Canım ben çook memnun kaldım..100 yıl.da yol üzerinde 2 tane zaten..Bide Lara da war..Ama ben 100.yıldakini gidiorum..Yakın olduğu içinn..Öneririmm boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
pahalı derken???ne kadar pahalı :smiley-cool: Mey ayarında bi yer mi fiyat açısından ,bir de önerdiğiniz isim kim orada özellikle kesim ve boya konusunda
Ya arkadaslar bende üc yildir Antalya da iyi kuaför ariyorum. Her gittigim yerden memnun kalmadim. Lütfen tam olarak kuaförün adini ve kime kestirelim ve fiyat verirmisiniz? Ben sadece kesim icin ariyorum!!!
antalyada en güzel saç kesimini cix kuaförde yaptırabilirsin ben laradaki şubesinde emrah bey var ona gidiyorum ve arkadaşlarımda ona gidiyor yüz şekline göre modeller söylüyor hangisini istersen uyguluyor en son geçen hafta gittim kesim fön 70 lira verdim ama 70 değil 170 bile verirsin sonuçta mutlu çıkıyorsun güzel oluyorsun diğilmi
ben ce antalyanın en iyi kuaförü CİX kuaför
o konuda cix kuaförde nilüfer hnm var kimsede olmayan topuzlar yapar kısa saça bile topuz yapıyor inanamassınız arkadaşımın saçları katlı küttü bir topladı hepimiz şok olduk sanki uzundu da saçları onları topladı tavsiye ederimmrb.ben antalyadada merkezde abiye topuz yaptırmak istiyorum.ama güzel yapan ve memmnun kadığınız bir kuaför vardı.öncelikle topuz modellerini iyi yapabilen bir yer olursa sevinirim.
ozellikle saçi iyi açan bi kuafor ve kasida iyi boyayan var mi antalyada ? helede oryel kullanmiyorsa birde fiyatlari çok uçuk olmazsa sevinirim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?