Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

merhaba kızlar
nolur bana bi doktor önerin iki haftadır gittiğim doktordan bugün öyle doğudum ki yüzünü görmek istemiyorum, siz hangi doktorlara gidiyorsunuz?

Ne oldu canım doktorun kimdi senin neden görmek istemiyorsun yüzünü?

Ben sibel sürmen usta ya gidiyorum burda bi arkadaşımda ona gidiyor biz çok memnunuz :) ofm den akif beyde iyi diyorlar benim bildikletim böyle

Haklısın canım :) hadi inşallahhh sıra sıra doğururuz bebişlerimizi :) valla bende beklerim çok sevinirim sıra sıra bebişlerimizi ziyaret ederiz çok güzel olur :)

Hahaha tamam canım haber veririm

Canım sen hele bir sağ salim doğur kendini toparla Allah izin verirse 40 mevlütü falan yaparsan geliriz tatlım.Yapmasanda gelirim ben canım.

tamam canım çok teşekkür ederim hangi hastanede acaba bu doktorlar?

Ne oldu canım doktorun kimdi senin neden görmek istemiyorsun yüzünü?

Ben sibel sürmen usta ya gidiyorum burda bi arkadaşımda ona gidiyor biz çok memnunuz :) ofm den akif beyde iyi diyorlar benim bildikletim böyle

bende sibel hanıma gitmeyi düşünüyorum hangi hastanedeydi canım?
of sorma bugün alttan bakalım dedi doktor, bende tamam dedim yatarken çabuk çabuk olsana diyo sanki sırada hastası var,bişey diyorum tersliyor. alttan o aleti içeri sokunca bi anda acıdan ah dedim diye böyle yaparsan bakamam diye azarladı. İnsan özele gidip parasıyla rezil olunca daha kötü oluyor. Bi daha adını bile duymak istemiyorum o kadının.

Canım sen hele bir sağ salim doğur kendini toparla Allah izin verirse 40 mevlütü falan yaparsan geliriz tatlım.Yapmasanda gelirim ben canım.

Çok sevinirim canım valla . Burda çok evli çocuklu arkadaşım yok çünkü :) ben de öyle muhabbetlere girelim istiyorum yani eşdeğer olunca daha güzel oluyor arkadaşlıklar

Tam terbiyesizmiş ya zaten hamilelikte hassas oluyorsun daha özel ilgi bekliyorsun gıcık oldum bak şimdi :/
Sibel hanımın özel muayenehanesi var canım yüzüncüyıl da migrostan seriğe giderken ilk alt geçiti geçtikten sonra hsbc bankın üstünde canım düzgün tarif ettim mi bilemedim

Canım o doktorun adını verde senin canın yanmış baskalarıda yanmasın belki gidecek olan olur.Okuyunca vazgeçer.

aynen hamileyken azarlanmak gerçekten çok kötü
anladım canım orayı biliyorum gidebilirim yani iyi tarif ettin :)

Kızlar ben burda gurbetteyim. eşim buralı. Ve çok sıkıcı. ailemi çok özlüyorum. Keşke onların yanında olabilseydim

Canım keşke aile çok önemli anne özellikle hamilelikte doğumda o kadar çok aranıyorki üzülme onların yerini tutamasakda biz varız her ne derdin varsa seve seve dinleriz yardımcı olmaya çalışırız.

canım hoşgeldin ben de Akdenz şifada Ertuğrul beye gidiyorum,tavsiye ederim. Sana bunları yaşatan doktoru çok merak ettim

tavsiyen için teşekkür ederim canım ben doktorun adını vermiştim bi yazımda daha sonra yönetime bildirdim silinsin diye bi önceki sayfada yazdım, kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama benim yaşadıklarımı da kimse yaşasın da istemem açıkcası

altımdan öyle bi soktu ki daha acısı geçmedi

Kızlar Batılılar'ın tarifine göre CAUCASIAN ( KAFKAS ) "beyaz" demekmiş.

Bebişim beyaz olacak.Araştırdım buldum.

Ayy canım o nasıl doktor öyle. Azarlamakmış ne haddine İnsanlık sıfır desene..

Hiç moralini bozma. Sadece kendini bilmez bir doktorla karşılaşmıssın. Salla gitsin.

Bebişinin keyfini çıkar.

Canim diger linkten okudum doktorun adini.cok kizdim.nasil boyle davranabiliyorlar.en hassas donem hamilelik.benim ikinci gebeligim doktorum dibel surmen usta yuzuncuyilda ozel muaynesi var.ben cok memnunum.oglumdada doktorum sibel hanimdi.bi cok arkadasim ve anneminde doktoru.uzme kendini allahtan cabuk farketmissin.sibel hanimi oneririm.cok hassas ve guleryuzlu bir hekim.

ay bır pazara gıttım 3 sayfa atlamıssınız maşallah size
cybrenuran su adını düzgün yazmısımdır umarım sen bır dogur geliriz gideriz yardımcı oluruz sağa salim alda bebeğini kucağına bız kızlarla sözleşip geliriz DİMİ KIZLARRRR:))))

canım her zama aklına takılan ne olursa olsun sorabılrsen bıldıgım kadarıyla yardımcı olurum

çok teşekkür ederim kızlar anlayışınız ve tavsiyeleriniz için
insan bebeği olacak diye bi hevesle gidiyor, doktorların bu davranışları çok üzücü
açıkcası sibel hanımı önceden de duymuştum siz de söyleyince için rahatladı ona gitmeyi düşünüyorum

Kapalı yolda canım.

kapalı yoldaki ilke bebeye kesinlikle gitme..beni mahvettiler..bebek odasını aldım depomuzda yenisi var dediler meğer ordaki teşhir mallarını göndermişler. yıktım ortalığı orda bi kadın vardı aradım ne hakla kandırırsınız bizi diye bide pişkin pişkin konuşuyo karşımda..şikayet ettim kırcamideki ilke bebeye gidin orda zümral hanım var aynı ürünü fabrikadan sıfır teslim olarak çarşamba günü yeniden göndericek..sakın kanmayın teşhir mallarını yolluyorlar Allah korkusu kalmamış kimsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…