Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

canım burada ali fuat şengör var vitale hastanesi ben birkaç kere gittim ama çok fazla hastası var gece bile mesaide ama genelde ona gidenler yüzde yüz sonuç alıyor iyi bir doktor hemen aşılama ya da tüp bebek diyor ama öyle aylarca yumurta takibi yapıp bekleyeceğini sanmıyorum..internetten de bakabilirsin cnm..benim doktorum muhammet öztürk ben ondan çok memnunum ama tedavi olmadım o aşamaları nasıl yapıyor bilmiyorum cnm ama ali fuat şengör birçok sorunlu arkadaşımın hamile kalmasına vesile oldu..darısı sana inşallah..evet canım ben hamileyim çok sağol cnm ..

amanda amaaaannn oldu olacak derken olduda bide beşikler odalar mı alındı bizim sıpacığakuzum benim sağlıkla kucağına al inş. canım benimgüle güle eskitin

evet kuşum yaaa çok güzel bi duygu sana da nasip eder inş. Rabbim

Bende kesinlikle beklenmesi taraftarıyım. Sezeryan olman gerekirse bile bence normal doğumu denemelisin.Bebeğin ve senin için en güzel doğum şekli. Hem vücudun temizlenicek mis gibi bir anne olarak doğumdan çıkıcaksın.

Canım muratpaşa camisini biliyorsan eğer onun karşısında halk bankası var ordan giriyorsun dümdüz aşağıya doğru iniyorsun oraya kapalı yol deniliyor.

camiyi bilmiyorum ama en azından adı bılındık bır yermıs muratpaşa camisi diyince gösterirler herhalde

Evet evet gösterirler eski otogar falan dersen zaten oraya yönlendirirler çok yakın arası.

tamam canım sağolsın bır arastırayım bakayım.istanbul olsa ne nere cok ıyı bılırımde bu arada bılmıyorum sankı hersey cok ksıtlıymıs gıbı bır de kaynımın düğünü var kıyafette bulamadım varmı tavsıyenız

Maalesef istanbulla kıyaslanamayacak kadar küçük haklısın. Canım eğer para sorun değilse Laura alışveriş merkezine gelmeden asena diye bir mağaza var ben ablamın düğününde ordan almıştım hala giymek istiyorum o elbiseyi ama biraz pahalı . Terracity de güzel mağazalar var. Eğer daha uygun bakmak istersen selekler çarşısı diye bir yer var güllüğün alt kısmında istersen orayada bak .

asıl sorun daha sonra bır dugun oldugunda o kıyafetı gıyebıleyim sımdı bıraz göbus var o yuzden oooofff yaa nasıl bulucam ben o kıyafeti

Canım kapalı yolun neresinde mağazanın adını hatırlıyormusun

Canım kışlahan çarşısının içinde günays şekerleme diye bi yer fikir olsun orayada bakın derim ben

nurandan ses seda yok doğuma gıttı herhalde

Yok canım ya ama kasıklarımda ağrıyla uyandım bugün halim yok ağrım var bi tuhafım :s bebişin gelmesini bekliyorum

not alayım bari onları ben burada bulamam diye istanbula gıtmeyı düşüyordum bebeğe ilk defa battaniye aldım limangodan çok cici kulakları falan var böyle kış çocugu olucak malum

Anneeeem :) sarınsın üşümesin kuzucuuuk
nuran sana yazdığımı okudun mu sab simplex gaz giderici cok güzeldir habeırn olsun
sen bence evi kaldır sil süpür iş yap azcık öyle yatma camları sil yatakları kaldır doğur artık ya bana gına geldı 20 gundur ha dogurdum ha doguracam

Biz senden daha cok heyecan yaptik. Nuran.is yapmak hareketli olmak dogumu kolaylastirirmis.o gaz ilacini bende kullandim oglumda.en iyi o gelmisti.

Selam kızlar. Hamiş kıyafetlerinizi nerden alıyosunuz? Biz İlkem hamile giyime gittik, aldım bi kaç parça şey ama çooookk pahalı. Yine de çok güzel şeyler var amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…