Bu bahsettiğiniz Hasan Bey beyaz uzun saçlı,saçlarını her daim atkuyruk yapan zayıf bir bey mi acaba?Eğer o ise benim eski kuaförüm ama izini kaybettim bulamıyorum,o ise hemen gideceğim.Çok güzel saç kesimi yapıp fön çekiyor.Daha önceleri Mey kuaförde saçlarımı emanet ettiğim Hasan Bey, bir süredir 'Ekip Kuaför' adıyla Şirinyalı daki eski Ena Kuaför ü işletiyor.Ben de onun peşinden gittim.Bilmeyenler için Akdeniz Dondurmanın yanında yerleri.Meyde ödediğimden biraz daha düşük fiyatlar, çok memnunum tavsiye ederim.Hem kesim hem renklendirme konusunda kefilim kendisine.
Aynı kişi mi emin değilim.Benim kuaförüm Hasan Umar.Sizin tarifiniz Hasan Görmüş ün tarifine benziyor, Hasan Görmüş ise yeri Muratpaşa bld nin karşısında.Bu bahsettiğiniz Hasan Bey beyaz uzun saçlı,saçlarını her daim atkuyruk yapan zayıf bir bey mi acaba?Eğer o ise benim eski kuaförüm ama izini kaybettim bulamıyorum,o ise hemen gideceğim.Çok güzel saç kesimi yapıp fön çekiyor.
arkadaşlar istanbul san küaförde calışan gök bey antalyaya gelmiş randevu ile calışıyor kendisini randevu almadan bulamazsanız bence deneyin derim randevu tel 0-call-me
gök beyin gelmesi cok iyi oldu cok sevindim benim gelin sacımı dedeman otelde o yapmıştı cok güzel ombre yapıyor istanbul san küaförde calışıyordu numarası aynımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?