Saç Rengi ve Saç Boyama Antalya da önerebileceğiniz kuaför var mı?

Canım ben çook memnun kaldım..100 yıl.da yol üzerinde 2 tane zaten..Bide Lara da war..Ama ben 100.yıldakini gidiorum..Yakın olduğu içinn..Öneririmm boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

wella nın fiyatları uygun mu acaba kızlar?

ya da fiyatı uygun boyama yapıcak kaliteli bi kuaför var mı?

ozellikle saçi iyi açan bi kuafor ve kasida iyi boyayan var mi antalyada ? helede oryel kullanmiyorsa birde fiyatlari çok uçuk olmazsa sevinirim =)

ben dün 100. yıldaki wellaya gittim saçımda 3 renk vardı kızıl falandı geneli oryalle açıldı saçım ama cok yıpranmadı hem fiyatı uygun hemde ben çok sevdim wellayı öneririm

Dün Prenses Kuaföre gidip saçımı kestirdim(Aslan bey'e)
sonuç tam istediğim gibi,tavsiye ederim ..

tanıdığım arkadaşlarımın hepsi cix e gidiyorlar ilk saç kesimi için gittim harikalar herkez saçımın kesimini soruyor çok yetenekli ve çok modern çalışıyorlar
herkeze tavsiye ederim

pahalı derken???ne kadar pahalı :smiley-cool: Mey ayarında bi yer mi fiyat açısından ,bir de önerdiğiniz isim kim orada özellikle kesim ve boya konusunda

ben lara daki yerlerine gidiyorum yüz şeklime uygun kesim yaptılar analiz yaparak yapıyorrlar ama çok tarz saçlar yapıyorlar benim bütün arkadaşlarım oraya gidiyor pahalı ama verdiğin paraya değiyor

Ya arkadaslar bende üc yildir Antalya da iyi kuaför ariyorum. Her gittigim yerden memnun kalmadim. Lütfen tam olarak kuaförün adini ve kime kestirelim ve fiyat verirmisiniz? Ben sadece kesim icin ariyorum!!!

Ya arkadaslar bende üc yildir Antalya da iyi kuaför ariyorum. Her gittigim yerden memnun kalmadim. Lütfen tam olarak kuaförün adini ve kime kestirelim ve fiyat verirmisiniz? Ben sadece kesim icin ariyorum!!!

antalyada en güzel saç kesimini cix kuaförde yaptırabilirsin ben laradaki şubesinde emrah bey var ona gidiyorum ve arkadaşlarımda ona gidiyor yüz şekline göre modeller söylüyor hangisini istersen uyguluyor en son geçen hafta gittim kesim fön 70 lira verdim ama 70 değil 170 bile verirsin sonuçta mutlu çıkıyorsun güzel oluyorsun diğilmi
ben ce antalyanın en iyi kuaförü CİX kuaför

mrb.ben antalyadada merkezde abiye topuz yaptırmak istiyorum.ama güzel yapan ve memmnun kadığınız bir kuaför vardı.öncelikle topuz modellerini iyi yapabilen bir yer olursa sevinirim.

Yeşilyurt Mah.'da Can Okan Güzellik salonunu tavsiye edebilirim arkadaşlar. kesinlikle çok güzel boyuyor. ben istanbulda daha onun kadar iyi bi kuaför bulamadım nereye gittiysem hiç biri istediğim hiç bi rengi tutturamıyo. ama okan bey istediğiniz rengi yapmadan sizi bırakmıyo zaten. biraz pahalı ama emin olun ki her kuruşuna değer

mrb.ben antalyadada merkezde abiye topuz yaptırmak istiyorum.ama güzel yapan ve memmnun kadığınız bir kuaför vardı.öncelikle topuz modellerini iyi yapabilen bir yer olursa sevinirim.
o konuda cix kuaförde nilüfer hnm var kimsede olmayan topuzlar yapar kısa saça bile topuz yapıyor inanamassınız arkadaşımın saçları katlı küttü bir topladı hepimiz şok olduk sanki uzundu da saçları onları topladı tavsiye ederim

hiç cixe gidip o kadar verme dedemanda liz 2 kuaför var benim kuaförüm düzenli gidiyorm çok memnunum.recep abiye kendini güvenle bırakabilirsin pişman olmazsın

kızlar güllük elit kuaför arkadaşımın saçını maşayla yakmış hem de arkadaşımın düğünü arefesinde.. kesinlikle tavsiye etmiyorum..
benim de boyamda sorun çıkmıştı bi zamanlar...

kaş konusunda antalya lisesi arkasındaki ara sokakta reyhan kuaför 1 numara..
son gittiğim kerem araz kuaför de iyi.. 12. caddede..

kızlar bende aynı durumdayım. cogu kişi cix kuaforden bahsetmıs, bende lara tarafında oturuyorum. gercı burda oturmasamda cix'in adı cok gecmıs olumlu anlamda yınede o cekerdı benı.

az once netten telefonunu bulup aradım. kesıme 50 dedıler bırde ben rofle ıstıyorum onada 150-200 cıvarı dedıler. evet az para değil ama, ikiside sac konusunda damar konular oyuzden bana pahalı gelmedi. zaten rofle nerdeyse senede 1 yapılan iş. kesimde de kısa model ıstedıgım ıcın en ıyısı olsun 20 lıra fazla olsun. bu sene 1 pantolon eksık aldım sacıma verdım derım.

neyse bakalım gorusmeye gıdıcem. içime sinerse de randevu alıcam. :)

ANTALYA'DA CİX KUAFORE gitmeyi dusunenlere.....

Tamamen saglıklı saçımı yaktılar.. daha 2 gun once gıttım. Kuafore saçlı gırdım, saçsız cıktım desem yeridir. Özellikle yazıyorum cunku benım yaşadıgım sıkıntıyı kımsenın yaşamasını ıstemem..

İlk kez kestirdiğim Caka kuaförü önerebilirim. Saçlarım uzundu ve kısa kestireceğim için cesaret edemiyordum. ancak bir arkadaşımın önerisi üzerine Caka kuaför de Doğan beye kestirdim saçlarımı ve çooook memnun kaldım:)))

13 tane şubesi olan bir marka San Kuaför dedeman otelde sarışınlık uzmanları var renk konusunda saç kesimi ve topuzlarda işlerini çok iyi yapan bir ekip istanbuldan mutlaka denemelisniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…