denemek lazım...

Canım ben çook memnun kaldım..100 yıl.da yol üzerinde 2 tane zaten..Bide Lara da war..Ama ben 100.yıldakini gidiorum..Yakın olduğu içinn..Öneririmm boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

saç kıymetli, yazılanları da biliyorum fakat;
konyaaltı atatürk bulvarında akdeniz dondurmanın karşısında DıES var,
kuaförden çıkınca yüzünüzün gülmesini istiyosanız buraya gidin

merhaba antalyalıyım antalyada tanıdığım en iyi kuaör artı kuaför gerçekten çok başarılı denemenizi tavsiye ediyorum biraz pahalı ama saçlarımız için değer öyle değilmi

a r t ı kuaför majirel kullanıyolar üstüne basa basa söylüyorum daha iyi si yok özellikle söylüyorum çünkü saçlarım çok yıpranmıştı artıda yaptırdığım bakımlarla hem saçlarım düzeldi hem istediğim renge ulaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…