cix kuaforu bende begenmedim. Ne kesiminden nede boyasindan memnun kalmadim. Lara da onereceginiz baska kuforler var mi kizlar. Terracity icinde var bitane baya da yogun. Onu deneyeniniz var mi
Lara da KEN kuaför var canım , İşçiliği harika bir kuaför .Hele bi kaş alıyor santim santim kalemle çizmişsin gibi öyle orantılı.( Kaşlarımı uzatıyorum onun sihirli elleri dokunsun diye :)Yakında tekrar Antalya'ya gideceğim.)Antalya'ya gittiğimde ondan başkasına gitmiyorum . .Güleryüzlü samimi bir bayan.Saçımda çok pimpiriğim ,bilmediğim bir kuaföre föne bile gitmem ( daha önce başka bi yerde fönden saçlarım yanmıştı ).
merhablar önçelikle SOGUKSU CADDESİNDE DAMLA BAYAN KUAFÖRÜ VAR ORDA ŞEHİT AİLLERİNE HİZMETLERİ ÜÇRETSİZ BU BENİ COOK ETKİLEDİ VE HERKEZE TAVSİZYE EDERİM BOYADA EN İYİ KALİTE KULANIYORLAR VE HİJYENİK CALIŞANLAR OLARAK GÜLER YÜZLÜ VE İLGİLİLER TAVSİYE EDECEM KİŞİ ORDA KEMAL VAR BOYA VE ŞEKİLENDİRME KONUSUNDA EGİTİM ALMIŞ. GÖNÜL RATIYLA GİDİN TAVSİYE EDERİM .. SALON NUMARASNI YAZAYIM İLGİLENENLER İÇİN İSTERSENIZ :0242 238 29 52