- Konu Sahibi cybernuran
-
yok canım hamile değilim...İstanbul'da oturuyorum fakat eşim Antalyalı...tatil amaçlı gideceğiz ve orda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Ağustos ayında...ama hastane konusunda hiç bir bilgim olmadığı için biraz tereddütteyim açıkçası...Siz hamilesiniz sanırım...Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah
canım burada ali fuat şengör var vitale hastanesi ben birkaç kere gittim ama çok fazla hastası var gece bile mesaide ama genelde ona gidenler yüzde yüz sonuç alıyor iyi bir doktor hemen aşılama ya da tüp bebek diyor ama öyle aylarca yumurta takibi yapıp bekleyeceğini sanmıyorum..internetten de bakabilirsin cnm..benim doktorum muhammet öztürk ben ondan çok memnunum ama tedavi olmadım o aşamaları nasıl yapıyor bilmiyorum cnm ama ali fuat şengör birçok sorunlu arkadaşımın hamile kalmasına vesile oldu..darısı sana inşallah..evet canım ben hamileyim çok sağol cnm ..
amanda amaaaannn oldu olacak derken olduda bide beşikler odalar mı alındı bizim sıpacığakuzum benim sağlıkla kucağına al inş. canım benim güle güle eskitin
evet kuşum yaaa çok güzel bi duygu sana da nasip eder inş. Rabbim
günaydın kızlar nasılsınız bugun
canım hediyelerın çok güzel içinde sağlıkla buyutmek nasip eder inş
çok sağol cnm benim
canım o beyaz dunyadki life gym senelık üyelik yapıyor bende bu sıkıntılı bır durumdur ayn sartlarda havuz olmayam karsıdında awawros var hem yemız hem havadar spor yaparken dısarıyıda seyredebılıyormusun tavsıye edeerım
Evet canım şuanda 40 haftanın içindeyimbizim kız ekmek elden su gölden yeri rahat suyu bolmuş bakalım doktorum 4000 e kadar doğurursun dedi ama bence 1 hafta içinde doğurucam ben zaten kadıncağız beni bekliyormuş izne çıkacakmış hahahaha
Aynen canım ben gidip bilgilendiririm sizi ama lenf drenaj masajı çok etkili oluyormuş sıkılaşmak için filandahepimiz şöyle manken gibi güzel anneler olalım dimi ama :)))
Evet canım awaros fena değilmiş işte bi araştırmak lazım heryeri
Ben kızımın şekerlerini kapalı yolda bi yere yaptırdım böyle demirden pembe renkli patikler tarz bişey tanesini 1.75 liradan yaptırdık orasıda güzel isterseniz oraya da bi bakın
kızlar bugün bir dr daha gittim..normal doğum yapmak istediğimi ama dr um haftaya beni kilosundan dolayı sezeryana almak istediğini söyledim...
ultarsyonda bebişin kilosu 38+4 üm 3600-3700 arası dedi..biraz iri dedi..kafa çapı 1 hafta önde ama doğumu etkilemez dedi..bu arada daha kanala girmemiş tembel oğlum...sonra altan kontrol etti..açıklık yok...bastıra bastıra kontrol etti..doğum için çatın müsait ama kemiklerden biri eğri dedi...şaşırdım kaldım...normal yapabilir miyim dedim...bence yapabilirsin dedi..bebiş kilolu ya eğri kemiğe takılırsa ?diyede aklıma gelmiyor değil..
ama daha kanala girmemiş açılmada yok sanırım nuran gibi 40 haftayı bitireceğim..bebiş kilo almaya devam edecek...günde ortalama 20 gr alsa ve 1,5 hafta içinde doğum gerçekleşmezse 200-250gram daha alacak ve mecbur sezeryan olacağım...
haftaya çarşamba eşimin doğum gününde acaba sezeryan olsam mı diyorum?
sohbetler koyu kızlar anlaşılan :)) yetişemiyorm size...bu arada sezeryan olan bir arkadaşım ilk gün ayağa kalktı sorun yaşamadı umarım hayırlısı ne ise o olur hakkımızdan