- Konu Sahibi cybernuran
-
olmazsın merak etme dusunu al doğuma gıt zaten çantan hazırdır çantana suana kadar hastanede yapaılan butun testlerı koymayı ihmal etme olurmu ne olur ne olmaz
ben normal epudurel istiyorum ama tülay hanım bebişin kafasının önden gittiğini (bu arada 1 hafta önden gidiyor 95mm şuan rahimde 10 cm açlılyormuş devlet hastanesindeki dr bir sorun yok dedi.)ve iri bir bebek olduğunu (37+5iken gittiğimde kilosunu 3650 dedi ama dün devlet hastanesine gittim normal doğum yapabilir miyim diye sordum 38+2 de iken kiloyu 3450 dedi..ve normal doğum yapabilirsin ama haftaya tekrar göreyim bebiş biraz iri sezeryanda olabilirsin dedi..) sizin bebişin kilosu BDP kafası nasıl?dr unuz normali desteklediği için soruyorum...bu hafta sonu antalyada 2 dr daha gideceğim...
Ben biraz hareketsiz kaldım sanırım onunda etkisi var. Biraz hareket ve bol su içeyim belki düzelir. Merakla doğumunu bekliyoruz artık daha gelmeyecek sanırım bebiş . Var mı belirtiler
tatlırüya kullanıcı adım başkaydı konuştuğumuz zaman cnm. bende 1 yıldır Antalyadayım, aynı şekilde tayinim geçen sene çıktı, ondan önce doğudaydım. ünal bey benim ilk hamilelik testini yaptırdığımda sonuçları gösterdiğim doktordu , evime yakın olduğu için medstara gitmiştim, baya ilgiliydi , arayın aklınıza takılanları sorun çekinmeyin vs demişti ama özel muayenehane istediğim için ve en başından beri aklımda Ayşegül hanım olduğu için devam etmedim.
kumlucaya geliyoruz kayınvalidemler orda oturuyor, çok sık değil tabi 2-3 ayda 1 kez ancak gelebiliyoruz eşimde öğretmen ama özelde olduğu için haftasonlarıda çalışıyorsz neresindesiniz kumlucanın ?
buarada ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim kızlar , çok çok net gördüm yavrumu, nasıl güzeldi yaa, kocaman olmuş sıpamdoktor babasına benziyor dedi, eşimin ağzı kulaklarındaydı herşey çok şükür yolunda çıktı, genel değer ortalaması tam haftasında çıktı, kilo ve boy olarak 1 hafta öndeydi , iri olabilir biraz dedi cumartesi günü 360gr olan oğlum bugün 430grdı. 4 günde 70gr almış
özge ve furtti dikkat edin kendinizesıcaklar artıyor ve dayanmak güçleşiyor bol bol su için en az 2 , 2.5lt
Çantam hazır canım ama test sonuçlarını almamıştım hiç doktorum doğumuma gireceği için o sürekli takip etti beni en başından beri ama yinede yanına almalımıyım ki?
Maşallaah bebişine kilosu çok güzelbenimde 1 hafta ileriden gidiyor kilosu şuanda 3500 ü geçti doktor 4ü de geçebilir dedi ama baş çevresi kaç cm tam bilemiyorum bu cuma kontrole gittiğimde tekrar sorarım canım
Sizin tahmini doğum ne zaman görünüyor?
Evet canım hareket etmelisin biraz bol bol su içvalla belirtiler varda kendi çıkmak istemiyor bebişin ekmek elden su gölden keyfi yerinde
canım ne olur ne olmaz dr bakacagı bır sey olur
Maşallaah bebişine kilosu çok güzelbenimde 1 hafta ileriden gidiyor kilosu şuanda 3500 ü geçti doktor 4ü de geçebilir dedi ama baş çevresi kaç cm tam bilemiyorum bu cuma kontrole gittiğimde tekrar sorarım canım
Sizin tahmini doğum ne zaman görünüyor?
3800den sonra sezeryan öneriyorlar..ve ultrasyondaki değer de yanılabiliyor...şuan 38. haftamdayım... 3 ağustos 40 haftanın bittiği zaman..dr um daha önce temmuz ortası temmuz sonu doğum gerçekleşir demişti..ama daha kanala girmedi sancımda yok...sanırım gününü bekleyecek günü beklerse kiloda alacak ...ooff...ben nasıl doğuracağım bu sıpayı...ben normal istedikçe sanki sezeryan olmak zorunda kalacağım...allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin..
Haklısın canım ya hemen koyayım nolur nolmaz bir de yanıma evlilik cüzdanını alacakmıyım ben bazıları doğuma giderken evlilik cüzdanı yanınızda olsun filan dediler de :s
Haklısın canım ya hemen koyayım nolur nolmaz bir de yanıma evlilik cüzdanını alacakmıyım ben bazıları doğuma giderken evlilik cüzdanı yanınızda olsun filan dediler de :s
3800den sonra sezeryan öneriyorlar..ve ultrasyondaki değer de yanılabiliyor...şuan 38. haftamdayım... 3 ağustos 40 haftanın bittiği zaman..dr um daha önce temmuz ortası temmuz sonu doğum gerçekleşir demişti..ama daha kanala girmedi sancımda yok...sanırım gününü bekleyecek günü beklerse kiloda alacak ...ooff...ben nasıl doğuracağım bu sıpayı...ben normal istedikçe sanki sezeryan olmak zorunda kalacağım...allahım hepimize hayırlı doğum nasip etsin..
evlilik cüzdanımızı yanımıza mı alacağız...bilmiyordum....
bu arada ağustos annelerinide takip ediyorum orada bir arkadaş geçenlerde doğum yAPMIŞ...nişanı gelmiş ama fark etmemiş..çatı kontrolünde dr u söylemiş...yani öyle kanlı pembe bir şey gelmemiş...beyaz normal bir akıntı gibi bir şey olmuş...bunu duyunca korktum..nişanın geldiğini anlayamıyabiliriz...
Ay canım benim de doktorum 4 kiloyu geçmesi halinde sezeryan öneririm dedi ama herşey yolundaysa normal doğum da olabilir dedi şuanda normal görünüyormuş rahim ağzında yumuşama varmış valla hayırlısıyla bir doğursaydık evlatlarımızı çok zor geçmiyor günler
Hadi ya kanlı değilmiymii çok şaşırdım valla :s benim bazen sulu akıntı geliyor ama kokusuz şeffaf renkli diyorum ki acaba suyum sızıntı yapıyormu ki :s
Merhaba kızlar nasılsınız?
evlilik cüzdanımızı yanımıza mı alacağız...bilmiyordum....
bu arada ağustos annelerinide takip ediyorum orada bir arkadaş geçenlerde doğum yAPMIŞ...nişanı gelmiş ama fark etmemiş..çatı kontrolünde dr u söylemiş...yani öyle kanlı pembe bir şey gelmemiş...beyaz normal bir akıntı gibi bir şey olmuş...bunu duyunca korktum..nişanın geldiğini anlayamıyabiliriz...
tatlırüya merhaba yeni farkettim kumlucada olduğunu bende kumlucadayım ve ben de öğretmenim :)maşallah canım sıpanı görmüşsün...insan görmek için nasılda sabırsızlıkla bekliyor...dr um ortalama 5-6 haftada bir çağırırdı...allahım o günü iple çekerdim...allaha şükür herşey yolundaymış...allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...bu arada bende öğretmenim tayin beklemek kötü...ben istanbuldaydım...senin doğuymuş..canım biz kumlucanın merkezindeyiz...
rahim ağzında yumuşama varsa ilk aşama canım...doğum yaklaşmış...suyun sızıntı yaptığını düşünüyorsan eczelerde bir ped varmış...suyun geldiğinde mavi renge dönüşüyor..çünkü bazen sızıntı yapar anne anlayamayabilirmiş.. .arkadaşım 3 tanesini 12 liraya aldı...adı yanlış hatırlamıyorsam al-sense ydi...
tatlırüya merhaba yeni farkettim kumlucada olduğunu bende kumlucadayım ve ben de öğretmenim :)
Hadi ya keşke alsaymışım bende ama cuma gidicem zaten kontrole ya bi baksın bakalım sonra hemen gidip alayım :s duşumu aldım güzelce hazırlandım hafif hafif sancılarım geliyor kızım baya aşağı indi heralde çünkü tam bacaklarımın arasında kafasını hissediyorum bugün bakalım doğuranilecekmiyim
ayy...gerçekten mi?kız sen kimsin kimlerdensin bakayım
kumlucalı mısın benim gibi eş durumu mu?
hamileliğin daha çok başındasın.mide bulantıların nasıl?hamilelik nasıl gidiyor?
izelcim ana bayilerini aradım hepsini tek tek anlattım. hatta hat kesilince görüştüğüm kişi beni kendi cebinden aradı(volkan bey.) Çalışanların iş güzarlığı dedi. Yastık için de dedim ben 45e aldım arkadaşıma hem 45 e satmadık demişler hem de ellerinde yokmuş. Ben resmen yalancı durumuna düştüm, arkadaşım benim lafımla gitti diye. Eğer ellerinde vara ben yardımcı olcam onlara da 45ten versinler dedi. Adam cebimi kaydedin benim de bebeğim var yıllardır aziz bebede yetkiliyim, eğer bi sıkıntı olursa hiç çekinmeden arayın ben burdan müdahale etcem dedi.
Hadi ya keşke alsaymışım bende ama cuma gidicem zaten kontrole ya bi baksın bakalım sonra hemen gidip alayım :s duşumu aldım güzelce hazırlandım hafif hafif sancılarım geliyor kızım baya aşağı indi heralde çünkü tam bacaklarımın arasında kafasını hissediyorum bugün bakalım doğuranilecekmiyim
Ayy cok heyecanli degilmi?hadi guzel haberlerini aliriz insallah.
acaba tanışıyomuyuz kiii:)) ben beykonakta sevim önerdeyim sen nerdesin? kumlucalıyım evet:) hamileliğim iyi gidiyo, rahatım; ikili testim biraz üzmüştü ama dörtlü iyi çıktı bugün çok şükürrrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?