Saç Rengi ve Saç Boyama Antalya da önerebileceğiniz kuaför var mı?

Güllükteki o önerilen kuaföre gittim buradaki tavsiyelere uyarak kardeşim saçını kestirdi hayatımda bu kadar kötü saç kesen bi kuaför görmedim küçük çocuğa kestirdiler saçı berbat oldu kardeşimin, basit bi yer bence çoluk çocuk dolmuş. sonra burda wella yı duymuştum oraya gittil sağolsunlar o saçını bir şekle sokabildiler çok güzel kestiler hatta ben de kaşımı aldırdım çok profesyonel aldı oradaki bayan. Cix kuaörde çok iyi ama pahalı geldi. bi perçeme 30 tl mı ne aldı :)

Son düzenleme:
O güllük teki kuaföre çok gençken, Antalya ya yeni gelmiş ve henüz ilk maaşımı almamışken gitmişliğim var :) içerisi vızır vızır insan kaynayan, gerçekten çok ucuz, adeta seri imalat yapılan bir yer :)
Sadece 'aman beyazlarım kapansın yeter', ya da ne bileyim 'düz kesilmiş saçınızın biraz ucundan alınsın' istiyorsanız ve bu işi en ucuz şekilde halletmek istiyorsanız gidilesi bir yer.
Kaliteyi 'fiyat/performans' olarak değerlendirmek gerek.fiyat/performans olarak iyidir.
Ancak unutmamak gerek ki o fiyatlara saçınıza pahalı açıcılar, üstün kalite boyalar, serumlar vs kullanılmayacaktır.Saçınızı yapan da bir 'Star kuaförü' olmayacaktır.Bu yüzden beklentiniz düşük olmalıdır.
Yani öğrenciler, kendi halinde, trendleri takip etmek gibi bir kaygısı olmayan ev hanımlarına vb uygundur.
Elinizde bir Victoria Secret modelinin fotosuyla gidip 'bu saçı istiyorum' diyebileceğiniz biryer değildir.O Victoria Secret modelleri saçlarını 50-100 liraya yaptırmıyor nitekim.Bilakis Dünya nın en iyi kuaförleri yapıyor onların saçlarını.
Gerçekten starları bile kıskandıracak bir saç istiyorsanız, gidebileceğiniz en iyi kuaföre gidin.Antalya için benim önerim Mey ve Md kuaförlerdir.
Pahalı olur diye çekiniyorsanız, sık kuaför ziyareti gerektirmeyecek ombre, balyaj gibi dakika başı ibi dibi çıkmayacak stiller öneririm.bu stiller kendi saç renginizin üzerine uygulandığında sizi 6 ay götürür.hesapladığınızda 3 haftada 1 mahalle kuaförüne bir türlü istediğiniz gibi tutturamadığı platin dip boyanızdan daha ucuza gelir ve daha kaliteli, stil sahibi görünürsünüz.nacizane fikrim budur.

Son düzenleme:
Arkadaşım bu saç mal değil ki. Yani ucuz yapıyorum benden bu kadar diyen kuaför bıraksın bu işi bence.. Saçımı hayatta tehlikeye atmam. Fön çekerken mesela 5 liraya cekenle 10 liraya ceken arasında fark olmamalı ya ben ucuz yapıyorum bu kadarlık deyip saçımı yakıyorsa orada haddini bildiririm şahsen. Evim Çallı'da bu yüzden bana yakın en iyi kuaförü bulmakta önemliydi buldum şükür. Bebek Bayan Kuaförü Aysun hanımın ellerine sağlık....

soğuksuda damla kuaförde Ahmet i tavsiye ederim arkadaşlar kesinlikle hem iş disiplini hen işyeri hijyeni kesinlikle o damla kuaför

konu saç olunca paraya kıymak gerekiyor yoksa abuk subuk kuaförler saçlarınıza kıyıyor. Kendi kuaförüme gitmediğim için belimdeki saçlar omzumu biraz geçiyor. Ve üstelik adama saçlarım yok dediğimde bana hala belinde saçların dedi. Cinayet işleyecektim.Bu sebepten dolayı iyi kuaför çok para alır istediğinizi yapar. Benim 10 yıldan fazladır tanıdığım bildiğim serdar diye biri var(ankaradaki mosa bile giderdim önceden onlar kadar iyi saç keser) ena zamanı çalışıyordu şimdi shine diye bi yerde, şirinyalı salmanın yanında. dedemandaki md kuaför süleyman var rezil olan saçlarıma üzülüp düzeltmek için elinden geleni yaptı, boyada her ikiside iyi . Bende şimdi kaynak yaptırıcam alışamadım kısa saçlara . Tavsiyesi olan varsa mutlu olurum..

Şirinyalıda Qull kuaför var ben oraya gidiyorum tatlım tanerle kadir var orada istediğin şeyi yapıyolar isteğe saygılılar tavsiye ediyorum

saclarim konusunda bayagı sıkintılı bir donem gecirdikten sonra dedemanda Md kuaforu buldum, Süleyman diye bir arkadas yardimci oldu saclarima fiyatlar evet brz yuksek olabilir ama sonucun mukemmel cikmasi ile verdigin parayi sonuna kadar hakediyorlar.

Daha önceleri Mey kuaförde saçlarımı emanet ettiğim Hasan Bey, bir süredir 'Ekip Kuaför' adıyla Şirinyalı daki eski Ena Kuaför ü işletiyor.Ben de onun peşinden gittim.Bilmeyenler için Akdeniz Dondurmanın yanında yerleri.Meyde ödediğimden biraz daha düşük fiyatlar, çok memnunum tavsiye ederim.Hem kesim hem renklendirme konusunda kefilim kendisine.

Bu bahsettiğiniz Hasan Bey beyaz uzun saçlı,saçlarını her daim atkuyruk yapan zayıf bir bey mi acaba?Eğer o ise benim eski kuaförüm ama izini kaybettim bulamıyorum,o ise hemen gideceğim.Çok güzel saç kesimi yapıp fön çekiyor.

Yorumların hepsini okuyamadım ama yıllardır güllük kavşgındaki aydın knza parkının ordaki ruman's kuaföre giderim orda yusuf bey var mutlaka öneririm kesim boya işinin ehlidir.. Bi ugrayın derim hem temiz titiz bi yer hemde sıcacık aile gibi .. Eminim ki memnun kalacaksınız

Aynı kişi mi emin değilim.Benim kuaförüm Hasan Umar.Sizin tarifiniz Hasan Görmüş ün tarifine benziyor, Hasan Görmüş ise yeri Muratpaşa bld nin karşısında.

arkadaşlar istanbul san küaförde calışan gök bey antalyaya gelmiş randevu ile calışıyor kendisini randevu almadan bulamazsanız bence deneyin derim randevu tel 0-call-me

Son düzenleyen: Moderatör:
gök beyin gelmesi cok iyi oldu cok sevindim benim gelin sacımı dedeman otelde o yapmıştı cok güzel ombre yapıyor istanbul san küaförde calışıyordu numarası aynımı

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar istanbul san küaförde calışan gök bey antalyaya gelmiş randevu ile calışıyor kendisini randevu almadan bulamazsanız bence deneyin derim randevu tel 0-call-me

bulamazmıyım ? yahu gelip burada 2 üyelik alıp reklam yapıyor ? Bence hiç işi yok....

gök beyin gelmesi cok iyi oldu cok sevindim benim gelin sacımı dedeman otelde o yapmıştı cok güzel ombre yapıyor istanbul san küaförde calışıyordu numarası aynımı

heee aynı ....

Lara da bildiğiniz bir kuaför var mı bayanlar? Ben yeni tasındım ve burda kimseyi tanımıyorum. Fön için gittiğim bir kaç yerden hiç memnun kalmadım. Fön hadi neyse diyebiliyor insan ama kesim, röfle, bakım için profesyonel bir kuaföre ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun

cix kuafore gitmeyi buradaki tavsiyelerle karar vermistim ama eve aglayarak dondum. hayatimdaki en sacma kesim oldu. duzelttirmeye gittim resmen kesilecek sac birakmadi . sacma sapan modeli olmayan kisacik ve artik duzeltilemez sac haline geldi. hic bir sekilde ne bir ozur ne bir ilgi...asla bir daha adim atmam. kaldi ki ucreti diger kuaforlerin 2 kati...sac tasarim mis...mahalle kuaforleri yemin ederim bundan guzel keser.
mekanin havali olmasi, internette sik reklamlar sizi yaniltmasin guzel bayanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…