- Konu Sahibi cybernuran
-
merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?
Haklısın canım :) hadi inşallahhh sıra sıra doğururuz bebişlerimizi :) valla bende beklerim çok sevinirim sıra sıra bebişlerimizi ziyaret ederiz çok güzel olur :)
Hahaha tamam canım haber veririm
tamam canım çok teşekkür ederim hangi hastanede acaba bu doktorlar?Canım bende arıyordum burdaki arkadaşların tavsiyeleri içimi rahatlattı Sibel sürmen usta,Ayşegül tezcan germen var ıkısıde çok iyiymiş ben bunlardan birine gidicem ama diğer giden arkadaşlarım seni bilgilendireceklerdir detaylı.
Ne oldu canım doktorun kimdi senin neden görmek istemiyorsun yüzünü?
Ben sibel sürmen usta ya gidiyorum burda bi arkadaşımda ona gidiyor biz çok memnunuz :) ofm den akif beyde iyi diyorlar benim bildikletim böyle
Canım sen hele bir sağ salim doğur kendini toparla Allah izin verirse 40 mevlütü falan yaparsan geliriz tatlım.Yapmasanda gelirim ben canım.
tamam canım çok teşekkür ederim hangi hastanede acaba bu doktorlar?
bende sibel hanıma gitmeyi düşünüyorum hangi hastanedeydi canım?
of sorma bugün alttan bakalım dedi doktor, bende tamam dedim yatarken çabuk çabuk olsana diyo sanki sırada hastası var,bişey diyorum tersliyor. alttan o aleti içeri sokunca bi anda acıdan ah dedim diye böyle yaparsan bakamam diye azarladı. İnsan özele gidip parasıyla rezil olunca daha kötü oluyor. Bi daha adını bile duymak istemiyorum o kadının.
Çok sevinirim canım valla . Burda çok evli çocuklu arkadaşım yok çünkü :) ben de öyle muhabbetlere girelim istiyorum yani eşdeğer olunca daha güzel oluyor arkadaşlıklar
tamam canım çok teşekkür ederim hangi hastanede acaba bu doktorlar?
bende sibel hanıma gitmeyi düşünüyorum hangi hastanedeydi canım?
of sorma bugün alttan bakalım dedi doktor, bende tamam dedim yatarken çabuk çabuk olsana diyo sanki sırada hastası var,bişey diyorum tersliyor. alttan o aleti içeri sokunca bi anda acıdan ah dedim diye böyle yaparsan bakamam diye azarladı. İnsan özele gidip parasıyla rezil olunca daha kötü oluyor. Bi daha adını bile duymak istemiyorum o kadının.
Tam terbiyesizmiş ya zaten hamilelikte hassas oluyorsun daha özel ilgi bekliyorsun gıcık oldum bak şimdi :/
Sibel hanımın özel muayenehanesi var canım yüzüncüyıl da migrostan seriğe giderken ilk alt geçiti geçtikten sonra hsbc bankın üstünde canım düzgün tarif ettim mi bilemedim
Kızlar ben burda gurbetteyim. eşim buralı. Ve çok sıkıcı. ailemi çok özlüyorum. Keşke onların yanında olabilseydim
Canım o doktorun adını verde senin canın yanmış baskalarıda yanmasın belki gidecek olan olur.Okuyunca vazgeçer.
aynen hamileyken azarlanmak gerçekten çok kötü
anladım canım orayı biliyorum gidebilirim yani iyi tarif ettin :)
canım hoşgeldin ben de Akdenz şifada Ertuğrul beye gidiyorum,tavsiye ederim. Sana bunları yaşatan doktoru çok merak ettim
tavsiyen için teşekkür ederim canım ben doktorun adını vermiştim bi yazımda daha sonra yönetime bildirdim silinsin diye bi önceki sayfada yazdım, kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama benim yaşadıklarımı da kimse yaşasın da istemem açıkcası
altımdan öyle bi soktu ki daha acısı geçmedi
Kızlar Batılılar'ın tarifine göre CAUCASIAN ( KAFKAS ) "beyaz" demekmiş.
Bebişim beyaz olacak.Araştırdım buldum.
zaten ıkınma ve dikiş kısmında doktor dahil oluyor diye biliyorum ebe de hastanenin ebesi olacağına göre :))) Allah razı olsun senden canım içimi öyle bir rahatlattınki..:)))
ayy kıyamam..:)) sağlıklı olsunda...
Kapalı yolda canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?