Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

ayyy bu ne ya valla ben döverdim o kadını heralde..benim doktorum bana kıyamıyor hatta kızıyor bana yazıklar olsun pis kadın

Ohhhh valla süper olur kızlar :)) kasılmalar var şuanda yine ama dünki gibi olacak bence :)

Canım çok şaşırdım bizde ordan mobilya aldık ama sorun olmadı hepsi kutularından yeni çıkarılıp monte edildi eşim çok dikkat etti ama böyle bişey olamaz yani insanları enayi yerine koymak resmen büyük terbiyesizlik şimdi yeni mobilyalar mı gelecek sana?

Kızlar Batılılar'ın tarifine göre CAUCASIAN ( KAFKAS ) "beyaz" demekmiş.

Bebişim beyaz olacak.Araştırdım buldum.

Alemsin :)

canım her zama aklına takılan ne olursa olsun sorabılrsen bıldıgım kadarıyla yardımcı olurum

Çok sağol canım aklım ageldikçe sorarım sana elbet :))

canım sorm orda bi kız vardı hamile..ismini vermiyim şimdi onun karaktersizliği..söylemedi bize..oranın sahibi teşhir mallarını fakir fukaraya dağıtıyormuş düşün kadın resmen bize kakaladı parayla..diğer şubelerindeki yönetici de hak verdi bize kızı uyardılar..valla sinir oldum sorma eşimde izin almıştı o kadar zaman boşa gitti..şimdi yenisi gelicek canım eşim almıcaktı ama ben ikna ettim tekrar

Canim bende kapali yoldakinden alisveris yapiorum.ordaki hamile bayan basortulu olan mi?su ana kadar bir sorun yasamadim ben.ama sana buyuk terbiyesizlik etmisler.

ayyy bu ne ya valla ben döverdim o kadını heralde..benim doktorum bana kıyamıyor hatta kızıyor bana yazıklar olsun pis kadın

işte bende panikle naptığımı şaşırdım açıkcası canım pek bişey
doktorluk çok farklı bence her insan doktor olamaz insanlarla iletişimi iyi olmalı

Harbiden ayıp ya ben hatırladım o kadını canım şimdi eşimde söyledi oda o kadınla ufak bi sürtüşme yaşamış oranın sahibi hatta özür dilemiş çok güzel yaklaşmış

Canim bende kapali yoldakinden alisveris yapiorum.ordaki hamile bayan basortulu olan mi?su ana kadar bir sorun yasamadim ben.ama sana buyuk terbiyesizlik etmisler.

evet canım kapalı bayan okadar da sohbet ettik..o da hamileymiş filan illaki o ürünü satmaya çalışmasından belliydi..teşhir malları satıyoruz ama müşterinin bilgisi dahilinde indirimli satıyoruz dedi diğer şubedeki yetkilisi..benim sinirimi bozan bir yanlış anlaşılma olmuş kusra bakmayın demesi gerekirken bir güzel de paketlemişler koymuşlar kutulara sıfır ürün diye kakalıyorlar bize..kızda pişkinliğin biri bin para...diğer şubedeki bayan yardımcı oldu bize tekrar ve sıfır ürün üretilmesi için fabrikaya siperiş verdiler yanımızda..baya da ilgilendi kadın..ama sinirim bozuldu tabi zamanımı da yedi o kadar..daha kıyafet alışverişine çıkcam ama bebek odası gelmeden çıkmak istememiştim yıkar ütüler koyarım içine diye...ama çarşamba ölüm kalım olmadıkça gelcek ürün dediler bekliyoruz canım

işte bende panikle naptığımı şaşırdım açıkcası canım pek bişey
doktorluk çok farklı bence her insan doktor olamaz insanlarla iletişimi iyi olmalı

ee tabiki canım ben benim doktoru manyak ediyorum sorudan hatta kendi diyor varmı sıkıntın diye vay be nasıl insanlar var yazıklar olsun o kadar para alıyorlar bi de..

Harbiden ayıp ya ben hatırladım o kadını canım şimdi eşimde söyledi oda o kadınla ufak bi sürtüşme yaşamış oranın sahibi hatta özür dilemiş çok güzel yaklaşmış

evet canım ya zaten numune gibi hep o bakıyor müşterilere..bizi de genç gördü pis kadın kandırdı işte eşim menteşelerden vida yerlerinden anlamasa sıfır kutuda diye ben sıfır zannederdim..demekki kadın sorunlu eşinle de tartıştığına göre..ayıbı şurda dursun bi de pişkin mübarek!!20 gün uzaklaştırma verdik dedi sahibi...hiç acımadım yalan söyleyen çeksin cezasını

Ayy bak benim aklım çok takıldı acaba bize de mi teşhir verdi ya :s sorunlu kadın ya biz de cibindiriği yanlış gelmiş onu değiştirmek için sorun yaşamışız eşim öyle dedi
Ya kadın ne güzel bişeye hizmet ediyosun hamileleri sevindiriyosun işini düzgünce yapsana çok kızdım şimdi

valla canım Kapalı ama Allah korkusu yok demekki..bide ben 7 yıldır burdayım diyordu..eşim savcılığa gidiyordu şikayet için ama ilke bebenin sahibi özür dileyince ve sıfır mobilyayı aynı fiyata verelim deyince vazgeçti. aslında kadın hamile diye vazgeçti..20 gün uzaklaştırma vermişler kadına ona bile vicdan yaptı eşim hamile diye..ben hamile değilmiyim benim suçum ne dedim bende...hiç acımıyorum hala sesi tavrı kulaklarımda bidaha oraya gitmem

Canim her kapali allahini vicdanini biliyormu bakalim.iste boyleleri yuzunden adini kirletiolr ortunun.once insanin allah korkusu olucak.ben bebisin bazi seylerini aldim ordan sadece 1 kere o bayan ilgilendi benimle.

Tabi canım işini düzgün yapması lazım yani bende gitmem canım ozaman içine kurt düştü valla :s

Canim her kapali allahini vicdanini biliyormu bakalim.iste boyleleri yuzunden adini kirletiolr ortunun.once insanin allah korkusu olucak.ben bebisin bazi seylerini aldim ordan sadece 1 kere o bayan ilgilendi benimle.

aynen canım bunlar yüzünden adları kirleniyor ama herkesin kendi neshebi..Allah korkusu olacak önce..aslında diğer şubedekiler çok ilgili bence o kızda sorun var sadece

Tabi canım işini düzgün yapması lazım yani bende gitmem canım ozaman içine kurt düştü valla :s

valla canım diğer şubesindekiler baya ilgiliydi hatta bebek arabası bile baktım ben ilk hastane çıkışını bile aldım defalarca özür dilediler..bir kişi kirletiyor işte kurumu ben gidersem diğer şubeye giderim kapalı yoldakine hayatta gitmem artık..
Ben yarin aziz bebeye gidicem.ilkkez.alisveris yapan oldumu kizlar?nasil urunler?

aziz bebe nerde canım?

merhabalar
bende antalyadan yaşıyorum
ofm hastanesinden akif beye gidiyoruz
bizimki sürpriz bir bebek oldu zaman aldı alışmak ama biran önce kavuşmak istiyoruz oğlumuza
şuan 35+5 haftalık
doğum konusunu henüz konuşmadık doktorumuzla
ama yavaş yavaş heyecan sarmaya başladı beni:2:

hoşgeldin cnm..az kalmış sana da Allah bir avazda kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…